12

Анонимен

преди 3 години

И Бойко е там, нали?С килимчето...

11

Анонимен

преди 3 години

Нека се молят сега, щото по-късно няма да бъде възможно. Старецът Паисий от Света Гора е предсказал, че скоро Константинопол отново ще бъде християнски. Ще има война между Гърция и Турция, при която Русия ще се намеси на страната на Гърция. Една трета от турците ще бъдат избити, една трета ще образуват нова държава Кюрдистан, а една трета ще станат християни. Това ще скоро.

10

Див Петел

преди 3 години

Мракобесна религия, превземаща чужди молитвени домове. Полумесеца се надига отново срещу Европа. Трябва да се внивама много с тази агресивна общност - османците.

9

Анонимен

преди 3 години

Тези са мега смешни. После *** кажи, че не живеят още в Средновековието. Тръгнали да се праскат колко са велики като отново направят музея джамия...демек възраждат исляма и натриват носа на лошите християни. Ще накривят капата на някого :)))В днешно вееме християнския свят отдавна е надмогнал някакви си тъпо.тии като това кой каква джамия отворил и къде смята да се гъзурчи по цял ден. Истината е в икономиката и те го знаят много добре....а иконимиката не им е сила.

8

ФИН

преди 3 години

В центъра на Стара Загора джамията е музей на религиите. Според мен, всички религии са за музей или за политическиупотреба. Няма никакъв реален духовен живот в нито една религия, никакъв спиритуализъм, космология, култ и т.н.

7

123

преди 3 години

Турчулята скоро може да очакват земетресение.

6

Pf

преди 3 години

Уж мюсюлмани пък им е зор да ходят да се молят в християнски храм. Не ги разбирам. Все едно да се биеш в гърдите,че си истински мъж и да си вземеш за жена друг мъж превърнат в жена след пластична операция. Мюсюлманска работа.

5

вярващ

преди 3 години

След като миналата година в бпц се пеяха молитви против истамбулската конвенция и гейовете Божието наказание няма да е само използването на стария миналогодишен свещен огън

4

К6

преди 3 години

Диващина ,

3

Анонимен

преди 3 години

Стичат се да се надупят на Бог,и да послушат виенето на чакала.

2

Анонимен

преди 3 години

Сега всички ще приемат Христовата Вяра, ще се покръстят и Турция ще стане Православна Християнска страна.

1

Решете

преди 3 години

Ами да превърнем Софийската джамия в църква....