72

ХМ

преди 3 години

Мачове не може с публика а протести може?! Риторичен въпрос, никой да не отговаря.

71

Анонимен

преди 3 години

БСП, протеста е срещу ГЕРБ и пипалата им, оплели трите власти. Протеста НЕ е във ваша подкрепа! Скрийте се, вие сте част от проблема, да не говорим, че сте напълно импотентни като опозиция!

70

ПроСоТо

преди 3 години

До ПижоПо скоро Румен Шведски се ослушва кога и откъде да забегне към Матушката си, че както е тръгнало...Току виж някой от съветниците му сключи споразумение с прокуратурата и предаде четата, обяснявайки как се изнасят секретни документи засягащи националната сигурност в посока Рассия!

69

Ниновка

преди 3 години

Румен Радев да подготвя пред президенството скарата и кюфтаците

68

Шумкаря

преди 3 години

Къде ще раздават оръжие и патрони ?А снайперисти разставихте ли ?Разузнаването следи ли Гешев и Борисов ?Даа спукана им е работата на мутрите!

67

Анонимен

преди 3 години

Да не дава Господ, но до месец, два ще се окажем в бергамския ад.Такива като теб ще се окажат в ада, наречен "какво съм аз без партията?" Няма ли го Бойко, ще трябва да си намерите истинска работа.

66

Помним бе

преди 3 години

Тези не се спряха, последното им фиаско беше с Noрешарски, после половин година народа не можа да ги изгони. Наглеци!!!

65

Анонимен

преди 3 години

Хиляди пенсионери ще хванат вируса , на площада , в автобусите ...И после ще го разнесат навсякъде в страната

64

Пижо

преди 3 години

Е, те сега стана страшно! Банкянският селянин има ли някакви договорки с Херо? Ще го изведат ли нелегално от страната или американците ще извадят техникаата от Ново село?

63

Анонимен

преди 3 години

До *** е абсурдНе бъркай глупостта с конспирация :)

62

До четвъртък

преди 3 години

Е американците просто гледат прогнозата за времето. В дъжд и буря не е приятно да подскачаш по жълтите павета. Хлъзгави стават.

61

Краварката е в левия

преди 3 години

МИ КИФТЕАТА И КЕБАПЧЕАТА ТАМ ЛИ ШИ НИ ДААТЕ ИЛИ ДА ОДИМ ОТСРЕЩЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТЯ , РУМЕНЧУ И ДЕСИТУ СА МНОО УБАВИ И ДОБРИЧКИ ЗЕР НЯКОЙ МАРТЕНИЧКА МОЕ ДА ИЗКЯРИМ ......

60

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Клатете, клатете лодката! Като се обърне и се нагълтате с вода, даже помощ нама да можете да извикате!

59

Хейтър

преди 3 години

Че как така в Събота? Мустафата каза, че протестите ще са до 16-ти. Да не синковецът на Корни изненадващо да стане персона нонграта.

58

Мхм

преди 3 години

Ще има ли бира и кебапчета? Не съм фен на бесепето, ама ако са без пари ще мина. Имам и една фланелка с извънземно и летяща чиния. Мисля че ще е вървежна.

57

Курнелия е абсурд

преди 3 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

56

анонимен

преди 3 години

Ееее, тия коронясаха, ама не се предават! Протести, митинги! Защо обаче им се връзват младите хора, да ги бият по улиците на София?! Четете най-новата история на България, тази след 1989 г!

55

Анонимен

преди 3 години

Имат ли разрешение да си провеждат пенсионерското събитие в София?

54

Анонимен

преди 3 години

САМО ТАКА.

53

Анонимен

преди 3 години

В крайна сметка Бойко от Северна Македония ли обединява нацията, Радев я разедини, но Бойко защо си направи сложен живота когато го нападна?БСП са в патова ситуация от години, само ще се изложат ако докарат бусове от Бузлуджа.Пример бусчетата с подкрепа за биг Бос :)