69

аз-ът

преди 3 години

Пак дрънкаш глуппости, ***! Турците си вкараха невероятен автогол със "Св. София" и скоро ще разберат това.---Е щом провинциален шушляк като тебе направи такъв страшем международен анализ , докато тътри бидона с киселото зеле между етажите, значи е така . Аре бегай че чушкопека ти пуши, изгоре зимнината.

68

До 65

преди 3 години

Беглу пак, Ердоган като превърна "Света София" в джамия, да не би по този начин да е признал, че тя е собственост на Гърция ?! Ето как тази ваша религия ви изпразва главите !

67

Ами да

преди 3 години

Напълно подкрепям !

66

анонимен

преди 3 години

ВМРО = ГЕРБВместо да ни занимават с глупости, да си подават оставките и вън от властта!

65

ИСТИНАТА

преди 3 години

Не одобряваме превръщането в джамия на Св. София, но ВМРО предлагат да паднем на тяхното ниво и да отговорим по същия елементарен начин?!?!

64

анонимен

преди 3 години

Защо българските "патриоти" скочиха в защита на една византииска черква? Византииска черква в която са коронясвани византииски императори, които след това са водели война срещу България.

63

Анонимен

преди 3 години

Абе лустрацията и наказанията за организиране на разидинението в 85то трябваше да се случат..

62

До аз-ът

преди 3 години

Пак дрънкаш глуппости, ***! Турците си вкараха невероятен автогол със "Св. София" и скоро ще разберат това.

61

Анонимен

преди 3 години

По думите на тоя л..нар, значи признава собствеността на Баня Баши че е на Р.Турция а ние бг. мюсюлмани тука сме лукава глава.

60

аз-ът

преди 3 години

До анонименВ Кюстендил няма мюсюлмани,за какво им е джамия?---колко са българите християни в 10-милионен Истанбул, за кво им е църква? Ама турците оправиха по страхотен начин св. Стефан, доколкото знам за изцяло техна сметка?!

59

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам българите,те гърците не признават българската православна църква те за Света София са се натъжили

58

анонимен

преди 3 години

В Кюстендил няма мюсюлмани,за какво им е джамия?

57

аз-ът

преди 3 години

ако едно трябва му се признае на нашия т*луп е, че по някаква причина се разбира с Ердоган. По-скоро онзи му се смее, забавлява го и му търпи глупостите. Безсмислено е да си разваляме отношенията, за да вадим гръцките кестени от огъня. Коя е България, че да казва на Турция какво да прави с църква на нейна си територия, която никога пък не е нила бълграска. Пусни му една официална нота, че си несъгласен, те ще си го преместят и живота ще продължи да тече.

56

Анонимен

преди 3 години

Контрира ли си контра ли си май си нямал работа с Ердоган,*** му кажи кат ти стиска

55

Анонимен

преди 3 години

До ТурчинаПомюсулманчването на Балканите започва 16 и през 17 век.Баня баши е средновековна сграда преди идването на турците и е в типичен византийски(православен) стил,нищо общо няма с турците,освен,че са сложили минарето отгоре върху сградата! Има цял комплекс от средновековни сгради от 9-10 век и останки от тях в периметър от един квадратен километър и сградата на Баня баши е част от този комплекс.Това за "Молла ефенди" си е една късно измислена история и няма нищо общо с реалността.

54

а бе то е редно

преди 3 години

Да идем и да ги изхвърлим в Анадола ,ама ще има още 500 г , така че бате патиотарчо не дей се мъчи да тропаш избирателите ,вече сте минало....

53

Анонимен

преди 3 години

Джамиите в Кюстендил, Пловдив и други градове които са превърнати в музей трябва да се отворят пак за молитви

52

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха Добра идея.

51

Анонимен

преди 3 години

Турското мюсюлманско медресе в Кърджали която е построен от турското местно население с свои средства и работна ръка в момента е превърната в музей ,трябва да бъде върнато на народа

50

Анонимен

преди 3 години

А черната джамия в София която е превърната в църква пак да се превърне на джамия,а това е контра предложение