23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 този , който нарича другите " ***" , май той е по-голям .......

22

Анонимен

преди 3 години

Елате при мен на ЦПУ -1400лв,търсим хора-------1400, ти майтапиш ли се? :))))Кой ще ти работи всеки ден по 8 часа за под 2000 лв?ЦПУ с надница на общак, аре бегай бе!

21

Анонимен

преди 3 години

г-н славчо,кой протест е реален Бе ? 5 хил платени безделници ли ? те ли ще определят Съдбата на държавата ?София е 2 Милиона Бе ! България е 7 Милиона !Дайте ден и час за протест Против радев и бройте

20

Анонимен

преди 3 години

БорисОФ е толкова политик колкото магарето е тенор в операта.Тоя чува ли се какви ги дрънка??Що не избрахте направо Пашата за премиер??Аааа, яото не се е кандидатирал още..............ХА-ХА-ХА

19

Анонимен

преди 3 години

Интересно ще стане, ако мутрите от прокуратурата, за да си спасят кожите, подгонят мутрите от правителството.

18

Анонимен

преди 3 години

Мутрите дали няма да се изядат един друг?

17

Анонимен

преди 3 години

Мутрите не да политици. Това е повече от ясно.

16

смърт на мутрите!

преди 3 години

Шайката на борисов е пътник, но ще се търси отговорност и от медиите които подкпепяха мутрите, като днесбг и подобни. някои вече започнаха да се преобуват във въздуха...смех

15

Анонимен

преди 3 години

До 14 евала брат точно и в десетката

14

Анонимен

преди 3 години

Маргиналииии даже евгени дайнов ви яхна -ще ви ядете ... през следващата зима-несретници бунт ще ми правят 20 000 на 7000000.

13

Alex2

преди 3 години

Областни управители? Борисов е от качил! Много жалко за всички които му вярваме! Сега ще го схрускат целия.

12

Малко поезия

преди 3 години

Тримата патриотиЕй ги наш'те трима патриотипатриоти, патриоти - пълни ***!Краси, Волен и Валери,е нема таквиз лицемери!От приказките им празнисамо народът се дразни.Коалиция Орел, Рак и Щука, айде бегайте от тука!Всеки взел се за Орел,но по рачешкия път поел!Единият парички от паспорти тръска,другия на границата баби блъска,а пък третият миндилпред клекшопа стана за резил.Синя каска, Златен пръст и Шумомер-всички до един сте за кашмер!Айде сбогом де*били,вече не сте ни мили!

11

Анонимен

преди 3 години

не са познали ако си мислят, че ще се оттърват само с оставки! Този път съд и затвор до дупка на тиквите пробити!

10

Бойко,Бойко

преди 3 години

И поповете май те предадоха!Язък за целуването на мазни ръце!Колко църкви им направи,колко нещо!Ама така е,няма ненаказано добро!

9

Анонимен

преди 3 години

Коментар 2 е казал всичко !Браво !Протестират некадърни хрантутници и пълни нефелници !В България в момента има толкова много позиции за реализация,колкото не е имало никога!Най-ниска безработица ,най-гилям БВП и покупателна възможност.Отворете j.o.b.s и ще се уверите.Елате при мен на ЦПУ -1400лв,търсим хора.Какво искате! *** дребнави,погледнете се колко сте неграмотни и пр()сти ! Не гледайте фитошопа ,спрете да блеете и да мислите,че някои ще ви оправи,а седнете и се квалифицирайте !

8

Анонимен

преди 3 години

А правителството подаде оставка - край, туризмът ни е съсипан без Ангелкова - този кадър безценен.

7

До До 2

преди 3 години

Дрън дрън та пляс.Това си написал.Нали ги виждам. Искали били да дойде "някой", дето ще управлява по-добре. Ама не знаят кой конкретно.Искали били по-добър живот. Кой да им го даде?Сега били взимали обществените поръчки определени фирми. Ами ти направи ли своя фирма, можеш ли да създадеш свой бизнес и да се пребориш за обществена поръчка? Ако не можеш, и други да се наместят до кацата с мед, за теб пак ще има само трохи.и, за сведение на 5, не съм от ГЕРБ, от старото СДС съм, а ти си БСП.

6

Грух

преди 3 години

Мммм че как ще подава оставка това правителство, нали световно неизвестната партия или по-точно сбирщина от нагаждачи повече няма да влезнат у Парлименту.

5

Мда

преди 3 години

До ПротестНаМладите,ли?То се видя кой докара автобусите с неадекватни хора да подкрепят правителството...Пак добре,че не поиска от Доган да му прати башибозука си!

4

Анонимен

преди 3 години

Да тръгнеш да крещиш "оставка" без да имаш идея кой искаш да управлява след Бойко и какъв ще бъде ефектът, ако сега правителството падне.Наистина, шествие на блеещи овце, тръгнали на заколение след някого, без да си зададат въпроса накъде ги води този и защо ги е подмамил да тръгнат в тази посока.Кой да ти дава на готово бе, протестъре пр.о.ст?