119

Анонимен

преди 4 години

До А "На тоя свят най-лошо се наказва глупостта !"

118

не

преди 4 години

си обективен вакса *** си

117

Обективен

преди 4 години

За съжаление в почти всички европейски държави има увеличение на новите случаи. Оня ден първенец в Европа беше Люксембург с най-много новозаразени на човек от населението- 10,5 човека на 100000 души население. Все едно в България да са 730 новозаразени за ден, а Люксембург се бяха пооправили след като бяха една от най-засегнатите държави в света в началото на епидемията. В България е същото. Швеция даже не се оправиха, а все са си зле, въпреки че намалиха бройките. Испания вчера има голям брой

116

А

преди 4 години

Представям си каква ще е картината десетина дена след началото на протестите без маски ! Сигурно пак Бойко ще ви е виновен ?! На тоя свят най-лошо се наказва глупостта !

115

Анонимен

преди 4 години

Тестовете са доста, заради Гърция и бройката на положителните расте , но като процент даже е по-добре от миналата седмица! Интересно е от тези, които си правят тестове за Гърция колко са заразените, защото те са безсимптомни, хванати на случаен принцип !

114

Дядо Соци

преди 4 години

До HeinrichHimmler 113 Аз също съм за Бойко по форумите , но никой нищо не ми плаща.На вас комунистите само пари са ви в главите.И някога беше така.

113

Анонимен

преди 4 години

редакцията, що не си купите домейна coronavirusdnes.bg , повече ще ви отива

112

Киряк Стефчов

преди 4 години

До АнонименЗаради такива предатели като тебе заловиха Левски и убиха Ботев!Родотстъпник и предател това си ти !Въобще не мислиш за хората, а за собствения си з................к

111

анонимен

преди 4 години

Светозар не познава нобелови лауреати, значи такива няма. Не познава космонавти, такива няма. Има световна конспирация, та да го проследят, като че ли не могат с телефона му да направят това, или да го чипират, като че ли в мозъка му има нещо?! Ще се ръсят за суперскъпи технологии за подобен примитив и други като него!?

110

Анонимен

преди 4 години

HeinrichHimmler, аз не съм платен ***, попитах искрен въпрос. Т.е. наистина вярвате, че като участвате в протестите на Радев ще промените нещо... Ясно. Ок, успех тогава! Ако в България видим осъдени политици, заради действията им срещу народа, а не заради това че пречат на бизнеса на себеподобни, аз ще съм една от празнуващите. Няма да стане без план обаче, кои са тези нови лица?

109

Анонимен

преди 4 години

В триъгълника на властта да се паркират хладилни камиони. Да видят метежниците какво ги чака. Нормалните хора подкрепят властта и ДПС.

108

Митко 21 см

преди 4 години

Да пускат Годжи всяка сутрин да плаши пак. Така ще страхуват протестиращите и ще има спокойствие за ДПС и правителството

107

Алов

преди 4 години

Това е заради протестиращите !!!!!

106

Винету ♡ l

преди 4 години

ОСТАВКА МУТРИ! МАФИЯТА В ЗАТВОРА! *** ВЪН! РАБОТЕЩИ МЕХАНИЗМИ ЗА КОНТРОЛ НАД ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ! ПРОМЯНА, А НЕ ПОДМЯНА! П.С. ГЕШЕВ + ВСС = ОПГ !

105

Анонимен

преди 4 години

Борисов, нали не разчиташ, че с тази манипулация ще пръснеш протестите на хората и ще ги затвориш по домовете?

104

Анонимен

преди 4 години

НОЩ се ПРОВАЛИ ! Всички страни от Европа нямат криза, дори Швеция и Беларус без никакви мерки нямат увеличаване, а напротив - имат ЗАТИХВАНЕ, докато НОЩ не дадоха шанс на ковид-а д апремине през населението и държаха ниско кривата, а сега вече сме в модела на Швеция и Беларус и всички други страни след пика .НОЩ - НЕКАДЪРНИЦИ !ГЕРБ - НЕКАДЪРНИЦИ !ВЪН ! ОСТАВКА !

103

HeinrichHimmler

преди 4 години

Всички, които защитават крадливата хунта, откраднала милиарди от нас и напълнила гушите си - и вие сте за съд продажници! Всички, които искат да очернят Радев - на съд! Единственият човек, осмелил се да каже в лицето на властта, че е мафиотска структура! Ако не беше Радев платените медии нямаше да дават нищо за протеста! Хора замислете се ,искате да ви плащат стотинки гербавите, за да пишете коментари в тяхна защита или искате да осигурите бъдещето и просперитета на страната и бъдещите поколения

102

провинция

преди 4 години

Простаци, оздравели НЕ излекувани.Не всички са лежали по-болниците.

101

HeinrichHimmler

преди 4 години

Платените герберасти пишещи глупости - не искаме БСП на власт, искаме Бойко в затвора , не разбрахте ли мишки платени ?!! Не искаме този ,дето ви дава пари да размивате общественото мнение да управлява повече и да краде от нас. Искаме той и всички мутри в затвора, след това смяна на системата. Другите партии да не мислят, че ще намажат като свалим хунтата от власт! Нова система трябва с нови играчи, Бойко и хунтата в затвора, а останалите на ***! Време е за промяна! Заради бъдещето на всички

100

Анонимен

преди 4 години

Мръсникът радев подпали епидемията на въх Шипка, сега разпали втората вълна с протестите, скоро 500 бройки ще са норма тук.Здраве желаем, господин Резидент!ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ!ПОЖЕРТВА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТЪТ НА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ, ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ!