68

Анонимен

преди 3 години

Ако имахме правова държава и върховенство на закона нямаше да се налага Радев да излиза и да казва истината, но, както той отбеляза: "Пъзльовците умират всеки ден, а смелите веднъж."

67

Анонимен

преди 3 години

Боже опази ни от комунистите!!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Долу мутрите! Нов народен съд за хунтата!

65

неграмотен

преди 3 години

До БДЖ Софиянеграмотен си , хора като теб нямат право да призовават за каквото и да е п.с трий модераторе , па дано в пилешкия ти мозък проблесне истината ,че си пионка

64

Анонимен

преди 3 години

До БДЖ Софияче откога бсп се смята народа на българия? егати и противната "личност"! на изборите, когато герб отново спечели, тогава ще ви видим - червени мухоморки!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Тази червена овца ще опорочи протестът на гражданското общество против 31 години разсипия на България особено последните 11 години.

62

Анонимен

преди 3 години

Радеф със свит юмрук призовава към въоръжена борба!Типично за най гадните времена на комунистите да свалят законната власт!Ах Костов защо не я закри тази партия 1997 година?!Сега да и сърбаме попарата и да проваля България!

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Колкото законно беше избран президента.

60

БДЖ София

преди 3 години

Цяла България трябва да излезе на протес за да има резултат до победата на НАРОДА.София не може сама да победи мафията и хунтата.Власт се взема с сила.ГЕРБ държи полицията ,ще бъдат насъскани срещу народа беден.

59

Анонимен

преди 3 години

На избори се гласува ЗА някого, а не противл Който го разбере най-после, ще спечели следващите избори. По Дарик в момента, синът на Станко Тодоров призовава за подкрепа на президента. Изводите - всеки сам.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Колко ЗАКОННО ''избрано''?!

57

Народна мъдрост

преди 3 години

Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, не давай власт на комуниста защото тогава всички ще са голи, боси, жадни и гладни. С изключение на управляващите комунисти!

56

Анонимен

преди 3 години

Кво ще сваляш?Има законно избрано правителство!?

55

Анонимен

преди 3 години

Най-после агресивна опозиция. Бях помислил, че са умрели, от апатия ли, от страх ли. Трябва да сме безкомпромисни срещу фашистите и мутрите от ГЕРБ, след като те подгониха всички несъгласни по такъв брутален начин. Първо бизнесмени, после политици, накрая и лекари започнаха да преследват. Едни ги гонят с мутри, преоблечени като прокурори, други с подписки, трети със компромати. Този фашизъм трябва да спре, а ГЕРБ да бъдат отстранени от власт.

54

Командващ парада

преди 3 години

Бай Йоло Денев,комендант баджанака,той си знае!Резидентът рече!

53

ЦК на БСП

преди 3 години

В таз световна криза да свалим Бойко защото ни предстои икономическият резултат за който да е виновно служебното правителство и напролет ще си изберем пак Татовия ученик чист и неопетнен

52

Анонимен

преди 3 години

Уф пък и тая... Яд ги е, че не крадат те. Това е цялата работа. Ама не сме тъnи и им знаем и техните далаверки. Помним. А сега усетиха опасността, че няма да могат да си въртят схемите и "айде, народе, протестирай, че ние да сме добре". А, нема нужда! Колко пъти ще гледаме един и същ филм?

51

Анонимен

преди 3 години

Кажете кое БСП свиква митинга?Защото има и две гербаджийски бесепета.

50

Корнелия

преди 3 години

не ни вълнуваш. Хората протестират срещу групировката на цар Тиква и желаят нормален европейски живот и нормална правова държава. Ще е гот да се избиете герберски фенчета и червени фенчета , едните на дрога , другите на алкохол. И накрая да мине нормалното шествие на разумните българи , които са на вода и са фенове на нормалността. Долу мафията и извращението ,което ни управлява наречено герб.

49

Анонимен

преди 3 години

Ще жерват и малкото си останал електорат от алчност - смърността от ковид се покачва доста след 50-60 години така че стачкуващите да си знаят че Корнелия и Радев няма да им държат ръката в болницата. Въобще момента не е подходящ за такова дестабилизиране на държавата но явно са много гладни вече...