55

Анонимен

преди 3 години

Така навремето идеализираха бай Тошо и си мислехме, че е герой. Пък то било пропаганда.

54

Аман!

преди 3 години

Колко ли пък интензивни ковид болни има в Търново? Един? Двама?Подозирам,че към момента няма ни един, защото в цялата страна са около 30, 2/3 от които са в София.И защо е целият този хленч?Заради болни амбиции и жалко самоизтъкване на колежката.Пфу!

53

Хемус

преди 3 години

Нали накрая ще се разпише срещу една петцифрена,а може и шестцифрена премия,за да е част от театъра!?Тия постановки и мелодрами са ми ясни!

52

Анонимен

преди 3 години

Тя е навсякъде със скафандър, за да засилва ефекта от трагичните и геройски постижения на лекарите. Пък и може да не е красавица, за това да се крие.

51

Анонимен

преди 3 години

Добре,че е вируса тая интригантка да стане известна

50

Иван

преди 3 години

Има лесно решение - забрана на всякакви с дръпнати очи в Европа, както и забрана за посещение на техните страни. За нула време ще изчезнат огромно количество зарази. 05414

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Лекарката даде Мангъров на етичната комисия и то без даже Мангъров да я е обвинил специално нея в нещо. Щом така се е засегнал от нещо в което не е лично обвинена си мисля че може да има някакви далавери покрой нея.

48

Анонимен

преди 3 години

До 45: Да си я уважават. Ама лъже и преиграва. Това и е работата- да лекува. Като и тежи, да стане чистачка някъде.

47

Анонимен

преди 3 години

Докторката никога не си показва лицето,дайте да и видим фейса. Когато направи подписката серщу Манъгров,се яви в сутрешния блок с маска,сега е пак със закрито лице. Крие ли се? Някой може да иска да и благодари лично като я срещне на улицата,за нерванта и тежка борба,която води.

46

Чебурашка

преди 3 години

Червените *** сатанизират лекарската по старата и изпитана от тролската им централа рецепта приложена преди това към професор Мутафчийски и НОЩ. Ще им кажа само да не са толкова злобни, защото злобата отслабва имунитета и има опасност да станат пациенти на лекарската. Което разбира се, не им пожелавам в никакъв случай.

45

Анонимен

преди 3 години

Тези 80 % ***, които обвиняват лекарката........пожелавам ви от все сърце да и бъдете пациенти..........с месеци!!!

44

Мъка, мъка!

преди 3 години

С мен трогнатите стават+1! Що за безотговорни хора са туй болните, да тормозят със страданията си тази светла жена? Не си мрът като хората от сепсиси, ракове и двустранни пневмонии, ами се заразяват със смъртоносни вируси? Само щото я мразят, си мисля аз...

43

Анонимен

преди 3 години

До Аман!Явно се цели в шевски пост и затова е влязла в медиите.Медиите обичат драматични истории.

42

do 40

преди 3 години

Няма много кандидати за шефове на отделения в болници след 6-тия по големина град. Преди да напишеш глупост помисли, ако можеш или поне провери. Д-р Сибила Маринова е уважаван лекар у нас и в чужбина, би ти завряла оставката си да не казвам къде

41

Анонимен

преди 3 години

мАнгъра да и стане пациент.....хи хи.

40

лекар

преди 3 години

Непочтена кариеристка .Шета в медийте с мелодрамни изказвания.Не се приема насериозно в лекарските среди въпреки безкрайните интервюта и репортажи ,в които е главен герой.

39

Анонимен

преди 3 години

Да ходи в Сащ. Там плащат по 100 долара на час за доктор лекуващ коронавируса.Ама там нямя да има измами както тука в България с източването на касата и затова си седи в България

38

Аман!

преди 3 години

Абе писна ми от такива моралисти. Тая специално е хиперактивна във Фейсбук. Поредният й сълзлив изблик. Да се чуди човек как от толкова много виртуална активност й остава време да се грижи за пациентите си.Жената обаче е амбициозна. Ще става шеф на болницата, но идват и избори, та се надява и на повече.И моята жена работи с коронавируса. Друга колежка е у дома си, под карантина с ковид. Не са опищели света с личните си тегоби.

37

Анонимен

преди 3 години

Който има две гънки или познава лекар, ще разбере, каква грона подигравка с всички (вероятно 100 пъти повече) тежко болни пациенти е това. Жената цели нещо с това. След ГЕРБ вероятно няма да е на този пост. Преди ГЕРБ не е била на този пост.

36

До 38

преди 3 години

Не си доктор. Не се излагай.