113

Анонимен

преди 3 години

А така, развалете зрението на децата и нека всички носят очила. ОСТАВКА!

112

Анонимен

преди 3 години

Оставете децата, които възможност да си останат в къщи, да учат онлайн. Ако е нужно вкарайте тестове по-често или веднъж в годината и спрете с глупостите

111

Как така

преди 3 години

С началото на учебната година ще има протести на учители и родители.

110

Анонимен

преди 3 години

Да направят часовете по 30 минути с 15 минутни почивки за проветряване. Часовете да са по 2- 2 математика, 2 БЕЛ, 2 география... Да почиват на ротационен принцип. За целта едни да започват часовете в 8 часа, а други в 8:15 часа. Така сутрин няма да се скупчва цялото училище на входа. И учениците ще са в училище почти цял ден, но с повече почивки.

109

Анонимен

преди 3 години

По 15 ученици в клас са много. Още повече няма да има занимални, които значи, че учителят трябва не само да им предаде урока, а и да ги подготви за следващия ден. Часове по 70 минути е абсурд! През студентството ми имаше 90 минутни блокове и ние като големи хора едва издържахме 90 минути на 1 място, камо ли ученици да стоят 70 мин. затворени, което още повече увеличава риска от зараза.

108

Анонимен

преди 3 години

На 14-ти Юли писах писмо на великият министър г-д Вълчев. До ден днешен, без отговор. След като може да ходим по дискотеките дали не може и да се върнем в класната стая?Аз лично бях готвачка, чистачка, учителка, работничка (работя 40 часа на седмица) Март месец 2020.Тотален абсурд.

107

Forever

преди 3 години

До срам, Логиката е тормоз над децата и над родителите, и да ги дърпат назад в образованието им, важно е чалга бункерите да са пълни.

106

Анонимен

преди 3 години

Александров го напече слънцето и изтрещя. Как е възможно да се организира обучението така? Знае ли, че има училища, които трудно се справят дори с елементарни разходи по поддържането на базата? И докога ще се излага така?

105

Анонимен

преди 3 години

До родител умен "Да преминават дистанционна само класове, в които има заразени."То това така или иначе ще става. И ще настане една каша: кой е първа седмица, кой е втора седмица, кой е в карантина за две седмици и после пак ще започне от първа или от втора седмица. Не знам, как ще се оправят с тези сметки. Вероятно никак.

104

Оставка

преди 3 години

Лично ще ти заведа децата си на възраст от 7до 11 години да ги забавляваш следобед като няма занималня ,*** или да минавам на четири часа работен ден и половина заплащане при положение,че и пълното в България стига за седмица ?! И защо в мола ,където се събират групи от по 10 и повече деца е безопасно,а в училище където им е мястото рязко става "ОПАСНО"?! ПРЕСРАНЕТЕ ДА ПРЕСИРАТЕ ДЕЦАТА НИ!

103

родител умен

преди 3 години

Да преминават дистанционна само класове, в които има заразени.

102

СРАМ

преди 3 години

Градски транспорт, метро, молове, барове, дискотеки, пазари, концерти, спортни мероприятия - всичко това функционира!! Каква е логиката да се нарушава графика на обучение на децата. И да има такава - къде е държавата? Всеки ли трябва да има бавачка интренет връзка и 3-4 устройства за достъп?

101

Немеца

преди 3 години

Докато има министерство на образованието в България, все ще се намират хора с мозък на пиле, да пускат всякакви идеи, че да ги и приемат. Закривай това министерство и остави учителите да учат децата. Пандемия имало. Къде бе братко мой има пандемия? Ние сме най-недисциплинираните в отношение с дистанция и маски. Ако имаше такова нещо, досега да сме измрели всички. Вие нас за маймуни ни взехте. Самите управляващи седите един до друг и не ви пука нито за маски, нито за вирус. Я си лягайте.

100

Ваня

преди 3 години

ЕЕЕЕ ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ БЕ ХОРА,ПОБЪРКАХТЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ,СТИГА ПСИХОЗИ ,АБСОЛЮТНО НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ ИЛИ ПРЕДОТВРАТИТЕ С ТЕЗИ МАСКАРАДИ,НО ЦЕЛТА Е КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ СТРЕС ЗА ВСИЧКИ ,ДА СЕ КОНТРОЛИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ АЛЧНА И ТОКСИЧНА ***,ТО ВСИЧКИ ВЕЧЕ ГО РАЗБРАХМЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

99

Турист

преди 3 години

Я, голият директор се опитва да мисли, завалията...

98

Анонимен

преди 3 години

ае стига с измисленич грип

97

Манджа с грозде

преди 3 години

Туй няма да проработи ми се струва. Няма да могат да са в клас при една втора вълна съчетана и със сезонен грип. По-добре изцяло онлайн от 15 септември, така и така пак ще минат онлайн, поне да не се разбърква всичко. Кофти за родителите, които трябва да са на работа, но това е положението в цял свят

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6По света хората взимат заплати, а не ОГРИЗКИ!

95

Анонимен

преди 3 години

до 95Ти нямаш теза само глупости бръщолевиш но ти трябва време за да го разбереш,сложно ти е друже.

94

Анонимен

преди 3 години

И тези дето не ходят и учат от вкъщи няма ли да излязат после?Пак ще се видят с другите и пак ще има контакт.Това са глупости да се разделят децата и да ги държат вкъщи.