46

Анонимен

преди 3 години

Изобщо, ама изобщо не сте оригинални, драги хипстъри. Първо си завършете образованието, изкарайте пет лева с работа, създайте семейство, и тогава елате да ми ремонтирате държавата. А най-добре изобщо не идвайте. Линерастките ви ценности са в трамвая за Орландовци. Сори!

45

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

Днешната песничка на бай *** е, че той иска веднага да си даде оставката и не го е страх от Президента, ноооо....но ортаците Далйвери и шкембе войвода не му дават......ти да видиш!!!!А иначе НАРОДА казва ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин и бързи и честни избори!!!!

44

Хахаха

преди 3 години

Моника Станишева е организирала конгреса на ГЕРБ, проведен в София Тех Парк. Чудя се дали са си тъповати изначално подкрепящите Лойко, или напоследък са оглупели, а може би е прогресивно, с течение на времето си губят и малкото мозък, който са имали в началото.

43

Ega

преди 3 години

Всички нарушители в затвора шепа бездействащи хора да тровят живота на останалите е безумно.

42

Димов

преди 3 години

Палаткаджиите нямат обществена подкрепа. Всеки момент е подходящ. И нека не бъркаме протестиращите с хора нарушаващи закона и то особено такива, които не са плащали данъци и осигуровки , откакто съществуват и обществото ги е издържало.

41

Анонимен

преди 3 години

Сигурни не е света вода Валери, но пък е пич. Изобщо не му дреме от хипстърите наркоманясали и впиянчени.

40

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е този *** защо го активираха. Народа и без това го ненавижда.

39

Киро-патриота

преди 3 години

Нека да застанем за нашите ръководители и да ги подкрепим срещу исканията на народа. Нека да се види че сме силни и сме много, за да затворим суратя на народа.

38

Анонимен

преди 3 години

Оставка винкел, оставка нагъл, оставка.

37

Криваци,

преди 3 години

Ще има да плачете за "безработните наркоманчета", "гейчета" и т.н. наесен, когато на тяхно място застанат озверелите, гладни, безработни 40-годишни, които не могат да си нахранят децата.Проблемът ще си е изцяло ваш.Време за мислене има (малко), но мисъл няма!

36

Двоен аршин

преди 3 години

Кой закон, европейският или на мутрите? Не е ясно.

35

Анонимен

преди 3 години

Оф, тоя па клозет все компетентен...министър ми бил той...пффф

34

гербисто-патриот

преди 3 години

Браво, време беше да изринем протестърите. Нека да си довършим нормално мандата, за да продължим със стабилитета и да се види че ние сме едни от най-стабилните държави в ЕС. Не е лесно, но трябва да има стабилитет, а не само искания.

33

Анонимен

преди 3 години

НФСБойко!

32

Анонимен

преди 3 години

Кой народ?В излюзията на ДСБ е че народа са само те.но те са 0.! от всички хора в страната.Има милион герберуги,милион турци,,половин милион за ОП.Другите са на бабината си трънкина някъде си там.А сега де?Кой е тоя народ.Отдавна казвам,че народа се състои от мутри,мутреси и депесари ама кой да чуе.

31

Чебурашка

преди 3 години

До до чибурашкаНали ти писах, че Драгомир Драганов го снимаха пиян като мотика в ректората,как да не са пускали. А Драганов, Бог да го прости бе най-върлия антипротестър и фен на Орешарски. Щом него са го пуснали да се напие в Алма Матер значи лъжеш безобразно.

30

Анонимен

преди 3 години

Протестът до оставка на крадците гербави. Никаква прошка. Оставка и разграждане на престъпните структори.

29

Чебурашка

преди 3 години

Бабикянчетата налазиха форума! Ще скъсате някой менискус от напъване бе приятели, не се притеснявайте чичо Васко от Дубай все още има парички, поне до 1-ви септември ще ви плаща.

28

до чибурашка

преди 3 години

чибурашкеееее,нямало е блокади на кръстовища ама затвориха СУ и не пускаха НОРМАЛНИТЕ(не като теб с промити мозъци) студенти и преподаватели да си вършат работата. Забрави лиииииииии?

27

Тикволандия

преди 3 години

Агонията на Бойковото правителство продължава. Ако си беше подал оставката преди месец можеше и пак да спечели следващите избори. Сега вече е късно. Ще раздава пари на поразия (не от чекмеджето, а държавни), за да се спаси, но няма да го бъде.