137

Анонимен

преди 3 години

Вървят из необятните простори на строежите Бойко Борисов и платените му журналисти.Изведнъж виждат зад една тръба използван презерватив. Боце се навежда, хваща презерватива и назидателно казва на придружаващите - "Ей, не се научи тоя народ да яде правилно салама!"С трениран жест слага презерватива в устата и изсмуква съдържанието. Доволно примлясва и казва повелително - "Учете се, ей така се прави - мазнинката, да вземеш мазнинката е важното!"

136

лум пени

преди 3 години

Балкански поток се строй от Италиански и Гръцки фирми и специалисти с Американски станции/помпи/ и Немски тръби с Европейски пари Българите само копат и комунистите немогат да крадат.

135

Чалгарин дудаев

преди 3 години

ДОБРЕ УСВОЯВАТЕ И НАКАДЬРНО СТРОИТЕ.

134

анонимен

преди 3 години

е какви строежи-магистралите скоро ще са за ремонт. каквото се построи вече се руши.

133

Анонимен

преди 3 години

Тикво *** преди да почнеш такиви проекти трябва хората да са добре а не да сме най бедните в ес , оставка суджук

132

Хо

преди 3 години

Всичко виждаме, виждаме и колко ще платим за ремонта на ремонта на ремонта. Върви си с мир!

131

Анонимен

преди 3 години

Виждаме строежите, виждаме и качеството и имотите на гербаджиите, придобити покрай строежите. И не ни харесва. Вървете си в мир ......

130

Виждам

преди 3 години

че се строи някъде, ама на моята улица няма от 30 години асфалт, няма и да има. Щот не ща да бутна на отговорния гербераст, да ни включат в програмата.

129

Незабавно

преди 3 години

Да се спрат всички договори със Газпром, кремълското джуже и руската мафия! Руската мафия е причинила вече достатъчно страдание, да другари СТРАДАНИЕ на Българиския народ. Помнете 90-те години!Дори във момента тази същата руска мафия организира деградивен и деструктивен за Булгария протест и то с парите платени от Българския данакоплатец под форма на прекомерно оскъпен руски ГАЗ!Да. Русия продаваше с ДЕСЕТИЛЕТИЯ най-скъпия си газ на България, и сега с парите организира протести!

128

ДДТ

преди 3 години

Какви поколения бълнува банкянския тъпан? Моето поколение построи десетки огромни язовири,тунели,заводи. Ако тъпана влезе под земята на ПАВЕЦ "Чаира" ще зяпне и ченето му ще виси,докато го изнесат до джипката му.

127

Анонимен

преди 3 години

Строежите са много хубаво нещо, но контролът и справедливостта са много по-важни. Съдебна реформа и ОСТАВКА.

126

един ''раб

преди 3 години

Най-вероятно проверката протече така:Баце с ръце в джобовете подритва камъчета и подвиква на работниците, задава им *** въпроси, Севдето го излъчва на живо във Фейса, след което се помотава още малко и се облекчава зад една от големите тръби, преди да яхне джипарата.

125

Анонимен

преди 3 години

Виждаме ги, Баце - некачествени и с кражби /едни пропадат, други се палят, трети се ремонтират преди да са завършени и т.н.!

124

Олеле...

преди 3 години

В афера бг : Нов, взривяващ запис на светилото...

123

HeinrichHimmler

преди 3 години

Смях в залата вижте некачествените строежи на тиквата и пътищата убийци ! Ликвидира южен поток и ми се хвали с балканското поточе, което ще имаме само защото целунахме г*за на Доган! Срам за политиката е това пожарникарско изчадие!

122

ivailo

преди 3 години

Освен това българите виждат, какво беззаконие и наглост е при управлението на ГЕрП...

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135Сега пък фирмаджиите не плащат осигуровки на следващиет пенсионери към 2050 г.

120

Анонимен

преди 3 години

Знаеме ги ние тия строже, на двойни и тройни цени с пари от еврофондовете. Кога ще има съдебна реформа, а да няма да има, защото ще стане много по-трудно да крадете, пък и строежите тогава ще трябва да са качественни.

119

баба мара

преди 3 години

оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132Сърбия имат трафик щото са в центъра на балканите и целия трафик от бг, Гърция, Турция и Албания минава там. България е в ъгъла и няма трафик. Като няма трафик, магистралите са скъп лукс.