61

Анонимен

преди 3 години

Не се занимавайте повече с тези американци от това писание се убедих че това е психически болна и смахната нация.За роднина няма значение какво е направил дори човек да е убил ако ти каже в 3 през ноща убих човек трябва да му отговориш казвай къде да го копаме.Тая и книга написала на тия западняци мозъка им е дал фира.

60

И Бойко

преди 3 години

-България!

59

ДЕМОКРАТИТЕ

преди 3 години

са и платили на тая да плещи против Тръмп. Не, че е много свят ама ако дойде оня другия старец на демократите почва НСР и намаляне на човечеството до 500 000 000.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Някак си ще оцелеем,а ти какъв пол си?

57

Анонимен

преди 3 години

Нормално е човек да защитава сежеподобните си тоест а еднакъв цвят на кожата.Черните Нелаън Мандела жълтите там императора на Япония Далай Лама Мао и тн.Белите Тръмп.Това е така за защита на дадена популация.Прекъсне ли се този нормален биологичен процес популацията изчезва.

56

баба мара

преди 3 години

това заслужавате щом пиете белина на такъв народ такова се полага

55

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше Тръмп никаква Америка нямаше да има в момента. Нас също нямаше да ни има.

54

Анонимен

преди 3 години

Като гледам тук, колко много почитатели си има у нас бай ви Дончо,както си го наричате...си мисля че България се е превърнала в голям психодиспансер. Този човек е психопат и се молете,дано оцелеем някак си,докато не го махнат.

53

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се допускс в еено общество да се развива социализъм и леви идеи пипнат ли да се развиват трябва да бъдат смазвани незабавно.Социализма е туморът на всяко общество.

52

Анонимен

преди 3 години

Има много общо,защото това е много значимо обстоятелство- 130 000 души са много хора, заради закъснели мерки за карантина,за които лично заповеди издава дедо Дончо! САЩ са от държавите най-засегнати от вируса. А вирусът е заразна епидемия.

51

До 49:

преди 3 години

Когато Чарли Чаплин създава филма "Великият Диктатор", където усмива Хитлер и показва какво ще бъде бъдещето с него, в САЩ забраняват премиерата на този филм за да не ядосат Хитлер, както се изразяват. А истината е, че Уол Стрийт финансират в него.Ако някой не вярва да напише "Хитлер и Прескот Буш" с латински букви е ще види тяхната обща снимка. Прескот Буш е дядо на неотдавна управлявалия президент Джордж Буш - младши.

50

Анонимен

преди 3 години

Не САЩ... Той загуби половината свят. Това е най слабия президент и политик в историята на сащ. За няколко години загуби гео политика правена 50 60 години. Адски слаб президент.

49

Анонимен

преди 3 години

В щатите, от началото на годината са починали милион и половина (countrymeters.info). Бройката на описаните като починали от коронавирус е под 8 процента от тази численост. Демек в смърността в щатите коронавирусът е някъде на 6-7 място като причина, ако изобщо тази бройка е коректна, и не включва масови онкологични и съдови заболявания като първопричина. Какво общо има това не особено значимо обстоятелство с управлението на Тръмп? Нищо!

48

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново под слънцето:Един от племенниците на Хитлер (Уйлям Патрик Хитлер), властово и финансово пренебрегнат от вуйчо си, избягал в САЩ и доста време сипал хули по него, като това разбира се продължило само докато американските медии му плащали хонорари за неговите изявления, а след като хонорарите престанали, то и плюенето му по Хитлер рязко секнало...Ех какво ли не прави човека за власт и пари

47

Анонимен

преди 3 години

"Тежко изкуфелият дедо Байдън" НЕ думай! Щото дедо Тръмп хич не е тежко изкуфел!

46

Анонимен

преди 3 години

Смерикан Буда.

45

Анонимен

преди 3 години

"Какъв е нейният капацитет, да дава оценка за процеси, които не е доказала че разбира, дори минимално?" А с какво лудия Доналд показа,че разбира тези процеси дори минимално след 130 000 жертви на вируса досега?

44

Анонимен

преди 3 години

"Интересно от каква позиция на умения и познания в управлението изхожда тая пpocтовата женица (авторката)" Интересно това изречение дали иска да внуши,че чичо й лудия Доналд е умен и не е простоват?

43

Анонимен

преди 3 години

Брех много американофили се навъдили брех само помнете ,че те не ви бръснат за слива.

42

Анонимен

преди 3 години

"милата Мери с доста по-сериозните психични проблеми от чичо си" Милата Мери,дори да е с по-сериозните психични проблеми от лудия си чичо, както сам пишеш :), тя не управлява най-мощната държава в света и от нея никой не зависи. Въпросът е лудия бай Дончо с лудата прическа, излъчване и коефициент на интелигентност на първокласник нарцисист,че от него зависи целия свят.