375

защо

преди 3 години

"защо, когато градим стабилна перспектива на държавата, те не виждат перспектива за своите деца "Елементарно Уотсън. Всеки си гледа нощното шкафче

374

Анонимен

преди 3 години

Това е най слабият президент на България в историята ни! Ролята на президента е да е мъдър обединител на нацията, а не комплексар! Когато НСО вози Деси да си пазарува парцалки - не беше проблем? Президент със свит юмрук - срещу кого?Иска му се да е като Бойко, ама много не му достига!

373

Анонимен

преди 3 години

Сегашното управление на Бг може да се сравни само с това на Ленин, Сталин, Брежнев и Тошо, няма никакви разлики ! Водачът на "стадото" сам създава култ към него, сам се хвали, сам решава, сам нарежда, останалите покрай него само слушат и прибират пари за послушанието си, едни пари които осигуряват бъдещето на фамилиите им много и след тях, в това правителство няма специалисти има само авантаджии свикнали да лазят и да коленичат пред бандити и измамници !

372

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли е Т'ЪП българинът, че още не е разбрал, че го управляват безпардони крадци и бандити ? Имат право ХОРАТА по света да наричат българите стадо ОВЦЕ, не е случайно, че шал'варите са ни мачкали 500 години, защото вече 76 г. не разбира все още, че ни мачкат червени бандити "преоблечени " като демократи в най-различни партии създадени все от БКП в сянка ! Не можете да мислите реално с главите си бе овце, затова сте овче стадо и не трябва да се обиждате от истината !

371

Анонимен

преди 3 години

Като перископ е в главата. Мята очи на посоки. Едно към вожда..какво ще каже , едно на улицата! Язък трябва и трето, за да мята и към шкафчето! Метна ги Боко , не дели,дели на едно

370

Freeman

преди 3 години

Таа е избрана с 5-10 хиляди гласа, като част от няква листа. Радев е избран от 2 милиона, гласували лично за него. Разликата е не в пъти, а в порядъци. Не е редно джyджeто да казва на великана какво да прави.

369

Анонимен

преди 3 години

Ти гледай да не го направи че ще ви измете здраво а ти ще отидеш на едно друго поле (на нивата). Аман от калинки ей. ОСТАВКА И СЪД

368

Варна

преди 3 години

Проблема на мафията е че ни мразят и че ни имат за прости. Според мен мафията ГЕРБ подцени ситуацията.

367

Анонимен

преди 3 години

Ама това е фокус!Същите,които управляваха с ГЕРБ,сега клатят правителството на ГЕРБ,защото не са във властта,а и търсят отговорност за кражбите на олигарсите им,та кого сменяте,ви питам? Ще гласувате за същите от които ревяхте,но сега те ще са зад други партии,обаче същите ще ви управляват!Това е.

366

Анонимен

преди 3 години

Дариткова, не нарушавайте конституцията ако обичате!!!! Кой да излези или влезе в президентсвото го решава Народно събрание и НАРОДЪТ!Ама Вие съвсем психясахте след като се вземате пооделно за НАРОДА. А? Може да сте 1/6987000 част от народа ама има още 6986999/69867000 части, които няма как да заличите. Да и децата и старците слагам! Децата имат ПОТЕНЦИАЛНО право на изказ защото те са в бъдещето а Вие като гледам сте се запътили смело към МИНАЛОТО. Сигурно и безвъзвратно!!!!Дай Боже!

365

Радеф в арестс

преди 3 години

Тук не в русия нито украйна или турцияИмаме закони, правов ред, парламент, прокурор, съдНезависими институцииВсеки който ги успорва да заяесе дело с доказателства.Ако подстекава към бунтове - В Ареста

364

не думай

преди 3 години

Коварни до последния си дъх. Ела, слез от президенството, и ти обещаваме честен двубой. Няма значение, че на 2рия ден ще пратят Гешев с шпиц-командата ще вкарат Радев в ареста, без причина или не. И него, и всеки негов съмишленик, ако могат. Няма кой да им се върже на подмолните номерца. Време е за промяна.

363

Протестиращ

преди 3 години

Мъка другари мъка...до лудия Йоло Денев ли опряхме ? Нинова закривай и гаси лампата !

362

Анонимен

преди 3 години

Офцата не може да включикакво следва.

361

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябва да бъде прогонен сритници в задникка. Какво не вихаресва осранни джурналюги,дупетати, политолози и социолози?

360

Анонимен

преди 3 години

Много правилно е постъпил президентът,след като борисов е изпратил прокурорв президентството.Трябва да се работи за свалянето на борисов от власт -- едновредно за българия мекотело, което самоизпълнява нареждания от вашингтон,без значение дали са в ущърб на България.

359

Протестиращ срещу ?

преди 3 години

Долу Прокурора и Правителството ! На тяхно място Йоло Денев с неговия Бог Тангра и шофьора на самолет станал без психотест Руменчо ! Слез Боже и си събери вересиите !

358

Анонимен

преди 3 години

410Антибългари те и руските агенти, ван от президенството.Не става дума да е човек на ГЕРБ, а да не е руска ***, като Гумен Радев.

357

Зозо

преди 3 години

да излезе от президентството, да си намърдате вие някой калин там, а? Добър опит :))))) защо вие не влезете в затвора да проверите как е

356

Анонимен

преди 3 години

Бай бай блатная, горчивия вкус от теб ще отмине.