449

ББ

преди 3 години

До АнонименДържавата Белгия от 600 г. няма правителство....Бойко дойде на власт с обещанието,че ще събори барбекюто на Доган...а те го купиха с пеевски и домусчиев...няма за какво да си говорим...Оставка...или Война за Свободата на България...и никакви хартийки ...авери и подкрепи няма да ви спасят...империи сме погубвали...Бог да пази България!!!Справедлив Съд!!!

448

Анонимен

преди 3 години

Да не би Бойко да създаде Пеевски? Не! Да не би Бойко да създаде Доган? Не! Да не би Бойко да източи държавата след 1989? Не! Бойко пое държава в горе-долу посредствено състояние след Станишев. Не знам какви чудеса си очаквал да се случват през последните години, но явно сънуваш доста. Кажи ми период през последните 30 години, в който да е имало повече доходи и спестявания, отколкото сега?

447

ББ

преди 3 години

Няма червени,зелени,сини и...чуждопоклонници...или сте българи и работите за просперитета на Родината ми или сте еничари и ще ви съдим справедливо и строго,или сте с нас или сте против децата и Народа ни...време е за Вятър ечи Балкан стене...Бог да пази България ...нашият общ дом...Дома на Децата ни...Свобода или Смърт!!!

446

Анонимен

преди 3 години

497 ти наи не мислиш че не е оглозгана вече ? България отдавна е собственост на мутри догановци и пеевци какво отчакваш да ти оглозгат миризливата панелка мястото под която вече е продадено и приватизирано от някоя мутра чалгафон и чакатда мине годноста на блока ти за да ти го вземат ли? Като си некадърник не оставяй на мутрите да крадат парите на нормалните хора европейци защото няма да имаш и държава ако продължаваш така

445

Анонимен

преди 3 години

498,Народът нали затова смени Държавата през 1989, за да има свободата сам да избира посоката на развитието си. Ако Народът иска чалга и силикон, си ги избира. Те не са дошли със закон. Във всяко общество има различни и както ти не ги харесваш, най-вероятно и те биха те отбягвали, защото им изглеждаш като психар.

444

Анонимен

преди 3 години

... Аз обичам хората, обичам да са добре...Мерих си температурата - нормална, гледам хапчетата - взел съм ги, ощипах се - не сънувам! Познайте, къде е проблема? Ребус с едно непознато!

443

ББ

преди 3 години

купен и фалшифициран избор не е...мандат...изборите ви ни правят несвободни и бедни,унизени и зависими,няма да ви позволим да зачеркнете Историята ни...1400 год. с смелостта и почтеността ни е оцелял Народа ни...превърнахте децата ни в роби...земята ни пустее,закривате училища,силикона и проституцията са ценности по тв-то на пеевски,домусчиев и слави...объркали сте Народа....Оставка...или Война ...аз съм Свободно човешко същество...не съм ви роб в 21 век..Съд за геноцида..Бог ни дава живота..

442

Анонимен

преди 3 години

По-добре държавата да бъде управлявана просто към растеж от Бойко, а не да се сервира на развилнели се хуни, които ще я оглозгат. Нека Бойко да продължава да захранва икономиката с пари, за да има за всички.

441

Анонимен

преди 3 години

България има нужда от спокойната сила на Бойко, сега! Не от погрешни избори.

440

Бе

преди 3 години

Я стиа глупости , да си изкарат мандата и пак на избори. !

439

ББ

преди 3 години

До АнонименРадев е страхотен пич,единствено той изрече Истината,че сте мафиоти,че сте чуждопоклонници,затварящи Държавата ни за пари служещи на чужди агенции,закривате училища,държите хората бедни за да ги контролирате и ограбвате,не спазвате Конституцията и Законите,не уважавате Историята ни/на 3-ти март бяхте в Турция да целувате ръка на султана,докато гърците вдигнаха армията си...шкембе войвода кво ще вдигне...***/ Оставка...Справедлив съд...или Война за Свободата ни!!!

438

ББ

преди 3 години

чета отново как трябвало да сме част от нещо обслужващо чужди интереси...бедни малки...мозъците ви са малки и бедни,сгроги и справедливи правила и безкомпромисно спазване/Белгия няма правителство от 600 дни и държавата си върви/Холандия е е много по-голяма и с нищо не превъзхожда Народа ни...Дания,Финландия...политиците ни са неграмотни и алчни продажници/кунева затвори АЕЦ-а ни и сега осребрява,в Холандия щеше да е в затвора/..Справедлив съд за всички крадци,съсипващи Народа ми от 30 г.

437

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 489Наистина ви е спукана работата,на всички тарикати от хранилката .

436

Анонимен

преди 3 години

Всичко ще направи, за да не дойде служебно правителство, защото тогава всички вече известни далавери ще бъдат разследвани и няма да остане нито един гербав на свобода.

435

гербанда

преди 3 години

До EmigrantЩом Черепа е крал, защо да закачаме Борисов - нека си краде и той, и цялата гербанда...

434

Анонимен

преди 3 години

А Черепа как живя спокойно 10 год и Баце сега чак прогледна?Хайде не на нас.

433

ПроСоТо

преди 3 години

До EmigrantГосподин БОЖКОВ тези предмети си ги е платил по агентурна линия. Просто ХУНТАТА иска да му ги открадне, затова му правят проблеми, но когато ги махнем с помощта на президента Радев ще видите, че всичко е законно.Важното сега е да бутнем ХУНТАТА, а после ще го измислим, но като излезем от ЕС и влезем в Руската сфера на влияние така или иначе ще се НАЦИОНАЛИЗИРА, тъй че господин Божков напълно доброволно ще се раздели с тези предмети.

432

ПроСоТо

преди 3 години

Въпреки ГЕРБАВИТЕ мажоретки, ние няма да оставим нещата така.СПРАВЕДЛИВОСТ: ТИКВАТА в затвора, а тия дето ИБРИКЧИЙСТВАТ на Доган, ще им се види тясна страната когато дойде НАРОДНИЯ съд. ЩЕ НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ всички частни имоти, коли и сметки.Ще построим с парите нови ЗАВОДИ.Ще СПРЕМ кражбите, а всички, които са имали бизнеси ще ги изпратим да копаят камъни в БЕЛЕНЕ.Тия от администрацията и те са за ЗАТВОР,защото само лапат народна пара. Ще си разчистим сметките и с тях. Един няма да оставим

431

Анонимен

преди 3 години

Ех Бойко,лудите ли ще ти казват какво да правиш в политиката?Остави ги да си крещят на воля, като са гои изпуснали от заведението.

430

Анонимен

преди 3 години

Някой още връзва ли се на лъжите и популизма на Тиквето!