91

така се прави

преди 3 години

Да раздаде парите на хората, да остави във всички министерства празни каси и да подава оставка, та ония гладните от служебния кабинет на Румен Радев да няма какво да откраднат.

90

Естествено

преди 3 години

Парите са за българите. Човека раздава на калпак. Ако не раздава поне обещава. Щом можем да вярваме че ще станем милионери като търкаме талончетата на Божков, защо да не вярваме, че и Борисов ще раздава пари? Кой тук ти мисли за работа и мозъци. Важно е да искаме и да протестираме и съответно ще си го получим, това което сме заслужили.

89

Бойко

преди 3 години

Туй дето аз мога да ви го обещая, никой друг не може да ви го даде.

88

Анонимен

преди 3 години

Всичко което е обещава е заради протеста, и защото иска да остане на власт !

87

Анонимен

преди 3 години

Раздавй Бойко, раздавайза всеки хубави париза всеки хубави парипосле народа вика мерси

86

Анонимен

преди 3 години

До Хмпарите от ЕС не са за Бокича. Парите са за нас Българите. Стига сте писали простотии и ковете хората. Срещу какво? Как не ви писна с тази омраза, разсъждения като на първокласници, но простаци много, гледам връзват се и стоят по кръстовищата! Така не се усвояват 29 милиарда, а с работа и мозъци. Господ да ме среща с умни, работливи и добри хора. Амин.

85

Анонимен

преди 3 години

За последните ден-два Борисов раздаде над 100 млн. На държавната администрация (баш ***) ще вдига заплатите с 30% и после пак питайте как се купуват избори.

84

Анонимен

преди 3 години

Аре бе, арендаторите си правят каквото искат и наследниците не могат да се оправят с тях. Разни земи които единия от n-броя наследници е дал с договор за една година, другите не могат да отменят в общината. Как така, другите не са ли наследници и всичко това е от некадърността на управляващите и администрацията. Защо трябва да се влачиш по съдилища, когато отиваш в общината и заявяваш, че никой не е упълномощил този наследник. Всичко се прави едно към кесим, това не е държава.

83

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрезидента гледа сеир..

82

Анонимен

преди 3 години

Президентчето, къде си, да вдигнеш юмруче :)

81

Анонимен

преди 3 години

ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ. ВСЕКИ СЕ НАДЯВА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ДА РАЗДАВА ПАРИ КАТО НЕГО.

80

Анонимен

преди 3 години

Господин Борисов действа милиционерската, изчака малко протеста уж да утихне и активизира троловете. Глупава работа, но какво да го правиш толкова си може... прави се на чичко паричко с чужди пари

79

.!.

преди 3 години

Язе досега пари дето са земеделие да идат в някой дето се занимава със земеделие, не съм видел! Всичките пари отиват в наши хора! Това е както 2011г където се оказа, че 9 човека в цяла БГ вземат 173млн. лв. по "земедлски" програми за обработка и отглеждане на пшеница! После се оказа, че един клошар от Велико търново бил взел 49млн. лв за някакви земеделски програми за лозя! Това се случва 2012г После 2015г там парите дето уж ги били взели говедовъди после за прасешката чума! Абе "земеделие"!!!

78

Анонимен

преди 3 години

ПО-ДОБРЕ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТАВМЕСТО БЪГАРИЯ НА ТРИ БЕКАПЕТА.

77

Анонимен

преди 3 години

Хората не искат Борисов. Политическата криза ще е силна.

76

Анонимен

преди 3 години

Браво г-н Борисов!!! Фигуранта къде си бе....май си на почивка с Десито :)

75

Забавното е

преди 3 години

колко добре се чувстваш когато можеш да разполагаш с 29 милиарда срещу 3 те милиарда на мафиота, който те тормози. Сигурно онзи газ п.кае. Както и да вземаш лъжичка по лъжичка от ценната му колекцийка награбена от иманярите.

74

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Само БКП-ДС сектора ще загине. Така че няма повод за притеснение.

73

Анонимен

преди 3 години

Герберската smrad стяга редиците. Тулупа ги привикал в Арена Армеец утре, като изрично са предупредени да пристигнат с автомобили, а не с автобуси .... Защо ли ХАХАХАХ

72

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече седи и не дава оставка,толкова повече му влиза!А той е *** човек и му влиза нали се сещате какво?!