521

Анонимен

преди 3 години

До Малко ми е на червен 573Комунистическото зачервяване не е признак на здраве и здрава ерекция, а признак на Сифилис по ленински образец!

520

Bad Company

преди 3 години

Бойкоооооооооо, ! Не се прави на филантроп щото ще ядеш хурката и България покрай тебе! С комунистите и руските лакеи "со кротце и со благо " не става! Удри яко дорде не е станало късно! Повтарям ти, удри сега!!! Не може 5000 човека да диктуват дневния ред на държавата! Аз в Евразия не искам!

519

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканБойко е инженер,бе умник!Бойко не се е занимавал с празни приказки,а с точни науки и е инженер.

518

3

преди 3 години

Бок.л.ук Б.Б ги пуска тия араби и китайци да ОТКРАДНАТ Бизнеса , Работата и Парите на Българските Бизнесмени и Работници.. И затуй Българите, стоим Гладни, болни и без работа. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов ги уб.иха.. И Бок.л.ук Борисов трябва да ***.репят , за да я има България.. А после да запалим и съборим всички турско негърски фирми, с които тоя уб.ива и разболява нас, българите.. Куршуми за Предателя.

517

Анонимен

преди 3 години

Патологичния лъжец обвини дядото на битото момче,че бил комунист,който не му разрешил да учи в чужбина.В което няма нищо вярно.Майко мила,този човек не е добре психически,а ние искаме адекватно да ръководи държавата.Това е абсурдно.Да се маха и да се лекува.

516

Анонимен

преди 3 години

До Само отбелязвам 570Баце , ти пък защо си мислиш,че щяха да те приемат да следваш в Брюксел,Хага,Лондон? Френски ли знаеш,английски или немски? Говориш само банкянски и малко руски....Той говори за по времето на правешкия Сральо, времето в което не можеше да напуснеш границите на БКП_ без изходна виза, особено в случаи в които искаш да посетиш държави от западна Европа. Държавите от западна Европа се посещаваха само от партийци но не и от простосмътрни българи!

515

Само отбелязвам

преди 3 години

Баце , ти пък защо си мислиш,че щяха да те приемат да следваш в Брюксел,Хага,Лондон? Френски ли знаеш,английски или немски? Говориш само банкянски и малко руски.

514

Истукан

преди 3 години

Бодигард и пожарникар ставал и за премиер, че и го преизбирате, а просле искате да го сваляте. Ама сте една проста наця.

513

Анонимен

преди 3 години

Спомням си милиционерчетата от ОБО как ги спускаха с газката по пътя от Банкя до резиденция Бояна, сакън да го не гръмне някой правешкия Шмекер! Милиционерчетата с по един калашник, ! От къде ги бяха изкопали тия тъпъндуристанци не беше ясно на никой!

512

Анонимен

преди 3 години

Всички са бивши комунисти..Станаха олигарси с червените куфарчета.Сега отново се повтаря историята.

511

Анонимен

преди 3 години

Гледах видеото с отговора на дядо на студента Марчев. Безпартийният д-р Димитров отговори възпитано и подобаващо. От този човек лъхаше почтеност, честност и достолепие, все качества който Борисов не притежава!Незабавна оставка за самозабравилия се лъжец и клеветник Б.Б.

510

Kanalin

преди 3 години

Премиер патологичен лъжец с елементи на шизофрения. При него двете половини на мозъка остават автономни една спрямо друга. Паметта е условна - изибирателна. Другаря Борисов - Комунист, Баща му - партиен секретар, родата му се е отчувала покрай номенклатурата, тая голема къща в Банкя не е строена по комунистическите стандарти за размери. А излиза че, той е най големия антикомунист. Може пък и да не е мутра. И да не е гавазин. И да не краде. Вероятности всекакви.

509

Анонимен

преди 3 години

Докато съществува партия БСП , никога няма да тръгнем напред, това добре го запомнете.

508

Анонимен

преди 3 години

БКП то плюскаше консерви и портокали от мсйната си. А народа беше навън под дъжда . Радиоактивен.

507

Истукан

преди 3 години

При едни избори ГЕРБ отново печели. Никаква полза от предсрочни избори!

506

SS

преди 3 години

най-късно във вторник или в сряда тоа на снимката ще е история

505

Анонимен

преди 3 години

До ЮриГаргарин 555Аз помня вноските за коли и апартаменти в момент в който се появиш на този свят! Помня митингите и скандалите пред ЦУМ за цветен телевизор София 81 с кинескоп Тошиба. Помня опашките и скандалите пред магазин София (срещу джамията) за източно-германски мини ски. Помня нагаждачеството и връзкарството за придобиване на софийско жителство. Помня търсенето на връзки за издаването на българска изходна виза за Югославия! Помня влажните погледи и вопъли пред витрините на Кореком.

504

Анонимен

преди 3 години

Не марширувахме, просто ходехме под строй и пеехме тъпанарски песни.

503

демокарацияаа

преди 3 години

Днешната полиция не бие.Обаче снощната..

502

Анонимен

преди 3 години

Всеки пребит от комунистически произход - песен в Божиите уши!