78

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/25Абе комплексар неграмотен, защо трябва да гледам кой кого подкрепя? Ти собствено мнение нямаш ли си или викаш си ви е фамилна черта - дядо ти за брежнев, баща ти за горбачов, ти за вебер?А относно вебер, по-долу писах, че даже некадърната урсула, от която меркел се отърва като я прати в брюксел, явно е по-предпочитана от него. Ситуацията е все едно хамстерът да подкрепи нинова (което не става, защото нинова има топки да му се опълчи, за разлика от банкянския ибрик).

77

Аз

преди 3 години

Манфред Вебер , а за банкнотите от 500 долара и кюлчетата злато, подкрепяте ли го?

76

Лицемерие

преди 3 години

А защо ЕНП не ни подкрепи за пакета Мобилност,а ни за биха в земята?!

75

Тони Мигусмукаро

преди 3 години

А,,,имах си хас!хахааа..Вие и ба мигленчето кривусуратата дадохте медали че затвори аец!тя вашта е ясна!

74

Анонимен

преди 3 години

Обичат да ги ... с 200!

73

Анонимен

преди 3 години

Тия така викаха и за Марио Рахой в Испания , па сега цялото ръководство на партията му е в панделата за по 30 годинки

72

Анонимен

преди 3 години

Каква икономика?

71

Анонимен

преди 3 години

Тези ги е стрх от този престъпник и затова го подкрепят да не им се алйчи нещо и Гешев да ги подгони...

70

Факт

преди 3 години

Знаете ли колко ми пука че тези чаф.ути подкрепят хунтата!

69

Да

преди 3 години

Срам и позор..

68

Анонимен

преди 3 години

Манфред Вебер плаща ли данъци в България, ползва ли "услугите" на независимата българска съдбна система, ползва ли услугите на българското здравеопазване и образование, че да дава оценки за напредък и да дава подкрепа?

67

Ф.С.В.

преди 3 години

--Странно е!! - един Диктатор да се бори за "столът" си - А Те да казват че води борба с КОВИД!! чак ме напушва на СМЯХ!!!!!!

66

гост

преди 3 години

Що ми прилича на фалшива новина. В противен случай ЕНП заявяват , че подкрепят престъпници. *** майтапа.

65

До 51 и подобни

преди 3 години

Какво им е на събитията бе другари млади ? Кучетата си лаят,керванът си върви ! Вие помните ли при Тошо,Луканов,Попов,Беров,Виденов ,Симеон,тройната,Орешарски къде бяхме и колко пъти тръгвахме от нула.Сега да има нещо подобно ,освен вашето крякане и търсене на кусури?Само слепец или пъпчив пубер не вижда разликата!....Слободия до шия и презадоволеност и нищо не било в ред -в сравнение с кога и кой бе мушмороци.Като няма аргументи и се минава на обиди!!!......Да ти имам езика,голобради , клоуне!

64

саки

преди 3 години

Групата на ЕНП,напълно подкрепя Бойко Борисов в борбата с коронавируса.Здраво братчеди,в България битката с Бойко Борисов вече няма нищо общо с коронавируса.А С КОРОНАТА НА ТИКВАТА!

63

Анонимен

преди 3 години

*мафията

62

Анонимен

преди 3 години

значи ЕНП подкрепя открито магията

61

Кукловодите говорели

преди 3 години

Да видиш ти. След като ни натрапиха вечния резил да имаме за министър-председател мутропожарникар и с това показаха максимално грубо истинското си мнение за нас, още защитават безочливо тази шайка, затънала в дива африканска корупция. Не че можеше да се очаква нещо друго.

60

Мунчо

преди 3 години

Комунизмът си отива.Комунистите са в паника.Иде ред на сервитьора.Кой ял,пил и неплатил,шут с коляно през *** и навън през стапълата.Божков сбега,преди да дойде сервитьора и мина метър...за сега.Ми,другари,на революция да защитим другаря Васил!

59

Мен

преди 3 години

Немците подкрепят ГЕРБ, защото Бойко е послушен и дори с 8 гласа от партията им избраха Урсула фон дер Лайн дето е немкиня и я внедриха в системата на ръководен пост. Преди това беше министърка на отбраната в Германия без за има каквито и да било познания в областта и пръсна луди за консултантски фирми, които да й казват какво да прави в това министерство.