86

Сандокан

преди 3 години

Хората протестират навсякъде из страната, а потелевизията на ортака му / NOVA/ днес пак го даватТиквун как се разхожда из страната и бръщолеви...простотий навред !

85

Анонимен

преди 3 години

*** сте като празни манерки -те " потъппевшите" не искат показания да дадат -вие ми дрънкате за осъдителни присъди и дела заведени в Хага . Тези са наказани без основание за дасе отчетат страхливите им шефчета пред медиите .После наси следва обжалване на наказанията и съда ги реабилитира в 99% от случаите. А вие може да си крякате до утри и се залъгвате с мантри за поругани студентки,селфита с голи цици и пр. простотии .Който иска фейсбук правосъдие базирано на клипчета -да ходи в Хага или Мага

84

няма ги

преди 3 години

"Да дойдат танковете"пр. "Не вдига самолета"

83

абсурдистан

преди 3 години

КАК ТАКА дОГАН ОТ ЕДИН БЕДЕН ТУРЧИН СТАНА МУЛТИМИЛИОНЕР С тец варна САРАИ И рОСЕНЕЦ И КАКВО ЛИ НЕ? Абе как така стана тая работа в мандатите на ГРОБ? Обществото ни ще има ли яснота за невероятния просперитет на този капацитет?!?!

82

Анонимен

преди 3 години

Интересна работа , и през 90-те на барикадите имаше недоволни от протестите,по-късно ,когато искаха танковете да викат пак имаше недоволни , така че , не ме учудва , че и сега има такива хора . Примери мога да давам до безкрай. Както сме тръгнали обаче , вече не бих се учудил, ако се сбогуваме с мира който приемаме за даденост.

81

Анонимен

преди 3 години

Улиците са държавни откъде накъде Доган пак ще е с привилегии?

80

Do you want coffee?

преди 3 години

Тоз "конгратюлейшън" ли ми каза, Севде?Пита дали искаш кафе.ъъЪЪ... Ноу.... аа... ъъъъ аз ... ъъъ такова .... ъъъъ имам торта... ЪЪЪЪъъъъЪЪЪЪЪЪ.. сахерче!Congratulations! You were awarded the 2020 Darwin Award

79

Анонимен

преди 3 години

Ето никой от биячите няма да бъде уволнен, а това да биеш вързан човек е и престъпление. Има ли въобще прокурорска проверка или всичко се замита...

78

Анонимен

преди 3 години

Тая държава ще с еоправи, като познем да се трепеме по улиците!

77

Анонимен

преди 3 години

ЗАТВОООООР! ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО ОТНЕМАНЕ НА ДЕЦАТА ИМ!!!!! ВСИЗКОООООООООООООО

76

Анонимен

преди 3 години

По 8 години затвор, пълно отнемане на пенсии, порицание, да се знаят кои са децата им и да ги сочим с пръсти и освиркваме!

75

Ф.С.В.

преди 3 години

Кметът Николов още преди няколко години Празнува СТОТНИЯТ СИ МИЛИОН - в тесен кръг с "младо агънце" мед сестричка ,,-ама "агънцето" се "изтървало" за да се похвали за Празника и така много хора в по Широк Кръг разбраха за Тържеството!! както се казва- когато забогатееш -първо сменяш колата .после апартамента и накрая жената и семейството))

74

софиянец

преди 3 години

А наказания за нарушителите на ЗДП и възпрепятстват свободното движение на два милиона все още търпеливи българи. Можем да изметем и анархисти и мутри яхнали българите преди появата на ГЕРБ.

73

РЕШЕНО

преди 3 години

Полицаите престъпници - арестувани и съдениБездействащите полицаи свидетели - дисциплинарно наказаниеНе е сложно. Хайде пробвайте пак.

72

Не съм трол

преди 3 години

Аз съм добър. За това ще подскажа не обърканите и неразбралите:Младите протестиращи настояваме да ги видим приведени в *** нишка, свързани с белезници. А дисциплинарното наказание трябва да се сложи върху десетките полицаи, които гледаха и не предотвратиха престъпленията на колегите си по една или друга причина.Хайде сега, пробвайте отново :)

71

Замислен

преди 3 години

Ако не греша комоцио попада в графата "средна телесна повреда". Съответно там задължително се отива на съд! Блудството над момиче за което има много свидетели - също. Тия дисциплинарни истории могат да си ползват вътрешно там, но прокуратурата ако не повдигне обвинения рискуваме колосален скандал за отказ на правосъдие в държавата. А вече сме осъждани един път за това. Държавата ще фалира от глобите и обещенията, които се задават!

70

Анонимен

преди 3 години

А ония дето млатеше в патрулката наказан ли е ?

69

Да се

преди 3 години

Линчуват!Защо не седяха мирно,когато умните от Хага,ги плюят,псуват,блъскат ,удрят на тях им е позволено!Който полицай издържат на това,да бъде обявен за полицай на годината!

68

Опа, опа!

преди 3 години

Я да не замазваме! "Превишени правомощия" е едно, а "извършили престъпление" съвсем друго! Тия дисциплинарни лакърдии си ги разказвайте из управленията. Този път май пребихте доста грешни хора. Само малко търпение и очаквайте реакция и от Хага. От американците вече я имате /реакцията/. Или горете бушоните навреме като ги пратите в затвора, или бъдете готови за много сериозни сътресения!

67

до 59

преди 3 години

Порицание е наказанието! Порицание! Като за полицаите които не са хвърляли пластмасова бутилка, а часове са ритали хора вързани и безопасни!