105

НА КОГО

преди 3 години

да вярваме. Известно е, че безвъзмездната помощ е 25%, т.е. за нас е около 7 милиарда. Останалото е заеми, които трябва да се връщат. Болката на Ковачев е в това, че ще изпуснат възможността да се включат в разпределянето /кражбата/ на парите. И още нещо - как служебното правителство ще осуети бюджета на ЕС за възстановяване!? Нали българските евродепутати ще са на мястото си.

104

Анонимен

преди 3 години

Тридесет години без ЛУСТРАЦИЯ. Няма как парите да отидат в хора даващи продукти и услуги.

103

Анонимен

преди 3 години

Власта и без протести нищо не може да реши от тук нататък. С модела си не променян с десетилетие нищо неможе да промени. Качественните хора напуснаха държавата. Стискали са зъби и са се доизгражда ли. Тук са им останали имотите и ги боли. Знаят какво е да не си си в къщата. А модела , схемата, конструкцията не отговаря на ЕС.

102

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименможе и да си прав!..Ето например:-Мутрьо го проучваха много време,установиха бандитското му минало,настояще и манталитет,дадоха му "партия" от подобни нему,и..ето.."Така делото им преуспява"..както се пееше в Австро-Унгарския химн..

101

Waffen SS

преди 3 години

Защо този интелектуален пигмей не каже,че парите отпуснати на България са три пъти по-малко отнесени към човек от населението,отколкото за другите държави.Така,че ако служебното правителство стопира тази несправедливост,ние само ще спечелим от един правилно и коректно разпределен бюджет.За своята предателска политика ГЕРБ и в частност ББ заслужават народното презрение.Никакви конгратюлейшънс.Може и това вайкане за забавянето на милиардитее е от страх,че няма да могат да ги окрадат пълноценно

100

Анонимен

преди 3 години

Андрейчо,ние от тези милиарди така или иначе нема да видим нищо те вие вече сте си разпределили та затова бързате да ги вземете преди да паднете от власт....

99

Mister Cro

преди 3 години

Не бе, това гербаво евродепутатче е много скромно, трябваше да каже, че ако има служебен кабинет и баце не е министър председател, то слънцето никога няма да изгрее!!! Вие сте като въздуха, водата и слънцето за всяко живо същество, без вас живот нЕма!

98

Анонимен

преди 3 години

Останели тая власт . Парите ще се разпределят в търтеите. Политици, военни, полиция , висши чиновници,

97

ПроСоТо

преди 3 години

До МНЕНИЕизключително важна забележка си направил,уважаеми!Защото гербавите ,като нямат нищо,са заподхвърляли едни милиарди,като "за пред хората",но какво точно представляват те,остава "тайна"..Интересното е ,че при жонглирането с "милиардите" някакси много срамежливо не искат и да споменат как стои тоя "паричен въпрос" при румънците и гърците,примерно..Просто бият тъпана!..Но това могат,това правят..

96

Анонимен

преди 3 години

Парите да се дават на подредени държави / с правна систена ,банкова, производствена , земеделска и др / И да привлече способни и качествени хора. Тук да останат малко полиция, малко военни, пенсионере, болни, инвалиди, социални администратори и подобни чиновници. Така парите от бюджета ще стигнат. И ще останат."Да се изгонят от държавата всички които могат да произвеждат". Това е решението от погледа на ВЛАСТА

95

Анонимен

преди 3 години

Показното раздаване на пари от Борисов, като че ли е спечелил джакпот от лотария, е демонстрация на безпардонно отношение към законите. Ако управляващите искаха реален демократичен контрол на каквито и да са разходи, не само в случая, нямаше да разпуснат парламента. Ние електоратът НЕ сме избирали действащите министри. Колкото Борисов лично е избран, безспорно водейки най-голямата партийна формация, толкова и Радев е лично избран като коректив на всяка, включително управляваща, партийна формация

94

0т 104

преди 3 години

Не е възможно - за 2 мин. 12 минуса??? ГЕРБави, работите ли в неделя?

93

Анонимен

преди 3 години

Все едно тия пари сме щяли да ги видим ако останат на власт

92

МНЕНИЕ

преди 3 години

Този Депутат от ГЕРБ е Пиян - ЕС отпусна на България 7 милиарда Евро за период от 7 години . Другите до 29 милиарда евро са право на заем от МВФ с лихва 10% годишно и с ГПР 50% .Та така драги Българи .

91

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да плюете срещу Радев,не е крадец ,мошеник или милионер,оставка на патриоти герб и дпс

90

Анонимен

преди 3 години

Служебен кабинет щял да осуети бюджета на ЕС за възстановяване, а ГЕРБавият кабинет допуска лавинообразно повишаване на цените на основните продукти, въпреки милионите помощи за приближени фирми и намалено ДДС. Ние всички плащаме сега за калпавата управленска политика. Хем страдаме, хем плащаме, хем нас обвиняват.

89

Анонимен

преди 3 години

Тия гербаджии все едно в и също училище да учили,мошеници от класа ,то и БСП и патриотчета са един и същи дол дренки

88

чичо Гошо

преди 3 години

Анонимен писа,че може да се справим и без ЕС бюджета.Напълно съм съгласен.За да стане това първо трябва да се спрат дупките в бюджета т.е. краденето.Второ драстично да се намали държавната администрация с 70 процента,намаляване на числения състав на МВР и замяната му с качествени служители.Не може 120 килограмови тюфлеци да пробягат 3 км. и да не получат инфаркт или инсулт,а за психическата им устойчивост и мутренски манталитет да не говорим.Всяка област си иска експертите.

87

Алекс

преди 3 години

Не, няма да осуети.Ще ви осуети само краденето като за последно и може да не можете да си купите билетите до Дубай.Довиждане!И оставка!

86

хy

преди 3 години

До Анонименне е лесно, когато между ушите ти има само вакум