52

Анонимен

преди 3 години

Българските лекари са най-добрите и най-честните лекари, но българите са прости и не ги оценяват.

51

Анонимен

преди 3 години

А какво решение предлагат лекарите срещу грипа?

50

Анонимен

преди 3 години

Е няма такъв народ, който така да си ругае лекарите, просто няма. Чудовищно отношение.Това е пълна деградация на немалка част от обществото. И това са основно тези които блуждаят из площадите и ръсят небивалици наляво и надясно.

49

Анонимен

преди 3 години

Самият живот е риск, ама че ***.

48

До Златена

преди 3 години

А на теб кой ти каза че ти си нормална. По какви критерии се оценяш

47

Анонимен

преди 3 години

До До 40Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 120 евро. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите защото парното излиза повече от пенсията и не остава за храна.

46

Коментар

преди 3 години

До АнонименВсички видяхме по БТВ и по телевизия Евроком, че бититемладежи са добре, без никакви видими следи по крака, ръце, глава - видимите части от тялото. Така, че не прекалявайте с темата, защоторезултатите могат да ви изненадат.

45

Анонимен

преди 3 години

Абе риск, ама не съм заразена още...

44

До 40

преди 3 години

До АнонименСамо, че удобно забравяш, че в бленуваната от вас държава на Путин,също има хора, ровещи в кофите за ***

43

Е да

преди 3 години

Докато вървят протестите без маски, така ще е !

42

Най-демократичните

преди 3 години

Хайде да спрат масовите събирания и скандирания по площадите, пък после да забраним и дискотеките на закрито. Не вярвам обаче да стане, заради егоизмът на 3000 талибани да наложат на няколко милиона гласували да отидат пак на избори,за да им покажат,че пак няма да стане на тяхното.Пусто не им се вярва,че народа не ги разпознава като уникалните и предопределените да го управляват.Докато го осъзнаят ще сме най заразената страна в Европа.. и най-демократичната.Оглеждам се за сопа!

41

Анонимен

преди 3 години

До ЗлатенаЗащото егоистите са 1-ви по смъртност от катастрофи,инфаркти,инсулти,рак и други такива и за коранат не им остава време да мислят.

40

Анонимен

преди 3 години

При комунизма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

39

Златена

преди 3 години

Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които мислят само единствено за себе си и за своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради българите егоисти в България страдаме ние нормалните Българи

38

Анонимен

преди 3 години

На 1-во място сме по смъртност в Света, още преди да се беше появил корона вируса.

37

Анонимен

преди 3 години

И от къде накъде като сме една шепа народ? Вече почти го минахме това нещо,и спада силата му,дори да няма имунитет,силата му спада.

36

Анонимен

преди 3 години

Тоя беше издал експертиза,че на битото момче с дядо" кумунис "му няма нищо.Добре,че има и *** и други лекари.

35

Газдов

преди 3 години

До до възмутен, не се вдигна бройката на заразените, а на прояедените тестове, заразенуте са си пак толкова. Като тестваш 200 на седмица и 2000 на седмица и имаш линейна разлика, ясно от къде идва. Фалшива паника отново се създава, откриват сумати нови случаи, а починалите са същата бройка през цялото време, просто с повече тестове се откриват повече от леките заболели.

34

мутафчийски

преди 3 години

това е то - - докарваме я до полуфинала - и толкова ! ! ! от 1994 сме там = = = =

33

Батко

преди 3 години

Връщай мерките. Никакви протести! Вечерен час! Българина разбира само от тояга. Като станете дисциплинирани и се научите да спазвате правила, тогава ще ми протестирате.