13

Т.Шак

преди 3 години

Вижте момчета и момичета от протеста!Ако някой застане между мен и мастиката хладилника ми след дълъг и потен работен ден, рискува да бъде изхвърлен от моста в канала. Поне стойте в началото - на ниското!Ако ще ми протестирате срещу Бате и Каскета, тормозете тях, а не мен!

12

ined

преди 3 години

10 хомосексуалисти затварят моста не защото протестират срещу Бойко ами защото обичат да ги сърби г.з.

11

Асан

преди 3 години

Бошку, нема ли да даваш и на назе пу нешту. и да гласуваме за тебе?

10

Анонимен

преди 3 години

За 20 дни "протести" освен антипатии... от обществото, нищо друго не спечелиха тези оФце.

9

Анонимен

преди 3 години

ся гледам мая манолова на протеста да надува свирката... ей няма срам тая жена. забрави по време на тяхното управление сложиха пеевски за шеф на данс сега на протест срещу мафията... нелепа жена

8

Анонимен

преди 3 години

Утре ще има хвърлени от моста. Търпението на хората си има граници.

7

Sichtpunkt

преди 3 години

Обаче варна, въпреки,че има 3 човека по-малко на протест, води за момента, понеже имат тъпан!Това за тъпана кърти! :)))

6

РАЗКРИТИЕ?

преди 3 години

На тези "протестиращи" организатор е ГЕРБ... Понеже с такава ТЪПАН арска проява, могат само да настроят хиляди хора срещу протестите.

5

Анонимен

преди 3 години

УХАА, и тук точно ОСЕМНАЙСЕТ човека! Общо за София и Варна - 43ма човека! Обаче варна, въпреки,че има 3 човека по-малко на протест, води за момента, понеже имат тъпан!

4

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите си работят, но има хора, които са работили и искат да се приберат по-бързо в тази жега, а неуморният труд на протестиращите вече не пречи, а дразни. Ще викат и скачат, за да дойде протежето на заврения зет, през 1996г скачахме и какво дойде Бел Ваньо и много хора се събудиха заможни.

3

Анонимен

преди 3 години

Изключително де.билен начин на протест. По този начин единствено могат да загубят симпатизиращи на каузата им. Какво им е виновен трафикът и хората, които искат да се приберат от работа? Бойко не е там? Защо не отидат пред общината или пред партиен офис на герб или там срещу когото протестират?

2

Чебурашка

преди 3 години

Толкова му е на Костя Копейкин силицата, Черепа няма да е доволен от подаръка му за рождения си ден. Ще му реже субсидиите.

1

Анонимен

преди 3 години

"Затварянето на моста доведе до километрични задръствания и хаос."Стига сте лъгали работя точно срещу началото на моста, никакви "километрични" задръствания няма.