509

Анонимен

преди 3 години

Има една по-нагла - Масларката. Табела на болница в Стара Загора 0,5 х 1 м = 30К ЕUR.

508

Азис

преди 3 години

Никой не може да гепи парите ви както аз....разберииии

507

Курвелия Спинова

преди 3 години

БКП

506

Народна

преди 3 години

По нагли от Корнелия и Елена Йончева

505

Анонимен

преди 3 години

"ние сме заедно, за да градим България отново"Видяхме как я градихте миналите пъти - камък върху камък не остана от кражби - най много нещо от аспарухово време да не сте окрали щото е на 10 метра под земята...

504

Народна

преди 3 години

По нагли от Корнелия и Елена Йончева няма

503

Анонимен

преди 3 години

Целият заор е за 30-те мрд. от евтофондовете.Когато човек си обяснява нещата от финансова гледна точка (кинти), животът става някак си по-ясен.

502

Курнелия - ликвидира

преди 3 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

501

Сланинова

преди 3 години

А какви са вашиите творчески планове ?Да рушим и грабим като партизани в ТКЗС .Някви други планове ?Да излъжем народа да гласува за БСП .И как ще го постигнете ?С план за разиденение на българите понеже червените сме на всеки километър !*** как го посигнахте това ?Ам барахах са за вълната и е чепкахх.

500

4epa

преди 3 години

ЗАЩО СИ ИЗОСТАВИХА ЛЕТЯЩАТА 4ИНИЯ НА БУЗЛОДЖА- С КОЯТО ЩЯХА ДА НИ ЗАКАРАТ В СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ !!!!!!!!!!!

499

КурНела е била на 28

преди 3 години

Когато е докопала милките от ТехноимпексБила е близка до шефовете на СДС тогазКак моме на 28 години може да се уреди според вас?Според мен другарят Костов е орал дълбоко взадния двор на Нинова и за награда ....

498

КРАВАТА

преди 3 години

Тая крава ще ни разкатае фамилията.

497

на снимката

преди 3 години

На снимката - БАНДА РАЗБОЙНИЦИ

496

4epa

преди 3 години

ПЛАНА НА БСП- ФАЛИТ НА ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!!!!!!!

495

тая идиот ли е?

преди 3 години

Като има план да го каже. Тя няма нищо. Това са само набор от празни думи на една изкуфяла и лъжлива жена.Нито имат план, нито могат, нито знаят. Ако имаха щяха да го реализират когато бяха на власт. ПЪЛЕН ПРОВАЛ. ПРОСТО БЕЗДАРНА КРАВА.ТОВА Е.И НАЙ-ВАЖНОТО Е ЧЕ ЛЪЖЕ БЕЗОЧЛИВО.ДАЖЕ УМА НЕ МИ ПОБИРА ТАКАВА НАГЛОСТ.ТАЯ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, КРАДЛИВОСТ, БЕЗДАРНОСТ И ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ.

494

Доктор

преди 3 години

Понеже комунистите могат и знаят, да припомня , че червените бабички, които днес се зъбеха по паветата, утре ще искат да дишат! Но другарката Нинова ще им даде да дишат от пръднята и! Добре е да има такива "паради" на комунисти в епидемия, много добре е ! След 5-6 ди , ще имаме силна членска недостатъчност и рядко присъствие по партините събрания. Все пак червената столетница не е безсмъртна! Амин !

493

Курнелия е абсурд

преди 3 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

492

дедовия

преди 3 години

Ето реалния бенефициент от протестите. Но няма да им се получи, нито на тях, нито на кукловодите им.

491

делтаплан

преди 3 години

Тя вашата партия само планове има ама никой не работи !Тая петилетка не стана омая петилетка объркахте е тва е комунистите саЦаре на неизпълнените планове и постановки от балшой театър !

490

Stoedin

преди 3 години

Щом като имате план, щом като може и знаете (макар че 3томи 4то е да го направиш) - браво! Поздравления, вероятно на изборите ще гласуваме за вас. Още веднъж - поздравления, че може те и знаете!