332

Анонимен

преди 3 години

В дълбока нелегалност са минали и Борисов и Гешев. Наистина се крият като мишки. Загащят ли ги някъде, загащени ще останат.

331

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Не, НЕ СА! Когато сам си там, разходи се, сам ще го разбереш

330

гост

преди 3 години

Сачева е калинка. Тия дето са завършлили за кратко време 4-5 висши училища са ментета дето не стават за нищо. *** в няколко университета, плати си за каквото искаш да учиш и си вземи накрая тапиите след 3 години. Ако се не лъжа един преподавател беше писал статия точно за Сачева - накратко няма начин да има реална биография, още по-малко практика или опит.

329

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 337Истински българи или истински Бай ***?Аз много българи сред платените членове на Да, България, Мая Галева, ПРи на разни политически фигури и скараджиите не видях. Видях хора, които пречеха на нормалните хора да си вършат работата и да стигат до семействата и почивката си. Тези хора ли са "истински българи"?

328

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 336 . На тия площади има само истински Българи, приятел. АЗ няма да те обиждам, ти сам го правиш с дейстивята си

327

Анонимен

преди 3 години

Днес протестът беше убит от Майките на Системата, която убива. Няма такъв спад в подкрепата заради тези 5 жени и Мая Манолова. Това беше медийно харакири.

326

Анонимен

преди 3 години

половината от тия *** са изсъхнали китки, подобия на мъже които се крият зад майка и татко с парите. А майка и татко познават тоя и оня и те идват да те бият и тормозят, назначават Не образовани селски гъзарчета с капацитет на каруцари на ръководни постове и ние , гражданите трябва да ни е страх от тях. Аре кажете,че това не е е така

325

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

До Анонимен 329Отговор на какво?

324

Анонимен

преди 3 години

поредната некадърна Гербераска Калинка !!!

323

Анонимен

преди 3 години

До #НАДУЙКЛАКСОНА Да затрудня още повече твоя закърнял мозък, може ли

322

Анонимен

преди 3 години

До #НАДУЙКЛАКСОНАПриятел. имаш ли някакъв отговор МОЙ или си повтараш заучени фрази

321

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите!Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Споделете в социалните мрежи, за да знаят повече хора.

320

koko

преди 3 години

Не очила,скафандер да сложиш пак се вижда че си грозна като квазимодо и проста като мкур.

319

Анонимен

преди 3 години

Не сте запознати с нищо повече от носът ви и какви дънки носите. Името да си спелувате ви е проблем и повече от вашите родители ви подкрепят , защото и техния умствен капацитет стига до там. ВИЕ ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА ДЪРЖАВА

318

Анонимен

преди 3 години

Вие каквито е да сте, платени или не, Оборете ФАКТИТЕ, МОЖЕТЕ ЛИ??? ИЛИ ЩЕ КВИЧИТЕ ЕДНО И СЪЩО. България, която е моя и ваша родина е разпродадена на акционерни дружества който не са Българкси, тоест изнасят богството на страната ни!!! Вие къде живеете и къде ще жовеят вашите децса? Вие недорасли жирналя с купени дипломи (ПОВЕЧЕТО) , дискотеките и пошлия ви и посредствен живот няма да е вечен. Светът не се върти покрай това коя е новата песен на Иван,Петкан и всичките други производни.

317

ПроСоТо

преди 3 години

До слухове, слуховеАбсолютно същите неща чувам за Нинова, Йотова и Деса Радева!И трите са на възраст, в която мъжете не им обръщат внимание...

316

Анонимен

преди 3 години

Сачев-старши е преподавател в Милиционерското, води се професор по културология на националната сигурност, или културономия (?) или някакъв такъв буламач, хибрид между история и ченгесарство. Единственият професор по тая дисциплина В СВЕТА. Пълни главите на милицонерите с шовинизъм и ги настройва срещу митичния Сорос и "НПО-тата" - виновници за неуспехите на всеки фашизоид в Източна Европа. Преди години плюеше Боко, но откак дъщеря му е в ГЕРБ, е активен ли за4 на Боковите подметки.

315

Анонимен

преди 3 години

Вие пък решихте, че да родиш дете те прави полу-бог. Като отгледате нещо различно от зеленчук, се похвалете пак.

314

Анонимен

преди 3 години

Доста арогантно от нейна страна, особено като се има предвид, че самата тя няма собствени деца, никога не е била биологична майка.

313

До 318

преди 3 години

И аз съм за това