14

Че Гевара

преди 3 години

Тя държавата фалира за тях ли да мислим,колко завода фалираха чете сега само се оплакват а имат пари.

13

Ymniq

преди 3 години

Фалирали малко им е дасе захванат със друго.

12

Анонимен

преди 3 години

Тази,която е на снимката,ми е комшийка.Миналата година си купи от Порше един Туарег и един Пасат,чисто нови.И сега реве:Ще фалираме.Дайте ми..И Бойко сигурно ще даде.Нашите пари.Щото,който вдига аларма,получава..

11

Анонимен

преди 3 години

От гласуваната помощ от ЕС за Ковид-19 всеки гражданин на Германия ще получи по 9 000 евро еднократна помощ,, тук на пенсионерите по 50 лв. 29 млрд по колко евро се пада на човек по тия ширини и къде ще се откраднат другите пари ?

10

Анонимен

преди 3 години

Тия ме изумяват искат кризисен план ами да си го направят и тогава да искат каквото и да е било.

9

Анонимен

преди 3 години

Инвеститорите на Бойко фалираха сума фабрики, хората изгоряха с 5-10 невзети заплати.

8

Анонимен

преди 3 години

Тези, ако още не са разбрали, че туризма в този му вид приключи, направо не знам... :)

7

Анонимен

преди 3 години

Брей тия премиер.Ама сега у от екскурзии ли взе да разбира.

6

Анонимен

преди 3 години

Търсят се гербави ***, преквалифицирайте се!Е, долна работа е, ама плащат.

5

Ха-ха-ха...

преди 3 години

А стига вече с тези туроператори, ресторантьори, хотелиери! Когато печелят, печелят само за себе си, а искат, когато губят да губим всички ние. В България фалираха 3800-4000 фабрики и заводи, които правеха истинска икономика и никой не ревна, а сега тези, които реално не правят икономика щели да фалират. Ами да фалират и това е предвидено в закона. Какво толкова, други ще дойдат. Нали тези същите когато фалираха насила фабрики и заводи, за да крадат това ни обясняваха. Сега идва и техния ред.

4

Анонимен

преди 3 години

Туроператорите остават без работа, защото просто няма такава за тях. няма да има и в следващите години, тъй като пандемията няма да свърши скоро и държавите налагат рестрикции на пътуващите. Колко туристически агенции има в БГ? Може би са прекалено много? За какво искат пари, като така или иначе няма да се ползват услугите им както преди?

3

Бау

преди 3 години

не злобейте. Хиляди си загубиха работата. Туризма не са само *мутри* и *гъзари* има и персонал ...

2

Анонимен

преди 3 години

На чучур-операторите мога да им го накрача с ряз и да фалират.Нищо правещи посредници, дето са свикнали да седят и да лaпат, а сега пищят че лапаницата свърши. Намерете си работа в РЕАЛНАТА икономика!

1

Анонимен

преди 3 години

Туристите намаляха, туризма губи, но да спасим туроператорите.Нямам идея какъв тур да им предложим да оперират с него.Тур мотика, тур кирка и др има налични, ама подозирам не щат.