431

Анонимен

преди 3 години

Милиони Българи са на протест

430

Златена

преди 3 години

Ако на есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене.

429

Анонимен

преди 3 години

12 милиарда протестират против Бойко в момента!

428

Влади

преди 3 години

Гледайте по Божков ТВ оня дъртия чайник Канна Рачева как казва в ефир на редактора си, че не знаела за протести в чужбина, но щяла да си измисли. И после го измисли - в доста градове в Централна и Западна Европа имало протести. Евала , бе Канна! Евала, бе Божков ТВ! Евала протестъри - заченати в лъжи, вие ли ще ни управлявате?!

427

БСП

преди 3 години

Пълна медийна заблуда в момента в София на площада са над 3 милиона човека!!

426

Анонимен

преди 3 години

В МОМЕНТА ИМА ОКОЛО МИЛИОН И ПОЛОВИНА ПРОТЕСТИРАЩИ В СОФИЯ,А ПРЕДИ МАЛКО ПОКАЗАХА ВЪВ ВАРНА СА ОКОЛО 3 МИЛИОНА,В БУРГАС 2 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА,АБЕ ОКОЛО 45 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ПРОТЕСТИРАТ В СТРАНАТА

425

Млад пенсионер

преди 3 години

Ний българите сме големи ***! Вместо 1000000 нормални хора да вземат по една сопа и за 10 минути да изчистят столицата от 200-300 паразита ( заедно и федфебела) стоим по часове на улиците към дома, работа и пазара. Абе овча нация!!!

424

Нострадамус

преди 3 години

Стига с тази лъжа!!! Тези които блокират кръстовища,спират метрото,размахват юмруци са ТЕРОРИСТИ!!! Това са хора извън закона. НЕ СИ ЗАТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ, ТАКА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И ХИТЛЕР!!!!!!!!!!

423

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е, и власт и опозиция, да си дадат сметка, че насила хубост и насила протест не става! Вече едва се събират групово хора ПРОТИВ или ЗА властта,а и неблагополучния бузлуджански БСП събор на жълтите павета, е доказателство, че обществото е може би отегчено,уморено,апатично или пък задоволително спокойно,примирено,житейски прагматично!Хората би ги привлякла много повече борбата за чиста природа и добър живот,отколкото демагогия и политиканстване!

422

hahah

преди 3 години

До БСПКакви 200 000 човека бе, ти нормален ли си? Смени дилъра, че тоя ти бута някакъв ***. А розовите слончета колко бяха?

421

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите да кажат какво искат,защото просто "Оставка" е несъстоятелно и няма никакви мотиви,освен един мотив - стани,да седна и лапам!

420

Да ме хванат

преди 3 години

За бариерата фростите фростриращи протестиращи Божкови ***.

419

Анонимен

преди 3 години

Отдавна се очакваше, че около 3-тата седмица ще се появи критична маса.Лошото е,че тази маса ще са хората Отсреща,които ще търпят загуба на пари, време,движение заради проблеми,породени от протеста. А самия митинг вече поема към фаза,която ще обира повече негативи!

418

Анонимен

преди 3 години

Това е в чест на днешния рожден ден на Черепа.

417

БСП

преди 3 години

В момента разстоянието от Орлов мост до Плиска е пълно с протестиращи!! Това са поне 200 000 човека. И всички те искат оставката на Борисов и ново правителство на БСП!!

416

А.Петров

преди 3 години

Вече и на децата стана ясно, че опитът за преврат не мина. Време е превратаджиите да осъзнаят безизходицата си и един-по-един да излезат от Президенството с вдигнати ръце. Европейска държава сме и Гешев може да им гарантира честен процес. Време е да започнем да решаваме истинските ни проблеми а не да бъдем тласнати в погрешната посока от жаждата за власт на една шепа превратаджии.

415

Анонимен

преди 3 години

за всеки протестиращ по една *** в устата и един *** в ***

414

А.Петров

преди 3 години

ЧеГевара и останалите превратаджии глед катоНасрани как тълпите от полезниИдиоти намаляват от ден на ден. Представям си как скимтят на Черепа да им изпрати още пари. Хахахахаха.

413

Работещ

преди 3 години

Престанете да блокирате кръстовищата, шутове! Пречка сте за работещите хора, които имаме отговорности и права, имаме ценностна система, която вие никога не сте имали!

412

ей боклуциииии

преди 3 години

15 човека блокирали Орлов мост, а по околните улици и булеварди колите пъплят с часове в тая жега. Смахнат народ!