29

Извън темата, но

преди 4 години

Руснаците също измислиха и най-големия самолетоносач, много по-голям от американските. Е да засега е само картонен макет, но трябва да им дадем кредит, че излязоха с едни гърди пред американците. Защото най-трудното е да го измислиш, самото построяване е детска игра.

28

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност ще свърши работата на тези които са я поръчали.

27

Истукан

преди 4 години

Ваксината е някаква свещена глупост. Може с такава ваксина да хланеш коронавирус или грип. Преди години така ме имунизираха и ме разболяха от грип. От тогава не давам никакви ваксини да ми се бият.

26

Анонимен

преди 4 години

Шапка свялам на руснаците - вчера англичаните казаха, че са им откраднали разработките с хакерска атака и днес вече имат готова ваксина пусната в употреба. Ей това е експедитивност.

25

Добрич

преди 4 години

Аз руска ваксина на детето си няма да дам.

24

СъвецкиМалоумник

преди 4 години

Защо са се мъчили да тестват цели 1077 души? И още тестване трябвало. То бива бива да се презастраховаш ама чак пък толкова. Ставало въпрос за милиони човешки животи, да не стане някой сакатлък. То и в Русия уважават човешкия живот но тяхната ваксина беше разработена с тестване върху едва 22 човека. Бързо, качественио и ефективно.

23

Истукан

преди 4 години

Взимам си думите назад и веднага си бия ваксината на Бил Гейтс! Просветна ми нещо от горе и се осъзнах накрая, че Короната е все пак опасна зараза. Затова почвам да ям яко месо, за да си подобря имунната система и да се боря с болестта. Зеленчуците са за зайците!

22

Още по-анонимен

преди 4 години

Сравнете заглавията"Русия успешно изпита ваксина срещу COVID-19"и "Пробив: Направиха ефикасна ваксина срещу COVID-19?"Рекламата е голямо нещо!Както казват в бранша - изтока и запада имат различен подход: едните силно недооценяват успеха си а другите силно го преувеличават.:):)

21

Анонимен

преди 4 години

Руснаците пак ги изпревариха.

20

до 24

преди 4 години

И на Орландовци не е трайно, а е до време. Повечето имунизсции травт до 20 години. Затова се реимунизира.

19

:) Щом казват

преди 4 години

Пробив? пробив ако беше трайно иначе е замазване на положението.Но иначе не е зле, при никакво друго.

18

Анонимен

преди 4 години

Професорите от Университета Оксфорд доказаха, че белите мишки се размножават по-бързо, когато професорите от Университета Оксфорд не им се "бъркат";)

17

Анонимен

преди 4 години

:) *** нямаше начин хайли лайклитата да не се публикуват особено след като рашките го направиха вече!

16

Анонимен

преди 4 години

Англичаните не разбират. Гербаджиите в България вярват, че само тиквата може да пребори вируса.Защото...освен него...видите ли..нямало друга алтернатива. Или той...или никой друг не може да създаде ваксина.

15

Умен Ганьо

преди 4 години

Язе и жената нема им стъпим. На спринцовките. Петжи и билгей сме ги чували, пък четеме у у фейсо. Не сме прости.

14

Истукан

преди 4 години

Ако си мислят, че са решили проблема с коронавируса с тази ваксина, са се излъгали. Аз съм противник на ваксината и няма да позволя да ми сложат ваксина. Моята ваксина против корона е здравословния начин на живот, веганството и молитвите към Бог.

13

Да се ваксинираме

преди 4 години

Резидента толкова го е страх,че половината му съветници ще влезнат в затвора,а и той самия,като му свалят имунитета.Затова е готов да залее страната с бензин и да я запали.Всъщност по злобен и нас ран нарцис не съм виждал досега. Кого да поведе с тази миризма,която излъчва.Целите на Фигуранта съвпадат на 100% с тези на Божков и олигарсите = "Единствено при липса на Държава и Институции може да ми се размине и да се реши благоприятно моят казус. Стадото е средство... и да го ду. Аз съ

12

Анонимен

преди 4 години

С една дума,това не е ваксина а стимулант.

11

До 12

преди 4 години

Радев ще търка наровете, а такива като тебе ще сте до стената, видов ден идва за вас, червени терористи!

10

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да сте експериментални свинчета за ГМО доматчета моля побързайте с новата ваксина която ще ви спаси от всички видими и невидими заболявания. Бързам да се наредя на опашката.