79

Германия

преди 3 години

До Ей шамшал- да ти обясня и на теб, точно заради тези "демократично упраляващи"в момента 2 000 000 българи са зад граница! Нямаш и най- малка представа какво причиниха именно ТЕ на мен и семейството ми,не го пожелавам на НИКОГО,но теб също! НЕ СЪМ ***,НИТО ОВЦА,НЕ СЪМ И ОТ 80-те% лош "материал!"...и се пише шамшал,лека нощ,сънувай,че чекмеджето на бобо е твое!

78

До 84

преди 3 години

По-добре ГЕРБ, отколкото роби на Москва

77

Анонимен

преди 3 години

Горе е първа серия:,,Рад(ев)ини вълнения,,Чакаме втора серия:"Корона (вируса) отвръща на удара,,

76

Анонимен

преди 3 години

Лекенца мързеливи търкалящи се по площадите, не пречете на хората! Не затваряйте кръстовищата, и най-вече пазете полицаите: не ги обиждайте и не ги замеряйте. Защото в един момент ще разчитате на тях да ви опазят от линч, когато ни свърши търпението!

75

Анонимен

преди 3 години

Арман Бабикян-царят на черния пиар и фалшиви новини.Човекът партия Хамелеонът на прехода.

74

Гербери Беснеят

преди 3 години

Герберастите беснеят от злоба ,а Бойко се прави на " прос " , че не разбрал какво искат протестърите от него ? Може би и наистина да си е " толко прос "

73

Ей шамшал

преди 3 години

До ГерманияАбе ти си спрел от всякъде бе. Мутри имаше от 90 до към 2004-5. И те бяха създадени от партията майка. Айде спри да повтаряш като побъркан неща, които дори на филм не си гледал/а. Има доста хора минали през периода на мутрите и пострадали от тях. Та ти точно може да минеш леко в лява , а не да ми говориш за неща, от които грам понятие си нямаш.

72

Анонимен

преди 3 години

ГЕРМАНЕЦ,И ЩО СЕ ПРОДАВАШ ЗА 30 ЛВ БЕ,НАЛИ СИ ЦАР В ГЕРМАНИЯ

71

Работещ

преди 3 години

Накрая ще изядат шамарите тия крякащи маргинали. На някой много ще му писне след цял ден труд и тогава и полицията няма да ви спаси.

70

Иво

преди 3 години

Апел към всички потърпевши от анархията по улиците от София от 20 човека на кръстовище - всеки ден шамари за тормозещите хиляди

69

Анонимен

преди 3 години

Германия,ти там с какво се занимаваш-чистиш тоалетни или си ***?айде моля те не давай акъл как да живеят хората

68

До Германия

преди 3 години

Ами седи си в Германия.И напротив-България беше в разруха преди 10-тина години и въпреки саботажите на шепа индианци върви напред в последните години,само платените и слепите го отричат.

67

До 62

преди 3 години

Доволни сме , за разлика от търтеите и неудачниците, дето се влачат по площадите , сеят зараза и разчитат на правителството и държавата да им решават проблемите.

66

Иво

преди 3 години

Ходи си в Германия да миеш чинии тогава въшки, марш! Ще ми врещят тука по 50 човека,я марш!

65

Германия

преди 3 години

До- До G- Имам въпрос,да.Герберска "калинка"ли си,или Не си българин??? Ситуацията с протестите Не е дали дойде БСП на власт или някой друг,а да се ИЗМЕТЕ МУТРЕНСКАТА ВЛАСТ,погубваща България! Стига! За 10 години само разруха и мизерия! Ела и виж в Германия кок живеят в "селцата",можеш само да мечтаеш да живееш в такива! Поздрави от Франкфурт ам Майн!

64

РУСАЛКА

преди 3 години

СМЕШНИЦИ,КАКВИ 200 ХИЛЯДИ ВЪВ ВАРНА СТЕ БИЛИ БЕ ?ТАЯ ВЕЧЕР БЯХА ТОЧНО 27 ЧОВЕКА-12 ПЕНСИОНЕРИ ОТ БСП И 15 ДРУСАЛКИ-ЗА 30 ЛВ НАДНИК.ЧЕ И НАГЛО ЛЪЖЕТЕ

63

Иво

преди 3 години

Нормалните граждани на които пречите скоро ще ви забият шамарите. 30 човека блокират, кой ще ви търпи бе радевисти,я марш в москва

62

Анонимен

преди 3 години

И кои са тия тайнствени организатори?

61

До 62

преди 3 години

Баце намали или смени дрогата, че силна ти идва. А и между другото съм доста доволен. Имам си къща, семейство, деца, работа, храна и ходя на почивка всяка година. Ти какво имаш, или нямаш, че си недоволен.

60

До G

преди 3 години

Бабикян се бори за "една достойна държава"?Хахаха,дали ти сам си вярваш?