45

Стига глупости...

преди 3 години

До Правят ни на будалиДвамата родители трябва да имат поне две деца, за да има нулев прираст на населението в България. За да има положителен прираст на населението в България трябва да има поне три деца в семейство.

44

до 48

преди 3 години

за това сега има милиардери, цялото покачване на производителността на труда от 1975 до сега в следствие на автоматизация и компютаризация е в техните джобчета, за това в момента Директор на корпорация в САЩ за Средно за 1 ден изкарва заплащането на подчинените си за година, т.е. а през 1970 на същата позиция си правил на година не повече 2 пъти повече от средната годишна заплата на подчинените ти. За това Средна Класа вече няма, а богатите стават по-богати.

43

До Направете сравнен

преди 3 години

Ами на 95% от населението трябва да се намери работа, иначе те не знаят какво да правят с живота си.Преди 200 години са били на полето. Сега там са само комбайни.Преди 100 години са били в заводите. Сега там са само роботи.Сега ги слагаш в офис-парковете, зад клавиатурата.Какво друго да направиш? Тези хора ще са нещастни, ако са пълни с време, което не знаят как да оползотворят.

42

Направете сравнение

преди 3 години

Едно време в канцеларията (от италиански) или офиса(по днешни стандарти) имаше само пишещи машини, преспапиета, печати, индиго, мастилници, станционарни телефони. И всичко си работеше. На 8 часов работен ден, 5 дни в седмицата.Сега, 20 години след дигитализацията, същият работен ден, същите часове, същите ангажименти?!За какво е дигитализацията, ако не облекчава работния ден на хората, обработващи данни?

41

една жена

преди 3 години

Да не искаш да живея като прабаба ти? Но тогава ще ставаш в 4 часа да впрягаш воловете, а не да се качваш в БМВ - то! Ще блъскаш, докато стигнеш 40 - 50 и при Св. Петър!

40

до 36

преди 3 години

Не се раждат хора които искат да работят,да създават блага,да творят/защото виждат,че труда им се изяжда от други/а се размножават се безхаберните които ще опоскат планетата.И край.

39

анонимна

преди 3 години

Какво сте нафрашкали минуси за това, че е достатъчно 1 - 2 деца? Кой ви знае дали и едно можете да издържате? Жените да не ви са крави, и немеца много правилно каза, че съвсем не всички искат да правят кариера, но работят, за да има сносни условия, а не жива мизерия, това ли искате, да не би да сте някакви *** и само да ядете!?

38

Ари Голдберг

преди 3 години

Поздравления с помоща на НПО-тата за 0-ла време успяхме да затрием вечният си враг!

37

До Моята пра-баба

преди 3 години

Никой няма нищо против белите жени да раждат като прабаба ти. Но днес стандартът на живота е друг. Поне половината български жени не биха ходили на работа, ако мъжът им можеше да издържа семейството.Ако се гласува закон, според който ще се дава 5-6-стайно общински жилище на всяко семейство с поне две деца, ако родителите имат минимум средно образование и ще им бъде подарено, ако родят трето дете, няма да раждат ли?

36

Анонимен

преди 3 години

Намаляването на популацията е мн. добро нещо. Проблема е, че при нецивилизованите стремоглаво расте. До 50 години ще ни залеят и претопят. Единствената надежда на цивилизацията са Китайците. Европейците са чао.

35

анонимен

преди 3 години

Винаги съм се чудел защо, нали има машини, автоматизация, един трактор например работел поне за хиляда души, защо животът не става по-евтин и се реве постоянно, както имаше коментар по-долу. Може би най-смисленото обяснение, че действително богатите намират начина да приберат де що пара има? Наистина най-добре 1- 2 деца, но да могат да се справят с живота си.

34

Анонимен

преди 3 години

Всяка, всяка, не е всяка. На всякъде муджахидините и унджубайците се плодат като зайцииии, хлебаркиии и мишкиии, по 4 жени и 20 деца, живеещи на социал в Европа. Менкат си се с 6 евра на месец, а белия роооб бачка за тях... ;)

33

Факт

преди 3 години

Проблемни са не страните,където намалява населението,а където расте!То и 4-5млрд са много за Земята,а да не говорим за 8-9!Трябва да се наблегне на намаляването на раждаемостта в Африка и Азия!А не да се разселват из белите държави!Белите страни от своя страна,трябва да помислят за възпроизводството си.Ако е нужно-и на индустриален принцип,пари и технологии имат.

32

анонимен

преди 3 години

И какво се шокирате толкова, да не би винаги да е имало десетки милиарди на тази планета - какво, ще трупаме отпадъци навсякъде, имам предвид и отпадъци като хора, защото повечето дето се раждат, си въобразяват, че трябва само да консумират, не и малко да се потрудят? Нямало кой да работи - че то и сега работят почти 70 годишни! Хайде престанете с това реване!

31

Анонимен

преди 3 години

Нали реваяха че имало много хора на земята. Сега пък реват че не се раждали достатъчно. Какво искате последно?

30

Правят ни на будали

преди 3 години

Какво лошо има в това едно момиче да завърши поне средно образование, да улегне като характер, което става не по-рано от 25-28-годишнавъзраст и едва тогава да си избере съпруг? Нали така ще прецени по-трезво с кого би живяла и създавала потомство.Какво лошо има, ако това момиче има професия и благодарение на нея носи у дома заплата. Нали тогава семейството ще бъде два пъти по-заможно и ще живее два пъти по-добре?Какво лошо има, ако децата са само 1-2? Нали така ще ги възпита и отгледа по-добре

29

Анонимен

преди 3 години

Четете в нета за "плана Калерги" ционистки план за унищожаване на бялата раса и християнството

28

анонимен

преди 3 години

Стига с тая раждеаемост! От километър се вижда, че колкото повече са и повече раждат, са толкова по-т.ъпи и не могат да се справят с предизвикателствата на новия свят! Това са глу.пости за пенсиите - при добри технологии и стига богатите да не прибират де що пара видят, ще има пари и за пенсии, и за всичко! Повече от 1 - 2 деца не трябва да има, защото от там нагоре за нищо не стават поради липса на време и възможности да се озаптяват, не ви ли е толкова ясно!?

27

Анонимен

преди 3 години

Само ***, гейове, у р о д и, брадати европейки, е кой да прави деца

26

Анонимен

преди 3 години

Не са само жените. И мъжете вече не искат повече от едно дете. Че и 1 им е много. Пречи да си ходят на ексурзийки и командировки с любовниците, по барове и дискотеки, по хотели и круизи.