99

Връзката е, че

преди 3 години

не сме в Шенген, защото решението е политическо, а не се касае за граници, сигурност и техника. Причината е Холандия и е само политическа, а нито Гърция, нито Италия, нито която и да е страна от Шенген е по-добра в контрола по границите от нас. Даже, като казах Гърция, няма държава в Европа, която да е толкова зле по отношение на достъпа на бежанци през територията й до съюза. Еврозоната е развития ЕС, останалите са Източна Европа и гетата. Дания няма нужда от еврото, за да бъде в топ 10,ние ДА!

98

Христо Христов

преди 3 години

До Ей, много разбирачиЯ обясни каква е връзката между еврозоната и шенген, че малко ми убягва...Отделно, каква е разликата дали те обират с централната монетарна политика на ецб, определена за незаконна от немския конституционен съд, в най-съществената си част и нашенските мутри?!Аман от безродни брюкселски пропагандатори, деца на безродните московски агитатори!

97

Цензурираха ми комен

преди 3 години

тара, звездичките е Първа Инвестиционна Банка, *** на Цеко. Вече и *** ли стана вулгарна дума или от Банско си плащат за това?

96

Ей, много разбирачи

преди 3 години

България и без друго е във валутен борд и, дали се казва евро или не, е вързана към него. Еврото ще ни даде защитата да сме регулирани от ЕЦБ, за да може точно мутрите да не направят още веднъж КТБ с ***! Освен това, еврозоната е още една стъпка и към Шенген. Излезте малко от селото си и вижте поне Европа като общност. Никой вече не може да оцелее локално, а оцеляват само съюзи с общи регулации и фондове за защита. Или да се връщаме в СССР, или да ни командват от Истанбул, а?

95

Анонимен

преди 3 години

до 99Ами аз съм в Гърция и Германия 21 години вече, кой да питам бе, баси... А бе я излезте от тази кочииина на вожда дет ви лъжат всеки Божи ден и си отворете дзъркилите малко за света. И да искам не мога да си сменя кръвта - българска е и се гордея с нея и историята си, но хайде стига с тази грандоманщина. Навсякде другаде живеят по-добре от нас в пъти - колко още ще се лъжем. Гърците, испанците и италианците взеха кинти в пандемията, ти колко взе там бе, баси...

94

Анонимен

преди 3 години

Бай *** затова спи с евраци под възглавницата и си ги трупа в шкафчетата. Българина стана отдавна роб и *** на тази мафиотска и мутренска държава.Мутри вън !

93

Анонимен

преди 3 години

до 96 Купил съм си апартамент в Атина и Щутгарт, зимата съм в Атина, лятото в Дойчланд. В кочииината няма да се върна с цени от друга галактика и мутри на всеки метър. Апаратамента в Пловдив съм го отдал под наем на символична сума на бедни и готини хора. Замислям се да го шиткам и да си купя още един в Атина до морето, но сърце не ми дава. В България никога повече няма да се върнааааа....

92

До 98

преди 3 години

Явно искаш да те морят за по 300 евро и да плащаш в евро в магазините.Що си мислиш, че ще цъфнем и вържем с еврото - *** питай гърци, испанци, италианци...Баси!

91

Анонимен

преди 3 години

до 95Иска ти се ***, ама с това левче - руско име, плащаш като шейх по магазините в умрелия Тиквостан, и те морят като куче за 600 лева...

90

До 93

преди 3 години

Ти на почивка ри ходиш или да се радваш на цените в Лидъл

89

Анонимен

преди 3 години

от 93Да не ви пиша какви са цените в Германия и колко е по-евтино от левчето в Българи, че ще ви падне шапката...

88

до 88

преди 3 години

До Анонименако гърците излезат от еврото от това ще спечели Европа,която им дава кредити , но Гърция без евро ще фалира и трябва да продаде островите си за да оцелее като държава.Дреги вариант да върне беломорска тракия и частите от македония срещу заплащане.

87

Анонимен

преди 3 години

Идете в Гърция на почивка, влезте в Лидъл и вижте какви са цените там. Пържоли 1 кг. - 3.50/4 евро, сирене 4 евро, кашкавал 7/8 евро, яйца - 0.16 цента, картофи - 0.50 цента, домати - 0.50 цента, Бял боб лидъл 1кг. - 1.76 евро, увира за час. Майонеза Хелмас 700 гр. - 2.40 евро буркан. Олио 5л. - 6 евро. Захар 1кг. 0.80 цента. Мляко прясно 1л - 0.90 цента. Кисело 1кг. цедено - 2.20 евро. Хляб - 0.50 цента. Пилешки дробчета 1кг - 1.60 евро. Нес кафе 200 гр -3.99 евро. Цени в Атина. Аде левче...

86

да ама не

преди 3 години

Щом цените от лева -същите в евро и заплати и пенсии от лева -същите в евро. иначе умираме прави!

85

Анонимен

преди 3 години

четох, четох и установих че хората хал хабер си нямат от евро и неговите последствия за народа и за държавата България. Може би се дължи на това че в БГ малко се припознават за българи, дойде ново опростачено поколение на което не му пука за държава и история, за род и Родина, просто искат евро, лукс, барове и ресторанти.Някой са се устроили на държавна работа и си кютат да са добре и не ги инетресува накъде вървим.

84

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

Това е друга легенда, за която ни се разказва.Силно корумпирана държава никога няма да получи еврото.Това е невярна новина за разпространение на фалшива надежда.Няма евро за корумпирани страни !!!

83

Пачка

преди 3 години

Обявена е обществена поръчка за доставка на повече и по-големи шкафчета.

82

Анонимен

преди 3 години

гърция и да иска не може да излезе точно заради еврото, завинаги е заробена, скоро малкия бизнес ще бъде окончателно унищожен, всички ще работят за жълти стотинки на едрия собственик, туризъм, хотели всичко ще се държи от няколкото големи либерастки акули в сащ или техни послушни лакеи.ако не можеш да се учиш от другите ми направи нейните грешки и после ще те слушаме ти как ревеш. аре прав ти път, на кой му пука за ***.

81

гост

преди 3 години

До АнонименМного интересно къде виждате в една *** народ , а камо ли независимост?

80

www

преди 3 години

На руските *** направо им се плаче. Курса рубла/евро е толкова волунтабилен, че за хляб няма да има. Ех, свърши живота!