43

Анонимен

преди 3 години

До БобиКолкото сш компетентен по другите въпроси - политика, икономика и т.н., толкова си компетентен и дза вируса. Дървен философ. Като се разболееш от спин, да не умираш от него. Умираш от най-обикновена настинка или нещо друго. Проблема е пораженията, които нанася вируса на организма. Същото и при рака - много от тях умират от белодробна емболия или спирането на някой друг орган. При много вирусно инфекции е така. Спрете със свободните съчинения, а ти си особено неприятен в това отношение.

42

славянин

преди 3 години

Когато започнат да правят аутопсии и с тях да доказват, че еди-кой си е починал от ковид тогава да го твърдят това, от 5 месеца насам ежедневно лъжат, мажат и манипулират световното населени,е че хората ''умирали от ковид'' без патоанатомично изследване!

41

Анонимен

преди 3 години

Затова са забранени аутопсиите да не лъсне измамата.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Вирусът е факт :D"Факт е и се нарича "глобален политически и олигархически елит". Докато не бъде изтребен този зловреден вирус, който задушава нормалния живот на планетата, няма да има оправия за нормалния човек. А как се изтребва? Като всеки си заздрави "имунната система" и откаже да му бъде гостоприемник.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Никакви болници! Особено ако закъсаш със здравето ни-как-ви! Чу ли?"Точно така, брат. Златно правило, ако ти е мил животът.

38

Анонимен

преди 3 години

Нашия щаб има влияние върху целия свят.Раздава пари Яко.Явно и Бойко помага (от шкафчетата).Най голямо влияние има върху Бразилия.Там вчера от ковид,са се гътнали 100 000,надявам се да са били в по-голямата си част мангърчета.

37

До 25

преди 3 години

Сите шантавелници сте събрани у бялото братство. Нямате нищо общо с това, което е проповядвал Дънов. Една комшийка, пълна неудачница, за което вината е изцяло нейна е озлобена против целия свят. За нея хубав човек няма, тя е съвършената. Завист, злоба и плюене против всичко и всички.

36

До 30

преди 3 години

Умен, и в Гърция ли дават пари да я пишат от корона. Бива де.билщина, ама от нея ще си умреш и пак няма да проумееш.

35

В. Узунов

преди 3 години

Умряла,умряла. Хич да не ни я карат тук да ни зарази. Е там да си я заравят да им тори градините. Където е била да си я вземат.

34

Бау

преди 3 години

жалко за жената, но това, че е имала отрицателен тест преди време не значи нищо. :(

33

Реалист

преди 3 години

Знае се, че тестовете не дават 100% сигурност, но явно това е компромисен вариант, за да им върви туризма. Най-сигурният метод е дългата карантина. 40 дни карантина би дала сигурен резултат.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Прилича на поредното предумишлено убийство в болница..."Никакви болници! Особено ако закъсаш със здравето ни-как-ви! Чу ли?

31

Анонимен

преди 3 години

От 14 до 27ми са си плътни 14 дни като за карантинен период. Или е тръгнала заразена или в автобуса са я накашляли хубаво. А ако са законно женени с гърка би трябвало да дават информация и за него, но явно не е такъв случая

30

Анонимен

преди 3 години

Доста вероятно е да се е заразила в автобуса, но това не е единствената възможност.

29

В. Узунов

преди 3 години

Нали уж е влезнала с тест или толкова файда и от тестовете. Май и те са менте. Да са и не вземали проба за глиcти.

28

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Никак, всеки починал човек за тях е починал от корона"Затова ли дневно в България 300 човека са починали от друи причини?

27

Анонимен

преди 3 години

До питащия за аутопсияСтани лекар и ще имаш минималните познания, за да разбереш.

26

Боби

преди 3 години

До АнонименНикак, всеки починал човек за тях е починал от корона и няма нужда да му се прави аутопсия. Да не са луди да се набутват да му правят аутопсия и истината да излезе наяве.

25

И все пак

преди 3 години

Мутафчийски излезе прав. Ще мрем като мухи за жалост, защото не се пазим.Българинът е всезнайко.

24

няма вирус лъжат ни

преди 3 години

глупости как разбрахте я дайте да я видим от какво е умряла пак ли отхщаба лъжат им даде по 3 хиляди лева да ги пишат с корони.стига лъжи!