79

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте на изборите,но с машини,машините означават манипулация на изборите!

78

Михлюз

преди 4 години

Да дремизгам цял ден под слънцето за 30 лева? Как не!Но на изборите ще гласувам за Корнелия и за Йотова, защото такъв рахат и гарантирана заплата като през соца няма да намеря никога и никъде.

77

Анонимен

преди 4 години

Ал Ненков - фъфлещия ***!

76

Анонимен

преди 4 години

Смърт за правителството! Свобода за народа!

75

Анонимен

преди 4 години

В момента говори Александър Ненков-син на партийния секретар на СРС Румен Ненков.Такива са комунистите-само се пребоядисват.И при тате беше добра,сега-още по добре.Но не ми се слушат глупости с които възхвалява портмонето.

74

Како Корни,

преди 4 години

како Корни,повече от седмица кибича на тези протести, щото и без това си нямам друга работа.Дадоха ми парички само три пъти, няколко пъти не успях да се доредя.Затова ти предлагам хонорарите на протестиращите да се изплащат в касата на "Позитано" 20 срещу лична карта и подпис. Тъкмо ще знаете кого да назначавате, ако все пак дойде Куково лято и спечелите изборите.Защото сега организаторите на протестите прибират в джоба си по-голямата част от парите, дадени за финансиране на тази дандания.

73

Анонимен

преди 4 години

До до протестиращитекато пак го изберете вие си му осигурявайте парите които да краде. Никой не е длъжен да ви храни домашните любимци

72

Дедо

преди 4 години

Малииии колко страх беше когато комунистите създадоха мутренското движение през 90-те години. Отначало им викаха борците.Те са хората които трябваше да съхранят и умножат парите на *** и да всяват страх за да може мечката да се настани удобно по цялата държава.Сега крадеца вика дръжте крадеца. Дрисльовци

71

Анонимен

преди 4 години

Нинова се крие, ислка служебно правителство. А вие не можете ли да направите правителство? Нямате капацитет, да не говорим за програма? :)

70

до протестиращите

преди 4 години

и да ривете и да не ривете на изборите бак ще изберем Бойко. Да, краде и какво? Кой не краде? Няма добър политик, това е, но поне има донякъде функционираща държава.

69

Крах

преди 4 години

Пълен провал в имитацията на "народно недоволство"!От 7 до 9 часа протестиращите се увеличиха от 20 на 100,повечето с неумни физиономии.Ако не бяха 2 тъпана и 2 вувузели няма да разбереш,че има протест.Божков ТВ е сериозно ангажирана в раздуване на протеста. При 20 налични човека в 7 ч. репортерката не спря да декламира как се "събирали изключително много хора".Така и не са събраха, но тя продължаваше да обяснява как имало изключително много хора!Сериозни пари са дадени за безочливите лъжи!

68

Анонимен

преди 4 години

И само магистрали за да вървят тировете убийци.

67

Бре,удариха келепира

преди 4 години

До Българин 54Освен безплатната разходка до София с пратени от някого автобуси, по колко ви броиха на ръка?А по време на пътуването ще ви дадат ли сандвичи или са осигурили само минералната вода?

66

Анонимен

преди 4 години

Платените протестиращи на олигарсите,които искат да заграбят властта и ограбват България и избиват населението,олигарсите,които не искат правосъдие и да носят съдебна отговорност за престъпленията,които са извършили,олигарси,които замърсяват и тровят природата ни - вода,почва и въздуха,събрали са се един куп криминали ,извършили маса престъпления срещу България да плащат на протестиращи,Радев,който предаде България!Протестиращите СА ПЛАТЕНИ от криминали и олигарси-убийци,а не са реални!

65

Анонимен

преди 4 години

Хайде да не говорим за битото момче, че стана чак плачевно. Горкия берял душа, а пък се самоизписал. Борел се за живота си, а в епикризата пише че нищо му няма, и да се чудиш как някой се самоизписва от реанимацията! А за незнаещите, бития е известен с прякора Путинофила. Така са го баричали съучениците му от Американския колеж, където е учил. За безработните на площада ще кажа, че таксата в Американския колеж е 10 хил на година. Интересно гладно ли е това момче?! Вие решете на площада!

64

Анонимен

преди 4 години

Не говорите с избирателите, защото не е предизборана кампания, нали? Освен това по закон имаме право да показваме дали ви харесваме или не САМО ВЕДНЪЖ НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ. С лиШчета в урните....баси тая дума ми звучи зле. Ако то изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят.НАСТОЯЩАТА СИТУАЦИЯ ГО ДОКАЗВА, САМО СЛЕПЕЦ НЕ МОЖЕ ДА Я ВИДИНа изборите " си давате ГЛАСА" затова сега никой не ви чува.Така че гласувалите да се прибират....Ако искате да кажежете нещо НЕ СИ ДАВАЙТЕ ГЛАСА.

63

Ами да протестират,

преди 4 години

щом си нямат друга работа.Аз ще си върша моята чак до довечера. Някой трябва да изкарва пари, та да влиза нещо в бюджета, за да има какво да се раздава под формата на социални помощи и да е възможно да бъдат изплатени пенсиите и през следващия месец.Приятно протестиране.

62

Рътътъ по

преди 4 години

Ще излизат лятна ваканция вероятно

61

Анонимен

преди 4 години

Много подранили днес?-:) И така ли ще " работите" бе мафиоти?! Колко ще издържите докато си тръгнете? Оставка на мутренското управление! Оставка!

60

Анонимен

преди 4 години

Те са лу.ди, бе!Каква е тази нагъчкана тълпа, в която само някои са с маски?!Тези, които са с маски, дали ще ги сменят през половин час, та наистина защитата им да бъде ефективна? Кой ще следи дали правят това?Колко човека днес ще си тръгнат от протестите заразени и по колко още лица ще изпозаразят?Как е възможна такава безотговорност, когато става въпрос за здравето на народаи ЗА ЖИВОТА на мнозина?