12

кон Стипаций

преди 3 години

Шкембе войвода визира себе си и другите крадльовци около него ! Трябва да допълни само , че освен държавата жертват и насалението й , само и само краденето да продължи !

11

Анонимен

преди 3 години

До ПешоПешо, не разбра ли, няма да има предсрочни...

10

Анонимен

преди 3 години

Торба комисионка го обръща на бегаскус! Мишоците напускат. Страхът е голямо шкембе.

9

До 5

преди 3 години

Айде неговата програма сте я чули, сега да чуем вашата на умните протестиращи.

8

гост

преди 3 години

А така, браво. Подкрепям правителството. Слугите на Божков са мутрите, вън от България, вземете им гражданството и черни печати.

7

Анонимен

преди 3 години

Това си е грешка на Бойко да предложи Цецка и да остави тоя фигурант Радев да стане президент. Другия път задължително или Фандъкова или кмета на Бургас, или Мутафчийски за да няма пак руски ръчички да пипат тука и да пробват преврати с малкото юмруче и овчия поглед.

6

Пешо

преди 3 години

Къде в Конституцията са посочени срокове за избори?Там са определени ситуациите, при които се назначават изборите, като и предвидена и опция "предсрочни"!

5

а бе

преди 3 години

Шкембе-войвода, вашата програма я чухме, чухме, че ще правите мин. пенсия 300 лева.И КАКВО изпълнихте от тази програма бе ***?Съсипахте държавата, сами определи към кои политици спадате.Само се оядохте и ненакрадохте.ВЪН мутрите от властта!ОСТАВКА!!!

4

Анонимен

преди 3 години

агенти не трябва да участват в управлението ! никакъв срам, никакъв морал, само кокала държат

3

Лафчо

преди 3 години

Никой не е по-голям от хляба! Активисти на ВМРО работеха в Лафка! Сега са на страна хранилка. Ама това не се брои за непатриотично, нали? Себе си първо! После...пак себе си

2

Крадливите

преди 3 години

жертват народа и го стопяват.И ликвидират младите.Избиха всичко и почнаха старите хора от домовете.

1

Анонимен

преди 3 години

Червен доносник какво стана със казармата дето ни обеща ? Нещо вършиш ли изобщо в туй министерство или само за избори и кражби мислиш ?