57

Анонимен

преди 3 години

Гергов предложи НИНОВА, АМА СЕ СКАРАХА ЗА .....ИДЕЙ ИЛИ ПАРИ? МАЙ ЗА ПАРИ, ЗАЩОТО И НА ДВАМАТА ИДЕЙТЕ МИНАХА ПРЕЗ СДС,МОЖЕ ДА СА БИЛИ ТАМ АГЕНТИ ПОД ПРИКРИТИЕ. БОЖЕЕЕЕ СМИЛИ СЕ НАД МАЯ НАРОД, СТИГА СА ГО ЛЪГАЛИ ТЕЗИ ЧОВЕКОМРАЗЦИ!

56

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

55

ай сик тир

преди 3 години

,,1. Приемане на Годишен финансов отчет на БСП за 2019 г." Другарката Нинова окраде партийната каса и мълчи като кому.нист на разпит , но иска прозрачност и да управлява държавата .

54

предатели

преди 3 години

На всички тези Нинова дръпна паничката и я ненавиждат.Готови са с дявола да се съюзат за да цоцат.Заради техните схеми и набутването на Станишев в Европарламента,голяма част от хората се отказаха да гласуват за тях.Борисов умно си изигра картите с Гергов,като му наля яко пари .Тези,нямат място в БСП!

53

Анонимен

преди 3 години

Кой даде на ДОГАН 1МИЛИОН ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ХИДРОЛОГИЯ? КОРНЕЗОВ КОМЕНТИРА '' Може да е морално укоримо , но е ЗАКОННО СЪОБРАЗНО!''Искате още от СЪЩОТО-ХАЙДЕ ДОВЕЧЕРА НА МИТИНГА! ДАЙТЕ НА МАФИЯТА ШИРОК ПЪТ КЪМ ВЛАСТТА, ПОСЛЕ пак на площада да питаме КОЙ,ОГРАДА НА ПАРЛАМЕНТА И ОБИКАЛЯНЕ КАТО БЕЗМОЗЪЧНИ.АМА КОЙ НЕ ПОМНИ ВСЕКИ ПЪТ СЕ ИЗГАРЯ.ТИЧАЙТЕ НА ПЛОЩАДА ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ЧЕСТНАТА КОРНЕЛА ДА ИЗПРАЗНИ И Д РЖАВНАТА ХАЗНА КАТО ПАРТИИНАТА КАСА

52

Анонимен

преди 3 години

До Защото е лъжа!Кое е лъжа бре? Че Нинова приватизира и окраде Техноимпекс ли?

51

даааа

преди 3 години

и отново познатия сценарий,поредната употреба на млади хора между 20 и 30 години,за преразпределение на баницата от старите комунисти от БСП,СДС,ГЕРБ и другите подразделения на хидрата БКП,след разместването, НИЩОО,младите порастват,поумняват или стават част от търговската система,след 10 тина години идват други 20-30 годишни,цикъла се завърта,има нови употребени млади хора,иТ.Н.И така вече 30 години,старите тарикати стават милионери,младите с пръст в уста,или се спасяват в чужбина или просто остаряват мълчешком,просто МЪКА,и това е защото не се извърши преди 30год.генерално прочистване на ко

50

Защото е лъжа!

преди 3 години

До 34

49

34

преди 3 години

До ПОЗНАВАЧАбе то коментара ми за Нинова беше точно за приватизацията-кражба на Техноимпекс ама незнайно защо го изтриха.

48

Гражданин

преди 3 години

Тези жалки подобия на социалисти са организирани спешно от мутрата, за да му помогнат в труден момент. Станишев ли не знае, че само преди две седмици същите тези хора, които днес искат БСП да се позиционира не разрешиха на Нинова организиране на протест, а искаха кръгла маса с мутренското управление. Тези нещастници ли не знаят, че само едно червено знаме да се издигне на протеста и на другия ден няма да има толкова хора. Нинова с цялото ръководство на БСП бяха още първия ден на

47

ПОЗНАВАЧ

преди 3 години

До Анонимен 34Само смени Кирчо Добрев с *** Нинова, и ВЕЦ Топлика с Техноимпекс, и получаваш "обратната" страна на медала. Венсеремос, серемос, това е за балъците по форуми и площади, истината е Рафаело в Щатите и сухото у джеба...

46

Анонимен

преди 3 години

Комуниста от Банкя се нуждае от помощ и т.н комунисти му подават ръка за помощ да не би да падне модела за крадене!Да не забравяме 48 млн дадени на Гергов лично от Бойко.Да не забравяме кражбата на панаира в съдружие с Цацаров.Мафията се събира за да даде отпор на гражданите.

45

Анонимен

преди 3 години

Миков е честен човек, Виденов също,но тези са невъзможни ЗА МАФИОТСКАТА СТРУКТОРА-БКП И ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ ОТ ДС И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ.

44

Анонимен

преди 3 години

КОРНЕЛИЯ-ГЕРБ СЧУПИХА ДЪРЖАВАТА! КАК оставихте БГ:фалирана КТБ 4 милиарда, ПОРЪЧАНИ ЗА 3 милиарда ОБОРУДВАНЕ за БЕЛЕНЕ, ПЛАТЕНИ от ГЕРБ,спрените ЕВРОФОНДОВЕ И ЮЖЕН ПОТОК за корупция. НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ,ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ ОТ ОВЧАРОВ, И НЯКОЛКО ДРУГАРИ НА ОПАШКА СЛЕД БУЛГАРГАЗ ДА ПЕЧЕЛЯТ ОТ ЗАКОННИ КОМИСИОННИ.Вие пак искате ВЛАСТ. ИСКАТЕ ДА МАХНЕТЕ ГЕШЕВ, ЗАЩОТО САМО НА НЕГО МУ СТИСКА ДА ВИ НАТИСКА.

43

И.иванов

преди 3 години

мутрата - Малък Шошо - сикаджията от Шумен, там ли е бил?Дето СерГей искаше да го прави министър на МВР и нарада се надигна и ги помете , помните ли ??? Или пак къса памет ?

42

Анонимен

преди 3 години

Тея 1 партия не могат да разделят, а искат да управляват цялата страна.

41

Поздрав от Карлуково

преди 3 години

Тези ***, водени от този на снимката, то масончета и предатели разни, не са и няма да бъдат бсп.

40

Пешо Пешев

преди 3 години

Сергей Станишев, Димитър Дъбов, Георги Гергов, Кирил Добрев, Красимир Янков, Калоян Паргов, Атанас Мерджанов, Михаил Миков, Георги Пирински - ТЕЗИ ИЗМИКЯРИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЪСИПВАТ ПАРТИЯТА!!! ВЪН ОТ БСП, ПРОДАЖНИЦИ!

39

Гражданин

преди 3 години

Ама то е ясно, че голяма част от протестиращите не искат да имат нищо общо с БСП. Само че тъ.пата и нахална Нинова не го разбира.

38

Анонимен

преди 3 години

Разумните хора в БСП искаха да спрат глу.постите и вакханалиите на Нинова, но явно чугунените кратуни там са повече.