23

До 17

преди 3 години

Пише се "не може", бе, песоглавец! Неграмотен си като на Бойко електората, ама се пънеш, че си успял. С кое си успял? Да си обуеш мръсните чорапи ли, шефче?

22

Анонимен

преди 3 години

До 8Не може да си по-далеч от истината, но не тук е мястото където да ти се доказвам. Като ти гледам изразните средства ми става ясно от коя прослойка си. Хайде връщай се във фитнес и да не забравиш да ходиш като голямата работа с разперени ръце и да си мислиш, че си голямата работа и всички ти се възхищават :)))

21

Анонимен

преди 3 години

София не е твоя, че да казваш кой да идва. Морето и планината плащат огромни пари в бюджета, а бюджета най се харчи за София. Такаче едвали ти ще определиш кой е Софиянец. Като почнете сами да се издържате там тогава, ще казвате нещо.

20

Анти-мафиот

преди 3 години

Не "затваряне на заведенията", а затваряне на ШАЙКАТА в ЦСЗ!

19

Софиянец

преди 3 години

До Анонимен 16Ако всеки, който идва да живее в София автоматично става софиянец, то тогава не може да има знак на равенство между софиянец и шоп, защото "шоп" е етногеографска подгрупа, характерна със своя диалект, фолклор, традиции и характеристики. Не може хем да са всички софиянци, било то откъдето идват, а и в същото време да са шопи. Абсурдно е. Аргументът ти е слаб, за да не нежа, че нямаш аргумент. Дори това, че ме наричаш "кълвач", не променя това. ФАКТ!

18

Анонимен

преди 3 години

Целият свят гърми с епидемия... Тея оръхляци ми се събрали там с бирите и много интересни.Поне се научете да говорите правилен Български език в тая София,като имате големи претенции за него.

17

Анонимен

преди 3 години

Ти си тоя дето се напъва :) Аз бе обсъждам успели хора. Ти си напъващия се ***. И такива, като тебе на площада. Банда безхаберници. Един неможе да си подреди изречението, какво иска. Балъци.

16

Анонимен

преди 3 години

Само че не са десетки хиляди, а няколко хиляди.

15

Анонимен

преди 3 години

Какви шопи са си в София бе кълвач. Софиянец означава човек живеещ там. От къде е дошъл няма никакво значение. Факта е че не спазвате нищо там и се правите само на умни, а сте едни селяяци всичките. Поведението показва повече от думите. Цяла България ви вижда, колко ви е акъла.

14

Анонимен

преди 3 години

С такива клошари като този туризъм не се развива.

13

Анонимен

преди 3 години

Тоя на *** ли го играе..поредния алчен гербаджия..като влезе в дискотеката заразоносител и без маска в затворено пространство и за цялата нощ ти издишва вируси с термометър ли ще спре заразяване или с виртуални проверки... като дрънка поне да не се прави на загрижен..ясно че си гледа паричките...не сме ***

12

Анонимен

преди 3 години

Долу шайката!Съд и затвор!

11

До 8

преди 3 години

Я смесвай малко валериан с тия анаболи, че ще получиш инфаркт от толкова напъване

10

Анонимен

преди 3 години

Няма как да ме накарате да си седя вкъщи, заради мутри, леки жени и пияници.

9

Ина

преди 3 години

Търся работещ бръснар да подстриже и избръсне това недоразумение,че е много неприятно да го гледа човек.Плащам веднага.

8

Анонимен

преди 3 години

До 3А ти си лицето на неуспешния човек. Никога нищо не създал... Завистлив и ненужен. Като създадеш, нещо и плаща заплати тогава, ще има думата ти стойност :) Сега си само един мишкарник на който всеки успял човек му е крив.

7

До 5

преди 3 години

Това са 200 човека дето са събрани там да са шумни, вчера минах от там. Нищо не дестабилизират.

6

Анонимен

преди 3 години

Срещу рафито на кънчев, до грамовете сладки има едно малко италианско бистро, където правят най- добрата паста с червен сос в София. В самото рафи съм ходил веднъж, отварям меню ферман, посредствено сготвено, не повторих.

5

Анонимен

преди 3 години

*** шопи. Заради тях цялото море и хората там, ще пострадат. Никакви мерки не спазват в тая София. Тръгнаха по празниците, седат на магистралите, а за капак и се събират хиляди на бемзислени протести... Сякаш знаят, кой или какво ще променят. Поредните малоумнии опити да дестабилизират държавата. Нищо повече не правят. ***. Доакто се правите на интересни България, ще загуби милиарди от туризма.

4

Анонимен

преди 3 години

Бойкот на "Рафи", чийто собственик е тоя. Да се изяде