11

Анонимен

преди 3 години

Новият слоуган на протеста от организаторите: Няма леви, няма десни, всичките са бесни!Още слоугани, по стари:Хвани единия, удари другия.От трън, та на глог

10

Другаре!

преди 3 години

До До 8Плячкосвайте "Билла", "Лидл" и "Кауфланд"! Юруш на маслините, сега ви е паднало!Не ги искаме тези търговски вериги! Искаме да пазаруваме само от "Берьозка" и, ако може, от кооперативния пазар с продукция от възстановените ТКЗС-та! Кой да работи в ТКЗС? Ами ще правим бригади бе, другари! Така, както навремето имаше 45-дневни бригади в строителството, задължителни за всекиго, включително и за пианистите и за хирурзите!И за да не бЕгате от хубавото, пак ще затворим границите!

9

пияница мистик

преди 3 години

Това русото лесбо срещу какво протестира? Срешу расизма и хомофобията. Божков затова ли ви плаща? Само срещу ГЕРБ, Бойко и Гешев ви каза Господаря комарджия че трябва да викате. Иначе ще ви спре парите и няма да имате за бира, патрончета с водка и ракия. То това правите на тези платени протести, особено младите

8

Им.бе.цил

преди 3 години

До ПозитаноУрааааа!Само така!Урааааа!Из-бо-ри! Из-бо-ри!Изборите ще ми помогнат ли с нещо да подобря положението си? Ми де да знам,важното е да става джумбуш!Из-бо-ри! Из-бо-ри!Урааааа!

7

Анонимен

преди 3 години

Плячкосайте някой магазин, банка или бутик, не е хубаво да сте толкова мирни и покорни пред мутрите.

6

Бре, че логика!

преди 3 години

Значи, през последните 2-3 дена хем са се случвали безредици, хем гражданите не са се поддали на провокации?Точно това ли е каза зам. директорът на СДВР или журналистите така са го разбрали?

5

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума и площадите ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването на ГЕРБ, Борисов и Гешев !!! Не подминавайте и шефа на МВР !!! Слава на БКП и лично на другарката Нинова , другаря Радев и щедрите ни спонсори - другарите Цв.Василев и Васил Божков !!!

4

Расист и хомофоб

преди 3 години

Само че такива като мен плащат данъци, за да има социални помощи за етноса.Такива като мен досега не са пропуснали нито веднъж да гласуват, включително и за онова Народно събрание, което смекчи отношението към хомосексуалните.При това, гласувам без някой да е плащал за вота ми.Държавата се крепи на гърбове като моя. И какво искам в замяна? Етносът и гейовете да не вилнеят, а да спазват законите, които дават възможност на такива като мен да пълнят хазната, но и да имат спокойствие и сигурност.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

някой се опитва да яхне протеста

2

Анонимен

преди 3 години

По-голяма провокация от съчинените стенограми на Гешев има ли БЕ, кратуни ушати?

1

Ебльо на 3 морета

преди 3 години

Страх ли ви е, че ще ядете дървото