18

Бау

преди 3 години

До 12 Наричаме ви "***", защото се държите като такива ... Не може целият свят да пламне. Стотици хиляди лекари да виждат проблема и наш ... *** да се удари в гърдите и да каже - "лъжа е!" ...

17

Анонимен

преди 3 години

Не бе, Джони, ако носиш маска, няма да си изплюеш вирусите че да заразят и други. Затова е маската, затова ми пука, затова в Южна Корея спряха развитието за две седмици, понеже в Корея няма *** и хората носят маски и не мрънкат и живеят като цяло нормално.

16

Анонимен

преди 3 години

До ГаньоДобре отиди си вкъщи заключи се и се скрий под леглото животът няма да спре заради хипохондрици.

15

Фактите

преди 3 години

Не знам за митовете, но фактите са повече от красноречиви и се виждат по цял свят - нищо не пречи не вируса да се разпространява. И с маски и без маски - все същото, и в Бразилия, и Англия, и Индия, и в Швеция и в Холандия - все същите цифри.

14

Анонимен

преди 3 години

Пием водка.

13

Анонимен

преди 3 години

До 10Пиша за да може хората да разберат че когато ги носят риска да се заразят се покачва.

12

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус май наистинае измама щом разни сополанковци наричат хората *** толкова им пука и за здравето на тези *** всичко е измама за да се налага контрол да не кажа тирания над масите.

11

Анонимен

преди 3 години

Опасен мит е кацането на луната.

10

до 9

преди 3 години

аз Искам да съм Информиран, на тебе като не ти изнася - не чети статията, кой те кара да кликаш, че и коментар да пишеш?!

9

Анонимен

преди 3 години

Маските са опасни за нашето здраве.

8

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да спрете да пишете за тоя вирус? Садисти ли сте, че ви доставя удоволствие да травмирате и побърквате хората? Знаете ли, че в цивилизованите страни тази новина отдавна не е номер едно, и почти не се пише за нея. Вие сте манипулативна медия, лъжете, триете коментари, които не Ви изнасят, и на всичкото отгоре журналистите Ви преписват готови статии и са неграмотни.

7

Анонимен

преди 3 години

Типично елементарно мислене на хора с първичен интелект.Щом като не го виждам, значи не съществува. Истината е, че малко хора в България са преживели война и всичко им изглежда като някакви фантазии и измишльотини. Хора без елементарен инстинкт за самосъхранение и съхранение на близките хора и обществото.Ей такива личноси първи дават фира в екстремни ситуации.Чалгата и бирата в кръчмата са по-важни от здравето.КОВИД-19 е тест за интелигентност.

6

експерт Кунчев

преди 3 години

стойте си вкъщине излизайтене ходете на работазавийте се под юрганазадължително с маскастойте обездвиженипийте успокоителни за стресанадувайте наргилетаразпускайте с мариийуАнаи ще Ви спасимайде че трябва пак да ида до моретотози път се надявам да не почервенея като миналия път

5

Анонимен

преди 3 години

Ако постоянно пиша в днес.беге коментари за "просто грипче" и за това как евреите и Бойко Борисов ме манипулират, за да ме чипират, то тогава вирусът няма да не хване!

4

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайска БелоДробна ЧумоПроказа Уханска Смърт.Добър Вечер, Уханци! Всичко е до Коефициент на Интелигентност - Барба Ганиос иска да се доизтреби, нищо че е номер 1 в смета по Отрицателен Прираст и до 2050 Българи няма да има, с Уханката процеса просто ще се Ускори със Светлинна Скорост!!!!

3

Ганьо

преди 3 години

колко по-лесно и приятно е да си изплюеш белите дробове с двустранна пневмония, или да седиш 20-30 дена в интензивното с тръба в гърлото, сравнено с това да носиш маска в магазина и транспорта.

2

Анонимен

преди 3 години

Позитанския мит че вируса е измама е доста опасен за простите ***.

1

Бау

преди 3 години

За жалост, колкото и да им се обяснява, показва и прочие, някой хора отказват да мислят рационално. Просто не им е изгодно. Много по-приятно е да са против и да се оплакват, че ги тормозят ..