99

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са от втория третия и четвъртия ешалон на БКП

98

Анонимен

преди 3 години

Каквито им тестовете, такива им и мерките

97

Томислава Дариткова

преди 3 години

Тази Деница Желева прилича на тенисистка, приемала цял живот тестостерон и хормон на растежа.Предполагам е била Баце на тенис, а той като истински мафиот на честта е спазил облога на мача и и е намерил нещо да "бачка" в неговото ОПГ

96

До 93

преди 3 години

Не е тая, друга някаква калинка е. Тая дето снимаше най-вероятно е замислила цялата тази комедия за да скрие толупа.

95

Доживяхме

преди 3 години

Доживяхме да четем женско име до това на "големия сваляч" и "супер пич", "мъж мечта" Баце.В случая иде реч са поредното ПЛАШИЛО от ГЕРБ, жената която няма нужда от вежди, блъсканата с Ботокс и от товарен влак - Деницаааа ЖЕЛЕВА.Поне не е грозна колкото Дариткова и Ангелкова

94

До 80

преди 3 години

Онази с имота за над един милион е Севда, по-известна като Шехерезада. Тя и мъжа и са държавни чиновници, което не им пречи да живеят в огромен палат. Същата тая Шехерезада суфлираше на Борисов докато го снимаше в една тъмна стая, окичена с икони, а той подпийнал говореше някакви несвързани глупости. Видеото расмя цяла България преди две седмици.

93

Ммм

преди 3 години

До БауНе знам ти що очакваш той да е специален.Един прос пожарникар, без образование.Нищо не допринесъл ,за народа си. Само крал, последни в Европа, най- зле по свобода на словото, с най- нисък стандарт в Европейския съюз, даже сме по- зле и от държави извън еврозоната.Ако си тъпичък, сляп или глух, продължавай в същият дух.Приличаш на щраус.

92

Анонимен

преди 3 години

тази ли е снимала у бокове?

91

Анонимен

преди 3 години

Момент, момент, нали Кунчев наскоро каза, че ако има положителен и отрицателен тест, се счита за положителен и се поставят под карантина направилият теста и неговите контактни. Айде сега пращайте хабер на всички премиери и президенти на европейските държави да се карантинират, защото, бидейки преводачка на Баце, тази жена бая се овъртоли около тях. Някой/я натакова Баце с 200, като му даде акъл да ползва короната като претекст да се крие.

90

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден нови смешки, тия съвсем оглупяха от страх.

89

Анонимен

преди 3 години

Сбъркал си сцената, пич

88

Анонимен

преди 3 години

Целият този просташки цирк беше за да се скрие от парламента. Той никак не обича да ходи там защото е страхливец. Този път обаче, Шехерезада направи пореден ПР гаф, което допълнително срина и без това нулевата репутация на пожарникаря-комунист от Банкя.

87

Ммм

преди 3 години

Не, не е тази с имотите за милиони, онази е Севделина.

86

Анонимен

преди 3 години

Ами щом теста на преводачката на Борисов е съмнително ?!? положителен, това прави резултатите от ВСИЧКИ обявявани всекидневно тестове съмнителни. Ко пра'им ся?

85

Анонимен

преди 3 години

Съмнително положителен резултат от съмнителен коронавирус?

84

муспи

преди 3 години

Желева като видяла края е направила сензационно разкритие: Бойко Борисоф пика?л в мивката на офиса си. Като чул това предателство, ББ паднал на колене в коридора и възнесъл молитва към Бога - Господи, не остявяй България без Кормчия в заключителния стадий на Геноцида!

83

оня

преди 3 години

При един съмнително положителен и десет отрицателни човека се смята за заразен и се поставя под карантина неговите контактни се карантинират.Това бе казал брадатия доцент преди месец.

82

Анонимен

преди 3 години

И с коронавирус може да се подава оставка. Какъв е проблемът?

81

ГЕРБ Е БКП

преди 3 години

Бойко Методиев Борисов става член на БКП през 1982 г. когато е едва на 25 години. През 1991 г. напуска системата на МВР, като отказва да прекрати членството си в БКП и да се деполитизира.

80

Ники

преди 3 години

Ще ги тестват докато не дадат отрицателна проба.