16

^$

преди 4 години

Информирайте се господин Недков, на каква възраст са идеолозите и лидерите на навъдилите се младежки движения - тези с юмручето специално. Всички до един са над 50 годишни, включително и на тези на "черните животи...", гей правата, антифа.. . Мнозина са лектори от университети (социалните дисциплини), имат крайно леви убеждения и промиват мозъците на младежта. Организирали са ги да създават на "революционна ситуация" на равно място, както е в завета. Употребяват ги по всички правила. Дано един ден прогледнат. Коминтерна е решил че, сега е времето да превзема света пък след него потоп.

15

Мама

преди 4 години

Т.нар. млади хора засега са просто абстрактно понятие в политическото поле. Когато изградят структура и издигнат кандидати, достойни и способни да реализират исканията им, тогава и техните родители може да ги подкрепят. Но с плажче на площада това, боя се, няма да се случи, работа ще трябва и то много! Дерзайте!

14

Светльо Иванов

преди 4 години

Е ДА, но какво НОВО ПОКОЛЕНИЕ като са същите които върнаха на власт Борисов с протестите срещу Орешарски

13

Анонимен

преди 4 години

Тия брътвежи ке наричат революционна романтика. Грубата действителност рязко изпарява тая романтика от революционно опиянените кухи кратуни и остава битие на шепа избрани. Факт!

12

Анонимен

преди 4 години

Новите кандидати са старите измамници, вече изгонени от народа.

11

Паметта - отговор

преди 4 години

Не се мъчи ти да контролираш паметта, особено от соц времената. Тези, които протестират са достатъчно интелигентни и можещи, знаят как да намерят истинската информация за каквото и да е. И недей да смесваш понятията и по най - неприятен начин да манипулираш. Сегашната ситуация е резултат от действията на мутро псевдо комунисти, такива дето използват левите идеи само за прикритие на хищническата си същност. Всяко нещо има край, и предните и сегашните. Дано се усетят и си отидат с мир

10

Анонимен

преди 4 години

Първо - каква система?Ако ще сменяме Борисов с Гергов или някой друг от динозаврите от БСП аз съм твърдо против.И второ - естествено е младите да поискат нещо различно. Тези, които не са живели в робството на социализма вече имат нов поглед на нещата. Каквито и да са - вярвам в младите, а не на старите много от които са възпитавани при комунизма и са с капаци на очите.

9

Анонимен

преди 4 години

До До6Проблемът е, че няма предложена алтернатива. Трябват конкретни около 200 човека. 200 имена на хора които да бъдат алтернатива за депутати, министри и заместник-министри. Предсрочните избори нямат никакъв смисъл когато няма предложена адекватна алтернатива. ГЕРБ просто отново ще бъдат избрани и тогава какво? Ще се протестира отново против демократичния избор на българите?

8

Бау

преди 4 години

До 8За жалост такива като теб (мислещи) сте малко. Радвам се, че ви има все пак.

7

До6

преди 4 години

Какво Руско виждаш в това да издърпат ушите на крадеца и да го махнат от власта?Само не се заблуждавай че причина за това е Русия!

6

Анонимен

преди 4 години

Моля да не се говори от името на младите хора. Аз съм млад човек и категорично НЕ подкрепям това алтернативата на статуквото да е Корнелия Нинова, Радев и Слави Трифонов. Докато няма по-стойностни кандидати за следващите избори, няма как да подкрепям протестите. Нека протестиращите да издигнат конкретни кандидатури за депутати и министри и тогава да говорим отново.

5

Анонимен

преди 4 години

Едва ли може да се намери по-голяма руска *** от Димитър Недков. Много им се иска на бг руските *** да дойдат на власт БСП и Радев ама няма да стане, българският народ не е чак толкова ***.

4

Бау

преди 4 години

само ако е по съпровод на чалга ще разбият системата с .. гюбеци!

3

Анонимен

преди 4 години

Твърдо Не! "човекът" Тиквун,така е обсебил всичко власт,пари медии,че просто беше невъзможно да бъде махнат от власта! ОБАЧЕ направи една малка грешка,прекалено си повярва и се противопостави на интересите на Големият брат,и точно това му изяде главата!

2

Анонимен

преди 4 години

Младото поколение задължително трябва да промени системата за да станем цивилизована държава мутрите трябва да останат в миналото

1

Паметта

преди 4 години

на нацията за социализма е изтрита. Комунистите направиха всичко за да ликвидират спомена и днес нашите деца се обръщат срещу нас, които жертвахме години в компромиси, за да можем най-сетне да кажем . ДА, ние сме част от Европа. Сега се надяваме да сме част и от паричния съюз, а децата ни се обръщат срещу нас и крещят заслепени от фалшиви комунистически опорки. Как да им кажем - ДА - ние сме го видяли това - години наред когато България беше на кръстопът ни дърпаха на изток - същите режисьори