69

Инфо

преди 3 години

за протестиращи, които учат в ЕС, и не им преподават за революции, ще споделим това, което нас ни учеха нас - За да има революция трябва да има революционна обстановка, а тя е КОГАТО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО СТАРОМУ , А ВЛАСТТА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ПО НОВОМУ. За съжаление на протестиращите основен източник за тази невъзможност е ГЛАДЪТ, НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА и ВОЙНАТА. А тези неща се случват само когато БСП е на власт. Така че да зачакат БСП да спечелят избори и ще протестираме заедно.

68

Пиночет

преди 3 години

Каня всички протестиращи на стадиона да им изкажа благодарност

67

Протестираща

преди 3 години

До До протестиращаПърво на първо сме стотици хиляди по площадите в цялата страна!!! Можете да питате Арман!!!Второ на второ не сме платени!!!Трето на трето не съм Десо а съм Лили!!!

66

До протестираща

преди 3 години

И по кой закон имате право да блокирате страната???

65

До протестираща

преди 3 години

Е,каква "национална" стачка ще правите,като сте 100 платени михлюзина бе?Десо,пии си хапчетата и търчи на пачката...ъъъъ,стачката,че рожденника разчита на тебе.

64

Глупаво

преди 3 години

е човек да повтаря грешките от миналото и да не се поучи от тях. Преди години Радан се опита отново с такова говорене, тип комунистически партенки, да атакува Боко и пак се беше събрал с БСП и какво стана - дясното се разпадна, защото много от мислещите хора имат органическа нетърпимост към дивашко поведение и манипулативни приказки, а БСП си влезна в парламента, а те не. Сега неизвестно защо очакват да се случи друго. То дори е по-зле, защото хората имат нужда да оцелеят и се нуждаят от мир.

63

Протестираща

преди 3 години

До пенсионерГосподине ние имаме права да протестираме, да правим Национална стачка и да блокираме страната и много ви моля не ни ги нарушавайте!!!

62

Анонимен

преди 3 години

Ще опъна една палатка с надпис "мандра",да я опоскат другарьете :) :) :)

61

Анонимен

преди 3 години

Три седмици след началото на протестите,организаторите готвят общонационален мининг в София.____________На рождения ден на дубаеца?Слочаеност?Не мисла

60

И аз това казах!

преди 3 години

До 54 - Решение 678 на Секретариата на ЦК на БКП от 3 авг. 1987 г. за висока оценка на създадения от народния художник проф. Величко Минеков бюст на Тодор Живков, като му се определя авторски хонорар в размер от 11 000 лв.Това му само един такъв хонорар, а колко още е имал за синчето лентяй-професор :)

59

пенсионер

преди 3 години

Ако продължават с блокадите ще има гражданско неподчинение от блокираните граждани и ще има още сгазени проСТестиращи

58

Анонимен

преди 3 години

Да им е. ВА майката на тези които призовават.

57

Анонимен

преди 3 години

Призовавам протестиращите да не забравят за какво протестират - искат предсрочни избори. Те не искат да се занимават с регулиране на движението на черни джипове. Те не искат да влизат в пререкание с гражданите които изморени от работа бързат да се приберат при децата си. Те не искат да раздават правосъдие, а искат спазване на законите. Те не искат да трошат автобусите на други протестиращи. Те не искат да нараняват полицаи. Те не искат насилие и кръв...

56

Анонимен

преди 3 години

Не е ли крайно време да се обединят всички непротестиращи и да изметат *** от жълтите павета,за да влезем в нормален ритъм до изборите.И без това има достатъчно други проблеми,които предстоят зимния период,че да създаваме насила нови.

55

Хайдеее

преди 3 години

Всеки ден , до постигане на Оставка и дай боже Затвор на ББ и Гешев! :) А търтеите които не могат да вървят повече от 5мин, стойте си удома и си носете маските !!!

54

шестимата на съд !

преди 3 години

тримата крещящи от мегафоните , тримата - организатор независимата , подстрекател импексова и вдигнал юмруче фигурант , статистите протестиращи спонтанно , как си представят блокирането на София и България ? никой от изброените не са България нито са упълномощени да представляват България ! целта им е ясна , кръв и да вземат власта , това е опит за преврат ! МВР да се взема в ръце и да прекрати тоя тормоз над нормалните българи !

53

До протестираща

преди 3 години

ASL please...Тамън нещо глуповато за плющене...Виждам че си доста умствено осакатена,остава и да ставаш за кекс...Да не си чалгаджиика?

52

Анонимен

преди 3 години

Утре е 30 и другаря Радев го е страх

51

До 58

преди 3 години

Разруха е в кратуната ти.Да,не е това,което трябва да бъде,но нещо се прави и държавата върви напред в последните години и това е факт.Друго е желанието-и аз искам къщата на село да се превърне от руина в палат за един ден,ама не става,няма как.

50

Протестираща

преди 3 години

До ЧебурашкаРазбира се че кита е риба а Президентът Радев е нашия обединител!!!