63

One

преди 3 години

Къде може да се види този клип.

62

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли колко време ще им отнеме на социалните да извършат проверка? Аз искам да взема детето вкъщи. От вчера съм в ступор и само за детето мисля, сърцето ми се разби на парчета.

61

АнонимеН

преди 3 години

ЖЕНИТЕ НАРОЧНО ЗАБРЕМЕНЯВАТ ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ УРЕДЯТ ИЗДРЪЖКА

60

Вейхайвей

преди 3 години

До АнонименСамо че политикът не е спорен.

59

А бе

преди 3 години

Перник си е половин Спарта!Така се калява стоманата!Там мъжът не е мъж,ако не участва в поне един бой през уикенда,а жената ако не е изнасилвана,значи никой не я харесва...

58

амаха

преди 3 години

Радев е виновен ! Ако той не искаше оставкат ана Бойко , тя нямаше да си бие детето !!!

57

Анонимен

преди 3 години

Пуснете една снимка на тая kpaва да я знаем всички

56

АнонимеН

преди 3 години

МЛАТИ ГО И НАРЕЖДА: БАЩА ТИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ДА МЕ ИЗДЪРЖА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО МЛАТИЗА ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ ЯВНО МЪЖЕТЕ СА ПРОСТО ЕДНА КАСИЧКА

55

Свиреп до 44

преди 3 години

Понякога шамар си трябвало, а ?!? Е що пък пък шамара да е върху безащитно дете бе *** първична ?!?! Защото не може да ти отвърне, нали ??? Ела пък на мен да ми забиеш шамар !!!! После болката ти ще отмине, но срама ти ще е до живот !!! Ще те снимам как вряскаш от болка в момента ти към прехода към г_eй! Как ще удряш дете бе !!!!!

54

АнонимеН

преди 3 години

БОЙКО Е ВИНОВЕН ТОЙ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО ДАЛЕЧ ПРЕДИ КОРОНА ВИРУСА!!!АКО ДЪРЖАВАТА БЕШЕ ДОБРЕ ТАЯ НЯМАШЕ ДА РЕВЕ ЗА МЪЖ С ПАРИ И ДА МЛАТИ ДЕТЕТО СИ С ЦЕЛ ДА ЗАДЪРЖИ МЪЖА СИ

53

Анонимен

преди 3 години

Що за балкански бokлyк трябва да си да гледаш клипа и да не те жегне нищо ве

52

Анонимен

преди 3 години

Един спорен политик беше казал, че в БГ има много лош материал ! Политикът може да е какъв ли не, но е прав ! И тази вещица ИМА психически проблеми, бащата сигурно и той ...

51

Анонимен

преди 3 години

Нямам търпение да влезе закона напълно ще ви побъркам от анонимни обаждания мамитo ви балканско

50

Анонимен

преди 3 години

Като ви чета коментаруте прoсти толкова се радвам, че българина изчезва с бързи темпове си нямате и на представа. Едно долно балканско племе по-малко на този свят.

49

Анонимен

преди 3 години

До 44Абе ***! Няма МОТИВИ които да оправдаят това поведение! После защо ревете против Закона за Социално Помощ. Ваща ..... долна балканска аз МАЛКО ВИ Е ДА ВИ ВЗЕМАТ ДЕЦАТА!

48

Макаренко

преди 3 години

"Мен тате ме би и шамаросва и станах човек". Точка по темата. Нарича се ектраполация. Когато си бил матретиран като дете е съвсем обичайно да го приемеш за семеен модел. Съответно, и_зродите се самовъзпроизвеждат. После вряскайте срещу норвежкия модел. *** били, не знам какво били. Знам бе, знам, че болните ви мозъци не възприемат, че НЕ МОЖЕ ДА УДРЯТЕ ДЕТЕ! Знам бе, поговорки знам там да удряш дупе, че да не стане. Болни мозъци! Детенцето не може да ви отговори с юмрук в муцуната, нали?

47

Стамат

преди 3 години

До 47Аз го гледах. Първите 20 секунди от него. Не намирам начин да оправдая действията на майката. Никакви. Напроти, ако се беше случило пред мен, щях аз да я малтретирам, а не да я оставя да удря дете по този начин.

46

XIV век

преди 3 години

По мое време тази сектантка щеше да бъде вече на кладата !

45

До 44

преди 3 години

Не,не съм гледал клипчето поради една причина - клипчето е за определен времеви интервал,какво се е случвало преди това ние не знаем.Лесно е да се съди без наличието на цялата картинка.Да,има психически нестабилни хора и ако случая е такъв трябва лечение.Просто се опитвам да си представя реакцията на хората при евентуално клипче снимайки ме как всякакси се опитвам да нося сина си,които крещи,рита,скубе,хапе,реве до вкъщи, защото в момента в които го пусна той тича на улицата и ляга по средата.

44

Нина

преди 3 години

Дори и да е имал клиповете бащата, какво е следвало да направи? Да ги занесе на социалните, да привикат тая кукувица и да я пуснат да си се прибере с детето ли? Е, тогава този човек никога нямаше повече да види детето, а тая да го спуква от бой, без да снима. Защото всички знаем, че баща в България е *** дума, когато майката реши, че баща не трябва! Бащата е направил най - доброто Помолил е да пуснат клиповете онлайн, за да се сезират служби и да не се легне на кълката - Ама тя е майка!