58

Анонимен

преди 3 години

Двама души с по 1613,44 лева брутна заплата, взимат общо 2504 лева чисто.

57

Анонимен

преди 3 години

Тея данни за за сторото тримесичее на 2009-а година, не на 2020-а...

56

Анонимен

преди 3 години

Ами значи, че минималният доход трябва да е поне 700 лева!

55

Анонимен

преди 3 години

626 лева? Че тя средната пения нема 450 лева бе!!

54

Анонимен

преди 3 години

626 лева през вторто трмесиче?Ама това за ТРИ месецали е бе? Уточнете малко!!!

53

Лудко

преди 3 години

Само да попитам, колко им е дохода на шефа на синдиката и на жена му - шефа на НАП, че е тръгнал да определя на нас, колко ни е необходимо?И още 1 въпросче, от къде си получават заплатите и двамата? Май, че от нас, а?

52

626 ли?

преди 3 години

АМА ЗА 4 - ЧЛЕННО СЕМЕЙСТВО...ЕДНА СТАЯ СЕ ТОПЛИ С ТОЛКОВА ТОК, КОЛКОТО СА Й КУБИЦИТЕ, А НЕ ХОРАТА В НЕЯ!!!

51

Щерю

преди 3 години

От което следва, че минималната заплата при тия цени трябва да е поне 1300 лв. ...

50

ГЕРБЕРИ ЛЪЖЦИИИИИИИИ

преди 3 години

Същата издръжка при Станишев беше двойно по-ниска, а сега е двойно по-висока. Тоест ГЕРБ е партия на инфлацията. Ръста на доходите се изяжда от инфлацията. И още нещо, понеже гербавите сайтове, радия, телевизии си трайкат за поредния провел - ПРЕДИ МЕСЕЦ ОТ ГЕРБ ИЗЛЪГАХА ЧЕ ВЕЧЕ ОСИГУРЯВАТ ПРОТИВОГРАДОВА ЗАЩИТА НАД ЦЯЛАТА СТРАНА. ТА ОНЗИ ДЕН В МНОГО РАЙОНИ НА ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ПАДАХА СТРАШНИ ГРАДУШКИ. НЯКОИ БЯХА КАТО ОРЕХ И ОТИДОХА НАСАЖДЕНИЯТА НА ХОРАТА И ДАЖЕ ЛЕКИ КОЛИ. ГЕРБЕРИ МРЪСНИИИИИ

49

Анонимен

преди 3 години

Тези 2500 лева може би ще стигнат на двучленно семейство пенсионери живеещи в собствено жилище и относително здрави, т.е. дават малко пари за лекарства.

48

Трезвеник Умник

преди 3 години

До пияница мистикЛичи че си гербаджия от далеч. А "Тиквата" къде я забрави в конспиративната ти теория около черепа и БСП.Защо не погледнеш заплатите в банковия сектор , застраховането и др. области на обществения живот.Аз за пръв път чувам за печатар с 2000 лв и то през 2016 г. Я си взимал 900 -1200 лв. Освен ако не си бил Собственик на печатницата или оператор на някаква машина за печатане на фалшиви бюлетини на Геерб.

47

1

преди 3 години

другари от КНСБ,и вие като слънцето живеете в друга планета, минимална пенсия ,за стаж и възраст 250 лева,минимална заплата 610 лева,как се живее,с тези доходи,вие изчислявате 2504лева за издръжката на човек.

46

ЛЛ

преди 3 години

Трябва да се инвестира в районите извън София. Там е гладът! А и по този начин София ще се облекчи от напиращи работещи бедни. Уж нямат пари хората, а в София недвижимите имоти пак поскъпват. Какво става???

45

Анонимен

преди 3 години

да ама Мухобойко недоразумението не прави нищо по въпроса хората масово да ги вземат тия пари сега навсякаде в б.лгаристан е страшна бедност !!!

44

Анонимен

преди 3 години

Типично български манталитет. Всички искат да си клатят зарзавата и да взимат немски заплати. Няма как да стане.

43

америка1332002

преди 3 години

доста преувеличени цифри. не може издръжката на едно дете да е колкото на един възрастен

42

пияница мистик

преди 3 години

До ШльокЗнаеш ли, че един стругар взима минимум 3-4000 лв заплата. Един дърводелец по 5000. Това са все квалифицирани, но НЕОБРАЗОВАНИ хора среднисти. Не те знам ти колко си образован и квалифициран, вземи напиши поне в коя сфера си, че да видим защо ти плащат само по 1000 - 1500лв. Аз преди мноооого години, някъде 2016 година, това ми беше и последната работа, последна ще си остане и в живота ми бях печатар в една фирма и взимах без бонусите 2000лв, а колко часпром бичех...мани-мани

41

И кво...?

преди 3 години

Аз да си питам, какво като си смятат, да не би да ги взимаме като ги сметнат?! Цял живот това търся, някой да ми прави сметката колко ми трябват да живея...

40

пияница мистик

преди 3 години

До ВъзмутенХахахаха, какви справедливи протести бе, шматka? Така и не се светнахте, че Черепа, БСП и Фигуранта му ви използват за марионетки, за да си постигнат целите. А те са да махнат Гешев, че им преследва спонсорите-олигарси, да свалят ГЕРБ, за да дойдат те на власт, като преди това наредят служебно правителство, което да изчисти всички неудобни и да си поставят техните хора. Ето това целят с този метеж и иръмчикали като теб им се връзват на схемите. И като дойдат БСП с ДПС какво?

39

Възмутен

преди 3 години

КНСБ както и ПОДКРЕПА по-добре да бъдат закрити! Не си мръднаха пръста да подкрепят справедливите протести на народа, а подкрепят "бизнеса". Това синдикати ли са или хрантутници и нагаждачи? Подкрепяли били "помощта" за пенсионерите от 50 лв., а не правят нищо за трайно оправяне на положението им. Срам и позор за тези псевдоборци!