212

Путин, най-краде

преди 3 години

Путин, най-много краде, а след него Ваньо Костов мавъра!!!

211

Анонимен

преди 3 години

До Доста лицемерно ако разводът с БКП беше кървав сега щяхме да имаме шведски или германски стандарт. А не румънците да ни надминават защото не правят паметници на Чаушеско .

210

Анонимен

преди 3 години

Малко им е, павета трябват, минимум

209

Ако

преди 3 години

Знаете какво излиза от един френски журналист за Боко ум ще ви зайде. Четете в народ бг.

208

Анонимен

преди 3 години

Сус бре!Светът, не започва, нито свършва с Б-отбора на едновремското БКП. От кумова срама трябваше поне от малко да познавате историята на сградата, вместо да се люспите, синьомравчите и ливадосвате по боянски през годините.

207

?

преди 3 години

До До 216 за МеркелКакво щеше да стане с политик в Германия ако беше предложен за канцлер от генералът от КГБ Решетников и събираше агентура за промяна на геополитическата ориентация на Германия?

206

До 216 за Меркел

преди 3 години

Абсолютно си прав. Живея в Германия и мога да кажа,че на Запад е така. Германци поне се заяждат и за най-дребното с политиците. Например имаше един министър вечният опонент на Меркел, Зигмар Габриел. Като се заядоха с него от партията му, го смениха без да е направил гаф. Самата Меркел видя,че е направила гаф с бежанците и каза,че иска само да завърши мандата. Толкова й бяха ядосани някои,че искаха предсрочно са я махнат. Ако не беше короновия вирус,може би щяха да са я махнали вече.

205

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Все пак признавате, че Бойко Борисов е лидер."Да, на мафиотска групировка...

204

Седесар

преди 3 години

Освен домати метайте и краставици, че от Борисов получаваме само трохи!

203

Анонимен

преди 3 години

СДС - по мия рите на ГЕРБ.Срам и позор !

202

Споделено

преди 3 години

Бойко лидер? Абе вие добре ли сте? Бойко е една мутра охранител на Бай Тошо и на царя. Живков му даде куфарче с пари и той си направи партия. Еднакво червен и се пребоядисал син. От СДС-то бяха същите,,демократи". Завършили в Русия и отвориха една големи усти. Нека им благодарим за лъжите,с които съсипаха държавата. Преди това СДС,хората живееха като цяло спокойно. Работиш,но имаш някаква сигурност. Нямаше голяма пропаст между бедни и богати. Едни хора искаха да крадат и да станат богати-СДС.

201

избирател

преди 3 години

Много хора тук постоянно пишат,особенно по отношение на протестите, "Вие знаете ли,ако беше на запад,какво щеше да им се случи...".А Вие уважаеми, знаете ли,че на запад,политиците ги "ОТГЛЕЖДАТ",от най ранна детска възраст?!А в България,какво?!Знайни и не знайни бабаити,умеещи да говорят по мегафон,ги приемаме за поредните СПАСИТЕЛИ,па дори и да не умеят,да говорят правилно,по споменатия мегафон...

200

Анонимен

преди 3 години

Посочвам ти - Ангела Меркел. Когато спечели последните избори, просто каза: алес гут, майне дамен унд херен, аз се оттеглям след този мандат. Имате четири години, за да се подготвите да спечелите доверието на немския народ и да гласува за вас на следващите избори.Това у нас кога? Нашите партии са вождистки. Няма вожд - няма партия. Само БСП са изключение, ама пък те са страшно посредствени като цяло.

199

До 199

преди 3 години

Я посочи един лидер и успешна партия !

198

Боко най-много краде

преди 3 години

Всеки който е на власт краде,но Бойко мина всякаква граница. За чекмеджето и запасите,ще кажете-подправено е( не може се докаже),ама парите от ремонти? Всяка година след това е ремонт на ремонта и се бие по гърдите,че магистралите са с ду.пки.Пример давам Сърбия, където преживяха и война. Пътищата им удобни и равни. Бойко направи далавера със санирането,суджуците от европейските програми и какво ли още не. Освен това не говори правилно един език и са излага навсякъде. Защо пък да е незаменим?

197

АНТИ

преди 3 години

Фасадна се оказа демокрацията, за която СДС ни излъга.Затова сме сега в мафиотска к0чина.Анатема крадци !

196

Кур Ви Набивам

преди 3 години

ЗАЩо Далавери Симеонов не е в ЗАТВОР?

195

Виц

преди 3 години

От СДС питали радио "Ереван" : Кога ще дойде добрият живот в България ?От радиото отговорили: Той вече отмина.

194

Доста лицемерно

преди 3 години

СДС дойде със небило дотогава трошене и зулуми - а сега били против.Що така бе сините? Развода тогава беше доста кървав си спомняме!

193

Анонимен

преди 3 години

Значи Радев е ком-плексар.Не се косете, винаги ще съм по-умна от вас. Все пак съм отличничка, а вие-посредствени.