186

Дедо Ванг

преди 3 години

Докато пройдохи се търкалят по друмищата, 12 мъдреца ще се произнесат и човек без коса и с особена капа ще започне да блъска с книга с лъвове и корона на корицата по чутурата на човекът птица, който се е продал за блатни глухарчета на страната, чиято земя е лед.

185

Потвърждавам

преди 3 години

До ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКАДа! И аз го гледах това днес. Всички мълчат!

184

Анонимен

преди 3 години

Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!!

183

ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКА

преди 3 години

След хвалбите на Борисов за ремонта на пътя Ботевград-Мездра, репортерка го контрира, че това е можело да стане още преди 10 години, но тогава премиерът е пренасочил парите за друго трасе. Но агитката от ГЕРБ дори не оставя Борисов да отговори, започва да подвиква към журналистката и да отговаря вместо своя лидер, който благосклонно мълчи.От "ТВ Враца" обаче разказаха в сваления вече репортаж точно как правителството на Борисов е лишило региона от ремонт на пътя, защото е отклонило парите.

182

Анонимен

преди 3 години

Днес нищо не казвате за днешните записи,*** на Борисов!

181

ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКА

преди 3 години

Местната "ТВ Враца" обаче показа репортаж, в който постановката лъсва. От телевизията обясняват, че oфициaлнo cъoбщeниe до медиите в региона зa пoceщeниeтo нa Бoриcoв нe e имaлo. Във видeoтo се вижда кaк мecтни журнaлиcти изoбщo нe ca дoпуcнaти вътрe до събитието. Затова пък са събрани привърженици на ГЕРб, за да направят агитка и да аплодират почти всяко изречение на премиера.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен58 *** не те ли е учила че не хубво сам да си пишеш плюсове

179

Баба Ванга

преди 3 години

"Висок човек от чужбина ще се появи и той ще оправи България."Висок човек - значи мъжот чужбина - върнал се заради пандемиятаще се появи - никога не е имало по-удобен повод за товаИЗВОД: Очаквайте висок студент/бизнесмен завърнал се от чужбина да поведе протеста - това е нашия човек.

178

ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКА

преди 3 години

Припомняме ви, че вчeрa в повечето телевизии бe пoкaзaнo кaк пoд бурни aплoдиcмeнти Бoриcoв cлизa oт джипa във Врaцa. Cъбрaлитe ce хoрa гoрeщo ръкoпляcкaхa и cкaндирaхa имeтo му. "Блaгoдaрим ти Бoйкo. Ти нaпрaви нaй-хубaвoтo нeщo зa нac", "Aкo бeшe лecнo Oрeшaрcки дa гo e нaпрaвил", се чуваше от страна на присъстващите.

177

Анонимен

преди 3 години

Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!

176

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите в София вече са около 25 хиляди.

175

Анонимен

преди 3 години

Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!!

174

ПАК ЦЕНЗУРА ГЕРБСКА

преди 3 години

Регионалната медия "ТВ Враца" свали от интернет платформата Youtube и от сайта си своя силно критичен репортаж за посещението на премиера Бойко Борисов в северозападния град вчера. Репортажът обаче вече е споделен из социалните мрежи и може да се гледа там. Такова копие показва и "Сега" след свалянето на официалния материал.

173

Анонимен

преди 3 години

Офце офце, ама бибитко се крие като мишка :) Няма ли да зщити честа на Доган и СИК, биват ли такива работи :)))Явно от Тихина са му станали наложници на овчаря, тролчетата са в екстаз :)))

172

Анонимен

преди 3 години

Току що гледах Гаспар Авакян - стои с камерата пред полицейския участък , извика катаджиите и ги кара да пишат глоби на полицаите които пресичат не по пеш. пътека или карат патрулките без поставен колан

171

Един

преди 3 години

Е то от 1.6 милиона само 10 000 ли решавате да блокирате града? Вчера сте заплашвали жена ми. Докога ще търпим мухльовците на София да определят кой откъде ще минава? Не ги ли виждате, че това са безработни мишки.....

170

Анонимен

преди 3 години

жЕРТВАТА НА ПРОТЕСТА хАЛЕД МАЙ Е ОТ ПАРТИЯТА НА пЕЕВСКИ ХАХАХА ГЕРБЕРИ ЕТО КАКВИ ПРОВОКАТОРИ ПОЛЗВАТЕ САРАЙСКИ ХАХАХАХАХА

169

Анонимен

преди 3 години

Нема си тръгне разчита че идва август и идват почивките и хората ще се уморят.Наесен ще го свалим!

168

Баба Ванга

преди 3 години

"Висок човек от чужбина ще се появи и той ще оправи България."Вече имаме профила на човека. Оглеждайте се за такова лице на протестите. Най-вероятно вече е с нас и протестира рамо до рамо с нас - младите!

167

Анонимен

преди 3 години

Браво българи! Хиляди сте и идват още и още.Край с ПРЕЗИДЕНТА и мафията