47

АБВ

преди 3 години

Браво на пътниците! Точно това е начина тарикатите и пияниците да бъдат научени да спазват правилата!

46

Харабейшио

преди 3 години

Гледайки клипа от източника, никъде не се споменава за маски, а за пияни англичани.Това с маските ваше съчинение ли е?

45

Анонимен

преди 3 години

Тея са луди,за едни маски да се бият и нараняват помежду си!Нямам думи!

44

Атанас

преди 3 години

До ГостАма, че си необразован! Чакай ще ти го обясня, че да го схванеш:Представи си че вируса е урина, ако двама човека едят близо един до друг голи и едновременно почнат да пикаят един срещу друг ще се опикаят нали? Е сега единия си слага панталон - той не може да опикае другия заради панталона, е сега и другия си слага панталон - сега никой не може да опикае никой! Така бачкат и маските - трябва всеки да ги носи за да не се осерем вместо да се опикаем накрая ;).

43

Анонимен

преди 3 години

Да дойдат в Абсурдистан. Тук никой копче няма да им каже... Хайгашот се опита но какво от това...

42

Анонимен

преди 3 години

"Работническа класа" не означава, че другите нищо не работят, а означава определени професии и занимания като шофьори, чистачи, бармани и т.н.Работническата класа създава придадена стойност с труда си срещу заплащане определено с договор с капиталиста.Средната класа (a.k.a интелигенцията, чиновничеството и занаятчии) е обслужваща обществото класа, която или не е част от процеса на създаване на придадена стойност, или пък работи за себе си, без да наема работници.

41

Анонимен

преди 3 години

Абе той и Балдоин се е правил на велик едно време,ама Калоян му е разказал играта.Мутрата в кулата и да трае!Те от тогава още ни мразят ингилизите.Не са могли да ни направят колония,а български се е говорел по целия балкански полуостров.Не е имало корупция тогава и закона в България се е спазвал.Турците ни научават,че може и с корупция и доносничество да се подмазваш на началника и от там край с държавата!

40

Анонимен

преди 3 години

До до 29"Работническа класа" не означава, че другите нищо не работят, а означава определени професии и занимания като шофьори, чистачи, бармани и т.н. Средната класа работи по-квалифициран труд и живее в други квартали, учи в други училища, говори с друг акцент.

39

До необразования 29

преди 3 години

Бялата работническа партия е най високата класа в Обединенито кралство за твое сведение. И това е в цяла Европа. За нисша прослойка се водят емигрантите и тези които не са МЕСТНИ на дадената държава. Специално в Британия най низшата прослойка са Африканците-не..гри,индийците,пакитата,арабите и всички от бившите колонии.

38

Анонимен

преди 3 години

Очаквам генно модифициране и децата да се раждат вече с кожени маски.Да им седят сгънати на вратовете и като кимнат хоп нагоре покриват до носа.Еволюция к'во да правиш...

37

Здрасти

преди 3 години

Мангъров да им изнесе лекция че ковид няма

36

ГЕРБО

преди 3 години

...и как да пиеш водка с маска?

35

Няколко...

преди 3 години

...трудни месеца и елементите на цивилизованост у самообявилите се за цивилизатори на света започват да чезнат като дим при силен вятър. Не че някой запознат с възпитанието на британския *** някога е имал съмнение в това, че иде реч за пияни ***, но е впечатляващо да го видиш в подобна, самолетна ситуация...

34

Гост

преди 3 години

Браво на англичаните, прави са хората , да носиш маски е ненормално и нечовешко. Скапаната маска не предпазва от какъвто и да е вирус, а пречи на дишането и дихателната система.

33

Анонимен

преди 3 години

докъде ще доведе масовата психоза хората.караш ги да се страхуват след което приемат ограниченията за нещо нормално и даже искат още.

32

корона чао

преди 3 години

ама тя короната по англичаните не върви. яко бира, мачове и бритиш псувни - вируса бега яко от тях.

31

Анонимен

преди 3 години

Ама и тулупа ли е бил на самолета ?Защото се вижда на снимката, макар и с гръб.

30

White lives matter

преди 3 години

Как не се е сетил да вика: I can't breath

29

Дей бастуня

преди 3 години

За ингилизите само бой по кратунТа с бастуна докато им дойде ума!!!!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе са такива всички ингилизи. Това е бялата работническа класа (най-ниската прослойка на обществото там). Бръснати глави, татуировки, пиърсинги и спортно облекло. Средната класа има съвсем друг външен вид и култура.