110

Големият въпрос е

преди 3 години

Кой стои зад Христо Иванов !?! В отговора се крие и ключът към всичките неизвестни на тия протести !

109

Анонимен

преди 3 години

Борисов е прекалено толерантен,досега уриниращите по кьошетата отдавна трябваше да бъдат наложени с някой и друг шамар зад врата й да им се покаже правилният път към клозета.Чехът-Роберт Черни беше им го нарисувал къде е на географската карта.

108

seira

преди 3 години

"Грехът да се мълчи, когато трябва да се протестира, превръща хората в страхливци!"Елла Уилър УилкоксНАРОДЕ!!!!!

107

черните тениски

преди 3 години

кои са хората с черните тениски?

106

охо бохо

преди 3 години

Изринете тази г нусна с *** от обществените места ! Борисов си мисли, че като не закача виещите кр етени запада ще го похвали и ще спечели гласоподаватели, но аз не искам такъв управляващ който позволява 5 000 *** ота да тероризират цяла България !

105

кой дава парите

преди 3 години

КОЙ дава парите за палатки и камиони с озвучителна техника и средства да седят по площадите протестиращите???

104

не протестиращите

преди 3 години

Защо репортерите и телевизиите се поддават на натиск от улицата и не показват хората които не одобряват протестите???

103

купени протести

преди 3 години

все повече си личи че протестите са КУПЕНИ.Кой купува на протестиращите палатки.На какви пари живеят тези като лежат по улиците.Защо репортерите не питат протестиращите какво работят и какви партии членуват?Това са си купени партийни протести

102

Анонимен

преди 3 години

Какво грешно е казал Толу-път, което да не е истина?

101

Анонимен

преди 3 години

А като някой спомена Манолова,защо не виждаме нейната дъщеря и зетя по протестите? Те не работеха ли в някакви министерства?

100

До 110

преди 3 години

Тулупа за съжаление неще да си ходи, тулупа води протеста и вече си е съставил правителство. Е , помогнаха му малко от Дубай със съвети...

99

Вълчан

преди 3 години

Тия *** плачат за война.

98

Анонимен

преди 3 години

Толупа си отива след като Владко Горанов оправи парите по сметки в швейцарски банки. Парите, които откраднаха са толкова много, че им трябва време !

97

да де

преди 3 години

До Анонимен106Еми Ниновица писъха се изръсила 240 000 $ у САЩ синче да учи със служебни пари щот нямало по умни от него,но не е само тя.

96

айде къш

преди 3 години

Психодесните, крайнолевите и Румен Радев са лицата на протеста. Е не, мерси !

95

Анонимен

преди 3 години

До До 80, 92 Дечицата на червените богаташи се върнаха от запада и реват за постове ,и привилегии,с каквито са откърмени. Вече не ги искат на запад,та с протести решиха да свалят законно-избраната власт и да се намърдат в нея,по лесния начин.

94

смех

преди 3 години

Христо Иванов, Мая Манолова, *** Нинова, Румен Радев. Това ли ви е алтернативата бе, протестъри ? Бажи Боже от такава алтернатива.

93

Анонимен

преди 3 години

Толкова ме дразнят тези протестиращи, че на следващите избори със сигурност ще гласувам за бойко.Не съм гласувал от 15 години, но специално напук на тези бирени л.умпени ще гласувам :)

92

Анонимен

преди 3 години

До БСП-ДПС и там нещо си...Като докарате БСП на власт ще видиш 5000 лева, пич. Ще ти оставят 3000 след данъци. И понеже си се изсилил с ипотека, банката ще те изрита от новото строителство в Манастирски и ще се върнеш в провинцията при мама и тате!

91

Разбирач

преди 3 години

Ово все е джендърска простотия