195

Анонимен

преди 3 години

Валерката е за предпочитане пред другарят Зарков.

194

гост

преди 3 години

До АнонименАз пък не искам да търпя за премиер мутра, социален министър от НПО, външен министър дето не знае на кой свят, икономически министър с измислена биография, финансов министър не смееш да осъди за клевета беглец от правосъдието и има ли смисъл да се изброявам всички от сбирщайна.

193

До205

преди 3 години

Абе донякъде си прав,ама като погледнем да речем аз и ти колко "изклатихме" Държавата и колко я Изклати Герб и по точно Борисов за последните десет години!Та нашата вина е единствено,че го търпяхме и продължаваме да го търпим толкова време!

192

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 208Толкова сте зле тролейбусите от депото в Банкя, че даже копи/пейст неможе да направите, откъде Ви намират бе ?

191

Анонимен

преди 3 години

Искат ама няма !Има си ред и законност !Демокрацията не е анархия !Че аз ще събера 30 човека ( защото толкова виждам на снимките ) и утре ще зейна ОСТАВКА за новото правителство.То недоволни винаги има! Вероятно милионерите също са недоволни,че не са милиардери.Но не може така ! Когато не си доволен казваш конкретно и фалтологически от какво! Търсиш първо диалог!

190

Анонимен

преди 3 години

До 199Ами те изборите си бяха като във всяка демократична държава.И на пролет пак така ще е.Какво не ти е ясно?Обясни,защо искаш избори СЕГА,а?

189

гост

преди 3 години

Дреме ми, че някакви *** влезли в НС по номер в избирателна листа са дали вот на доверие на сбирщина, наречена правителство. Вота извън НС е изгубен , очевидно трябва да ви се повтори - оставка и избори.

188

Анонимен

преди 3 години

До 199Ми те са си го казали бе, даже са го и написали оставки на Борисов и Гешев, ама ся ако ти неможеш да четеш е отделен въпрос, а какво предлагат ли? ами предлагат да се направят избори СЕГА, така както се прави във всяка демократична държава, нещо друго неясно +++++++++×××××××××××÷Кои са тези,които са го казали!?Два файтона платени и заблудени,които мислят,че всичко което хвърчи се яде.Има си срок за избори .И той е месец март догодина.

187

66

преди 3 години

Даскале...да не викаме попо..

186

pinokio

преди 3 години

Даскале...да не викаме попо :) ..

185

Моето мнение

преди 3 години

Нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС или някоя друга партия ни е виновна директно. Ние т.е. народа сме си виновни сами за това, че сме последните в ЕС. Всеки гледа да изклати и излъже и после държавата била виновна. Държавата, това сме ние! Докато всеки не го проумее това, родината няма да се оправи. Лек ден ....

184

До 200

преди 3 години

Откъде идвам , не съм нито от ДБ ,БСП, ГЕРБ ,ПАТРИОТАР и тнт, ти си ми ясен пазиш си хонорара или заплатата

183

Сеирджия

преди 3 години

Тези протести само стабилизираха ГЕРБ и увеличиха симпатизантите. Протеста е оцапан с Божков и БСП, а Хр. Иванов неудачно се намеси за да се асоциира с тях. Задкулисно може да е получил паричен превод в офшорката...

182

Анонимен

преди 3 години

Имаме си законно избрано правителство. Не може два файтона хора да казват кой да кара влака.

181

До 163

преди 3 години

:Протестиращите са безпартийни демократи ама ти е платено да тролиш "+++++Ха ха..."безпартийни демократи" :))) Това звучи като "безпартийни комунисти" - комунистически термин от миналото. Това е когато комунистите са склонни да се доверят на някой безпартиен. Оо начина на мислене, човек може да ви разпознае от къде идвате!

180

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХубаво е да кажат какво искат тези протестъри._________Ми те са си го казали бе, даже са го и написали оставки на Борисов и Гешев, ама ся ако ти неможеш да четеш е отделен въпрос, а какво предлагат ли? ами предлагат да се направят избори СЕГА, така както се прави във всяка демократична държава, нещо друго неясно ?

179

Алтернатива има

преди 3 години

Алтернатива винаги има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.

178

Анонимен

преди 3 години

Против протеста и "за"Вожда ги видяхме всички в първите дни на протестите. 50 автобуса с придворни събрани от цялата страна!Та с" Фактите " дотук!

177

Анонимен

преди 3 години

До ДаскалаАдрианчо? Ти ли ще се бъхтиш на площада бре?? С твоите 50 кила с мокри ***!?:) Сакън, нИдей!

176

До 189

преди 3 години

Щото вие от ГЕРБ от 11 години не се накрадохте , не сте алчни.