46

Ами днешната

преди 3 години

...медицина НЕ Е , за да лекува. Много сме вече. Човешкият живот е само източник на средства.За други.

45

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който си е правил есенно време ваксина против грип знае, че тя важи само за сезона - приблизително до пролетта.Тук нещата са същите.

44

Анонимен

преди 3 години

Това за Италия го мислих още преди два месеца, естествено, никога и никой лекар не би го потвърдил. Само че сметката излиза много точно.

43

Анонимен

преди 3 години

"Умен"ЧОВЕК отдалеч ти личи!

42

ЧОВЕК

преди 3 години

Е ми то същото като противогрипната ваксина - всяка година я променят в съответствие с евентуалните щамове. Който иска да си я слага. В БГ - 3%. В Италия - 50% поставена ваксина. Смъртност в БГ - 0,2%. В Италия - 8%. Горе долу е така. КОЙ РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ.

41

Анонимен

преди 3 години

Що за ваксина е това?По скоро някакво лекарство ,дето да те закрепи за година,че работодателят ти да не губи от болничните ,после какво , - пак ли ще се ваксинираш ,че да изкараш следващата година .нещо мирише , или чайните тотално ... пейзажа с поредния си "иконоически" растеж , или нещо ни гъбаркат всички тартори от световен мащаб

40

Г.Т.

преди 3 години

До Анонимен 46Защото вирОса е създаден от Елюменатите, Масоните и Рептилите! И никокога няма да има вечна ваксина, всяка година трябва да се чипирате, понеже може да избягате, а те не искат това!Out of space: Хора, вие може да имате глави на раменете си, ама в тях нищо няма!От едно Извънземно

39

Анонимен

преди 3 години

... зааааащооото преболедувалите имат четири, или три месечен имунитет, и после....рестарт. Има много, много проверени случаи от много държави по света, има интервюта, и така нататък. Изкарал вируса (със симптоми)после два месеца възстановяване, тестове -негативни, и после,, бам пак вирус, пак симптоми. До момента няма НИТО ЕДИН доказан случай на имунитет, но има доста проверени случаи на действително повторно заразяване. засега сме от 6 месеца в играта, така че, смятайте сивероятностите.

38

Анонимен

преди 3 години

Значи и преболедувалите ковида имат естествен едногодишен имунитет. Тогава за какво е тази съмнителна въксина?!

37

Анонимен

преди 3 години

Подобни исказвания са очаквани на фона на бързия напредък на Русия. Ще го обърнат на анти-руска пропаганда до няколко дена....

36

XXL

преди 3 години

Абсолютно на нищо не вярвам, благодаря.

35

До 38 Ветеринар

преди 3 години

Визираш добитъкът по кръстовищата и площадите.

34

Мдаа

преди 3 години

Залеза на всяка цивилизация е самоунищожението. Е, както се вижда края е близо.И всичко започва да се повтаря отново. Кофти време уцелихме.

33

Ветеринар

преди 3 години

Нека ваксинирането на добитъка започне сега!

32

Анонимен

преди 3 години

Даа тия пластмасови тестове ще се търкалят и за правнуците ни по морските дъна, маски вече има на всеки ъгъл да се дрипавят. Остава сега и спринцовките да размятаме с милиарди. Е, нали събираме капачки от бира поне.

31

Анонимен

преди 3 години

А ваксина срещу простотията човешка кога ще има и колко ще държи?

30

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да разработиш ваксина на принципа на нещо, към което се получава ТРАЕН имунитет, за нещо, към което се получава СЕЗОНЕН имунитет.

29

Жалко

преди 3 години

Отново осрахте планетата - милиарди маски в океана, милиарди тестове, а сега и милиарди спринцовки. И това само за да може елита да направи някой-друг трилион. Явно не схващат че и те живуркат в същата клоака, която създават с измишльотините си.

28

До 28

преди 3 години

Грешиш , разработката на немската ваксина е на принципа на БЦЖ манту.

27

ХОХО

преди 3 години

Не бе, братко, няма конспирации и фокуси, същите наблюдения имам и аз за имунитет и тн, ама досега като кажат ВАКСИНА и все едно от небето ще падне дъжд от благодат. То е ясно, че няколко месеца е максимума, но ни го казват на месец по лъжичка, да привикваме полека.