98

Христо Христов

преди 3 години

До Ивана"Проста аритметика : САЩ и ЕС са с протестиращия млад български народ" - ти да не си злоупотребила с падо, та са те налегнали халюцинациите?!До Една БългаркаТо и за теб май се отнася същото с ес политиците, дето щели са съдят боко. Оня ден енп ти го казаха ясно.

97

мДА

преди 3 години

А това се отнася най-вече за президентската институция !

96

toma

преди 3 години

ОСТАВКА на фигуранта !!!

95

Анонимен

преди 3 години

Тиквуне,Тиквуне и тия (ЕС)те хвърлиха на кучетата,само не знам га паднеш от власт къде ще си харчиш заработеното(откраднатото)

94

Румбата палячото

преди 3 години

Да плюеш страната си пред някакви посланици. Представяте ли си Тръмп или Путин да съберат посланиците да речем на Франция и Германия и да започнат да плюят държавите си. Жалко същество.

93

Анонимен

преди 3 години

До чочосанБрат ми, ако протестиращите имаха каквито и да било успехи, постигнати по втория начин, щяха да с ГЕРБ. То има ли и един гербаджия, дето да е изкласил до сегашаната си позиция с интелект, качества, образование, знания или умения?

92

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта пак е станал за смях :)))))

91

Анонимен

преди 3 години

Така де. И като влезе прокуратурата в президентството и започна да ревеш, съкън да не ти изловят руските шпионииии.

90

Анонимен

преди 3 години

До 90Ти си неуравновесен и...т. Какво е това, заплаха ли? *** на психиатър..

89

До анонимния,(88)

преди 3 години

който съди другите,че са анонимни.Ами той и Радев така,страда от раздвоение.Когато прокуратурата гони хора от МС е добра,когато гони от президентството,е лоша.Следваш достоен пример,анонимни...

88

Избирател

преди 3 години

Абе, фърчилото, ти да не мислиш, че посланиците не четат и не гледат бг новини и не са те видели оня ден с юмручето как подстрекаваш към преврат? Верно си много кух!

87

До 92

преди 3 години

Хунта, защото е синоним на престъпна групировка. Болшевишка, защото гроб са отцепка на БКП, формирана от най-слабограмотните й членове - шофьори, охрана и прочее слуги. Нещо друго да ти изясня ли, полирано мозъче?

86

Че Гевара

преди 3 години

Другарю Радев, вдигна ли юмрук и на ЕС? Посланиците май ти вдигнаха среден пръст?

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81,Ако питаш протестиращите - 50000, най-малко. Това, че би трябвало да са по 20 души на квадратен метър за да е така, си го пускат покрай ушите. Стотина не са, повече са. Аз залагам на 3-4 хиляди.

84

komitataда

преди 3 години

те посланиците пък им дреме за БГ преместили го от другата страна

83

Анонимен

преди 3 години

До Хунта вънЛеле, каква компилация си направил. Хунта - какво е хунта, ще отговориш ли? И защо болшевишка? Харесва ти думичката ли? С последни сили нацията се бори, казваш. Леле, леле.... Нещо цялото ти съчинение май е под руска диктовка, а? Не им се понрави ERM2? Ами да, как ще препират париците сега.Мерак им е някакси да стане хаос, та дано се върне както беше.

82

До85

преди 3 години

А ти как смяташ"стари"Герберю,ще оцелее ли вожда?

81

До до 74

преди 3 години

Оцеляването ще го видим оцелелите. Вие не, защото няма да сте сред последните по обясними причини.

80

Личи си,че този

преди 3 години

човек е много объркан,а сега търси индулгенции от посланиците.На фона наличната му битка с Народното събрание,Прокуратурата,МС,водеща да раздор,противопоставяне,несигурност в страната,толериране на криминалния факторв търсене на съюзници,той апелирал за инвестиции у нас.Кой нормаленинвеститор ще хвърли големи средства,без да има сигурност,че те ще севъзвърнат.А при нагнетяване на ненормална обстановка от най-високо ниво-президент,воюване с висши институции,инвеститорите ще бягат другаде.

79

Анонимен

преди 3 години

Колко уплашени са герберските циреи, направо плюнка хвърчи от коментарите им. Иска ми се да не бяхте анонимни, защото да си симпатизант на гроб е живот, по низък и презрян и от този на най-долния роб. Имената ви трябва да се знаят от България и света.