17

До Пародия на държав

преди 3 години

Като е населена с такива като тебе каква да е?

16

Министър има ли?

преди 3 години

Новият министър къде е, не се е показвал, само един път, за да ни уведоми, че ще накаже полицаите, уж дето били някой си, не му прави чест това изказване, има ли топки да защити полицията и да разпореди спазване на законите от всички, от ВСИЧКИ!

15

Методий

преди 3 години

Моля следващия пост да не бъде простотия, че нещо почна да ми омръзва

14

Анонимен

преди 3 години

Съдбата ви показва какво трябва да направят българите.Всички прас ета на мезета и никой няма да ги спре да налагат СВОЯ ред.

13

Анонимен

преди 3 години

То видов ден идва тогава ще се види кой кум, кой сват, кой на булката брат.

12

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да простя на Борисов и личните му гардове, че ни отнеха най-изконните човешки права! Сега нямало защо да имало ограничения... А тогава не можах да си видя детето месец и половина - дете на 5 години, защото бях в София и не ме пуснаха да отида при него и жена си! Престъпници!

11

Къде е министъра?

преди 3 години

Ръководството да си свърши работата, да освободи блокадите, и да арестуват нарушилите на закона, а не само да дават брифинг, да уведомяват как имало незаконни блокади и нарушаване на закони. Това всички го виждаме, приложете законите към нарушителите, стига с тоя двоен аршин спрямо протестиращите ***.

10

До ф.с.в.

преди 3 години

Много си смешно

9

Анонимен

преди 3 години

Брей! Най-после ръководството на полицията да защити хората, мкоито е пратило на улицата, а да не се крие зад бюрата. Не може да бъде!Тия ще излязат читави!

8

Ф.С.В.

преди 3 години

Тази Статия ми 'звучи' Като -Лична Вендета на МВР спрямо Гражданите искали да изкажат ДЕМОКРАТИЧНО Недоволството си от всичко ставащо в БГ с нестихващите Скандали и жалкият живот на най бедните от ДЕСЕТИЛЕТИЕ НАСАМ БЪЛГАРИ! И МВР ПЛАШИ С ВЕНДЕТА? АМИ МВР НЕ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ СА САМО 15 000 ЖАНДАРМИ? КАК ЩЕ СПРАТ 4-5 МИЛИОНА-ТА ТЕ ДОРИ С ИНДИАНЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ! ЩЕ СТРЕЛЯТ СРЕЩУ НАРОДА СИ ЛИ? ТОВА Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАРОДЪТ! НЕБЕТО ЩЕ СТАНЕ АД!

7

Анонимен

преди 3 години

От утре който критикува Партията, автоматично е престъпник, провокатор, пречещ на обществения ред и за затвора.

6

До до 1

преди 3 години

Ама фигуранта (радеф) лична армия ли си има вече

5

Анонимен

преди 3 години

Я, пазвантите на хунтата се обадиха! Кой държеше българите залостени като кучета 2 месеца, Иванов? Третирахте хиляди българи като затворници! Декларацийка до МВР-то! И имаш наглостта да искаш уважение?

4

Фо1

преди 3 години

Неее,Делта Гард е личната армия на крадеца!

3

Чебурашка

преди 3 години

Трябва по-твърди действия срещу платените метежници. В България има закони и който не ги спазва трябва да понесе цялата тежест на закона.

2

Анонимен

преди 3 години

Делта гард номер две.

1

Анонимен

преди 3 години

Личната армия на разБойко.БРАВО!!!