43

Бульон трезве

преди 3 години

Да и дадат сок от кисрли краставички и люта шкембе чорба. Много помага.

42

Дани

преди 3 години

Била е нападната от 4 или пет змея всеки с огнена 40 градусова глава.Често й се случва.

41

Бончев

преди 3 години

От нея не знам какво интервю ще се получи,обаче от интервю със съседите ,знам.....темата е много алкохолна.

40

Ю кортес

преди 3 години

Поне от 10 години е пияндурник.Паданията й са редовни

39

гражданка

преди 3 години

Хайде, мисирките...отивайте за интервю, че много противоречиви данни има...Нека да се знае истината - нали това зоват всички...И виновният да си получи заслуженото.

38

Анонимен

преди 3 години

Била е нападната в 9 сутринта, когато е излизала от блока си.

37

ха-ха

преди 3 години

Не е претърпяла инцидент, била е следена на излизане и е бутната с все сила от непознат мъж! Затова полицията разследва, защото има данни за нападение! Чете и други медии!

36

Анонимен

преди 3 години

Дайте интервю с Инджова,да чуем тя какво ще каже дали е нападната,или сама е паднала.

35

Знае се!

преди 3 години

Бойко Борисов, по-известен като Рундьо Борисов от Банкя (ама нали много му отива на външния вид това ,,рундьо"?), започна отстрел на евентуално избраните за премиер-министър на временното правителство. И много се страхува именно от Нея, защото Рундьо от Банкя, като активист на организираната престъпност от 90-те е видял тя как се справя с асоциалните типове като него. Затова и се страхува!

34

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Къде е Европа.Европендели,оглушахте ли,онемяхте ли,ослепяхте.... Стига си квичал бе Педро. На блокадите се пие много, баба Рена се е накълцала яко и силите и стигнали само да се домъкне до входа. Като сте я видели в такова състояние защо не сте и помогнали или сложили да изтрезнее в някоя палатка?

33

сами

преди 3 години

Била е пияна като мотика. Афера разпостранява лъжи , че е била нападната и бита от хора на Бойко. Стига лъжи и манипулации ! Има камери !

32

Анонимен

преди 3 години

Къде е Европа.Европендели,оглушахте ли,онемяхте ли,ослепяхте ли,та не виждате какво се случва в една страна,членка на ЕС.Къде са прословутите ви европейски ценности.

31

Я па Я

преди 3 години

Тъкмо се гласеше да оглави протеста ,а сега казахте,че е " паднала жена"

30

Анонимен

преди 3 години

Хунтата се спече от една жена.Дръж се,Рени.Оправяй се по-бързо,че си ни крайно необходима на площада.А и стабилен служебен Премиер ни трябва след края на шайката.

29

Анонимен

преди 3 години

Е, като си се отрязал като талпа и не помниш е разбираемо, че няма как да си паднал сам , а някой те блъснал и то умишнено. Винаги е така!

28

Анонимен

преди 3 години

Няколко дена без мазната физиономия на първия държавен и партиен ръководител и Прости П. ГЕРБ изтрещяха. Липсва им, бе, липсва им! С кого ще се фоткат вече? Кой ще ги прегръща и целува. Кого ще гледат с мазен кравешки поглед? Чия снимка ще си сложат до леглото!?! МъкаааааЛишени от вниманието Му, ПП /виж по-горе тълкуването на абревиатурата/ ГЕРБ, взеха да се заглеждат по протестиращите с ясното съзнание, че тези, които са на улицата, ще сложат края на ерата на Банкянския ***. И съответно озлоблението и глупостта ескалират /или агресират, както каза един гербоид, дано не го прочете няко

27

Анонимен

преди 3 години

Сещам се за едни,които са изпратили нападателя.Зеленчук и каскет се казват.

26

До 25

преди 3 години

Голям отличник, та той ме може да говори дори правилен български.Чуждите езици не ги споменаваме.

25

До 25

преди 3 години

Забравяш, че шестиците в средното училище в Банкя му ги е писала мама.

24

Анонимен

преди 3 години

Бившият служебен премиер на България Ренета Инджова е била нападната от непознат мъж. Това е станало в събота около 9 часа сутринта. Нападателят я причакал пред блока й, след което я настигнал и я блъснал с всичка сила. От падането на земята, Инджова е счупила ръката си.Утре тя ще бъде оперирана в Пирогов. Лекарите са решили, че травмата е тежка и трябва да се постави инплант, научи Фрог нюз от източници в МВР. Случаят е поет от 5-то РУП, същото, което организира и блокадата на майките от