18

АНОНИМЕН

преди 3 години

Аман от *** социолози и политолози на хранилката на ГЕРБ. И за умрялите е ясно че ГЕРБ яко се наакаха , но защо към тях слагате БСП която нито е на власт с министри, нито тегли заемите нито подлага народа на геноцид. БСП е партия с твърдо ядро и опитите на *** на ГЕРБ в БСП като Станишката, Гергов, Добрев няма шанс да превземат партията и ще бъдат изметени.Корнелия е точният лидер на БСП била против Истанбулската конвенция.Така че без проблем следващите избори са за БСП.

17

Истукан

преди 3 години

Че те ГЕРБ, БСП и Слави са едни и същи издънки, само дето Слави е върхът на издънката. Представям си Слави да сложи за министри неговите хора от ку-ку-бенд, тогава шоуто е гарантирано.

16

анонимен

преди 3 години

При новото управление със Слави Трифонов може да не живеем по добре, но поне ще слушаме чалга постоянно

15

чичо Гошо

преди 3 години

Не се безпокойте,план има.Няма да бъде огласен докато Мутрата и цялата пасмина не бъдат отстранени.Имайте търпение,предстоят вълнуващи събития.

14

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тигана пак сложен и...мазнинката цвърчи.Новият...балансьор се пече.Току виж и Тиквунят пак...реанимиран,макар и само с 400-500 хиляди гласа.Новите спасители сега в...сянка чакат своя миг...трепетно.Едва ли ще се повтори пак...нов Цар-тиква,но еталона е даден,а нов трудно се...създава,за което си трябва...революция.Все пак някой харвардски...възпитаник,би свършил работа,но кой е той,това е въпроса.Тиквата и той се оглежад...сега,евентуално да го...смачка,ама не го вижда.

13

Анонимен

преди 3 години

Долу шайката на Мутрата от СИК!

12

Анонимен

преди 3 години

Дано всички паднат до нивото на НДСВ!После да лежат с години, кой в затвора, кой под него...

11

до всички

преди 3 години

има печеливш, това е ДПС, може другите да губят електорална подкрепа, но при ДПС това няма да се случи и протестърите ще си получат ново, честно и прИзрачно управление

10

Анонимен

преди 3 години

Днес в един централен сайт има информация по повод машините за гласуване. Който я прочете, ще види списък на доста западни европейски страни, които въвеждат или са въвели машинно гласуване.Нашите "умни и красиви" ще узреят, чак когато някой богаташ почва да захапва, трябва да се подражава на богаташите, щот' ний сме без акъл.

9

до Аноничен 3

преди 3 години

а Славчо чорапи ще слага ли? за *** става, но ...

8

Анонимен

преди 3 години

Божков ако направи партия, всички са в затвора xD

7

смях

преди 3 години

Искам Борисов да падне,но Слави премиер е няква зла подигравка на българите към себе си.

6

Реалист

преди 3 години

Уф, ясно, ще има оставка, избори и поредните излъгани.

5

Анонимен

преди 3 години

Хахах тоя да не е на Радев съветник

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВСИЧКИ СА МАСКАРИ. КАКЪВ ПРОГРЕС КАКВО РАЗВИТИЕ ДА ОЧАКВАМЕ ДА ИМА В БЪЛГАРИЯ

3

Анонимен

преди 3 години

Славуца е следващия мин.предсетател. В момента той усилено изучава англ. език, защото не върви той толкова много години да се подиграва на Бойко , че не е знаел англ. Обиците няма да ги маха.

2

Анонимен

преди 3 години

К'ъф Слави Трифонов? Де го? Що за политик с претенции, а веднъж за нещо конкретно не е изразил алтернативно решение. Колко патенца ще тръгнат след него? Дали въобще ще е в състояние да направи структури във всички области. Да видим лицата. Да видим има ли мозък или го дава на антирефлекс.

1

Боби

преди 3 години

И пак ГЕРБ, БСП и ДПС на пъпрвите три места на изборите догодина. Те не дават друг да препари първите три места. Запазили са си местата с фалшификация.